Blog

Nyári bakancslista inspiráció

Neked mi szerepel a nyári bakancslistádon? 🙂 Szoktál időt szánni arra, hogy végiggondold mi az, amit meg szeretnél valósítani egy adott hónapban/évszakban? Mit szeretnél... ...átélni... ... megteremteni... ...meglátni... ...meghallani ... ...megízlelni... ...megérinteni... ...megérezni... ...ebben a hónapban? Mi a legszebb reményed a következő hónapokban? A mai bejegyzésben ehhez hozok egy kis inspirációt.

Tavaszi bakancslista inspiráció

Neked mi szerepel a tavaszi bakancslistádon? 🙂 Szoktál időt szánni arra, hogy végiggondold mi az, amit meg szeretnél valósítani egy adott hónapban/évszakban? Ha eddig esetleg nem gondolkodtál ezen, még előttünk az egész május, még nem késő megálmodni a sajátod ;-) A mai bejegyzésben ehhez hozok egy kis inspirációt.

Tízmilliószoros napok 2022-ben

Tízmilliószoros napoknak a tibeti kultúrában a “nagy” Buddha napokat hívják. Úgy tartják, hogy ezeken a napokon minden teremtés, minden gondolat tízmilliószoros erővel hat: jó és rossz egyaránt. A mai is egy ilyen nap! ;-) Hogy mire érdemes ilyenkor odafigyelni, ebben a bejegyzésben találhatsz hozzá egy kis inspirációt, és hoztam egy teremtő gyakorlatot is.

Napi Rutin - gondolatok, tapasztalatok és egy gyakorlat, hogy Te is megtaláld a Hozzád passzolót

Készítettünk egy kérdőívet, hogy jobban megismerjük a Hatszínvirágos közösséget, ahol lehetőség nyílt kérdéseket is feltenni nekünk. Az egyik amire kíváncsiak voltatok, hogy vannak-e rutinjaink: reggeli, esti, bármilyen, amit mi magunk használunk a mindennapokban. Ebben a bejegyzésben a napi rutinomról fogok mesélni, és hoztam néhány gondolatébresztő kérdést is, hogy Te is megtaláld a Hozzád passzolót.

Életmódváltás okosan, avagy újévi fogadalmak helyett

Ha Te is azok közé tartozol, akik újévkor nagy lendülettel belefogtak, hogy megreformálják az életmódjukat, akkor a mai napra hoztam pár fontos gondolatot, ami segíthet, hogy ez a vágyad ne csak egy gyors fellángolás maradjon, hanem idén valóban el is érd a kívánt eredményeket.

Scroll to top