Egyéni konzultációk

Hatszínvirág Meditációk

egyéni meditációk

A meditáció egy olyan lelki, szellemi tevékenység, aminek rendszeres gyakorlása mellett kialakíthatunk egy stabil belső központot, kapcsolódhatunk a belső világunkhoz, és a segítségével pozitív irányba befolyásolhatjuk az életünk alakulását.

Ha szeretnél hatékony megoldást az elakadásaidból való kimozdulásra, és megtalálni a saját megoldásaid és megismerkedni a belső világod nyújtotta lehetőségekkel egy támogató környezetben, szeretettel várlak egyéni meditációimra.

Ha tartós megoldásra vágysz, többféle megoldás bérlet közül választhatsz.

Részletek a Meditáció menüpontban.

az önismeret útján

Ébredés

Az Ébredés önismereti módszer azzal a céllal született meg, hogy segítsen rátalálni a saját, belső, önismereti válaszaidra.

Segít fókuszálni a jelenlegi helyzetedre, a Benned zajló folyamatok felismerésére. Az Ébredéssel feltérképezzük, hogy mivel rombolnád és ezzel szemben mivel tudod építeni a most jelen levő élethelyzetedet. Vele az önfejlesztés legelső pillérét is gyakorolhatod: az őszinte kommunikációt Önmagaddal.

Ezen felül jól használható személyiségfejlődésed támaszaként, belső konfliktusok feloldására és többek között az érzelmi intelligenciád fejlesztésére is.

Itt tudhatsz meg többet róla!

térkép önmagadhoz

Életfa életút elemzés

Az Életfa életút elemzés segít megérteni és megismerni önmagadat és  az életed történéseit. Kabbalisztikus tanításokra épülő születési elemzés ami abban támogat, hogy mélyebben megismerheted önmagad, az erősségeidet, tehetségeidet, tanuló folyamataidat, és kaphatsz egy térképet, egy megoldó kulcsot a Lelkedhez,  hogy egyensúlyba kerülj és jobban megértsd önmagadat és az életedet.

stresszoldás one brain kineziológia módszereivel

Kineziológia

A kineziológia egy alternatív, preventív készség- és képességfejlesztő , holisztikus egészségfejlesztő rendszer. Segítségével felszabadulhatunk a múlt nyomasztó hatásai alól, testben és lélekben is feloldódva, megújulva, felfedezve új lépéseket és lehetőségeket az elakadásainkból való kimozduláshoz. A hagyományos távol-keleti gyógyászatra épül, de tartalmaz pedagógiai és pszichológiai elemeket is.

A kezelés célja a stresszoldás: a múltban és a jelenben elszenvedett stresszek negatív nyomainak semlegesítése, az energetikai blokkok oldása, ezzel beindítva a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

online és telefonon Kalmár Ildikó Karma Asztrológussal

Karma Asztrológia elemzések

  • Szeretéd mélyíteni az önismeretedet, és ezáltal jobban megérteni és elfogadni önmagadat, az életedet és a világot?
  • Jó volna jobban megérteni az életed történéseit és szeretnél rálátni egy magasabb perspektívából?
  • Nem találod a helyed, a megoldásaid és jól jönne egy térkép, ami segít rátalálni a saját utadra?
  • Szeretnél tisztába lenni az erősségeiddel, és tudatosan beleállni a tehetségeid megélésébe?
  • Jól esne megerősítést kapni az életfeladatodban, a helyes útirányban?

Több, mint 30 éve készítek karma asztrológia elemzéseket, ami mint egy személyre szabott térkép, segíthet megérteni önmagad és életed eseményeit. Ha IGEN a válaszod a fenti kérdésekre, és nyitott vagy rá, hogy rátekints az életedre a karma asztrológia tükrén keresztül, sok szeretettel várlak Téged is egy karma asztrológiai elemzésre telefonon vagy online!

önfejlesztés - kikapcsolódás - életöröm

Kreatív feltöltődés

Ezeken az alkalmakon az önismereti, coaching gyakorlatokat ötvözzük az alkotás hegyeket mozgató erejével. A kreatív tevékenységek segítik a befelé figyelést, a belső csend megteremtését, segítségükkel bekapcsoljuk a jobb agyféltekés működést, így újabb, mélyebb válaszokhoz juthatunk általuk. Nem szükséges hozzá kézügyesség és rajztudás, elég ha nyitott vagy és kíváncsi. :-) Mandalafestés, vision board készítés, lelki vitamon készítés, varázsmondatok... a különböző témákról és lehetőségekről itt tájékozódhatsz.

holisztikus szemléletben

Életmód tanácsadás

Dietetikai tanácsadást  elsősorban csak folyamat részeként vállalok, ahol a mentális és energetikai blokkok oldására is sor kerül!

Életmódváltás esetén kidolgoztam egy 4 lépcsős programot, ahol a táplálkozási kérdések mellett közösen végiggondoljuk a mentális és lelki vonalon is milyen változások szükségesek a kívánt eredmény eléréséhez. Nem gyors csodaszer. Bele kell tenni az időt és energiát. Viszont ha végigmész ezen az úton valóban az alapoktól kezdheted az újraépítkezést, ami a tartós változás egyik fontos kulcsa.

Van lehetőség 1 alkalmas életmód tanácsadást kérni életmódváltáshoz, ahol részletesen átbeszéljük a jelenlegi helyzetedet, felvázoljuk a változás útján a legfontosabb lépéseket, és utána el tudod dönteni, hogy szeretnél-e belevágni egy teljes folyamatba.

A konzultációkat tartja: Kiss-Dalmadi Mariann - kineziológia, art coach

Helyszín: Hatszínvirág Harmónia Ház - a megújulás szigete

Scroll to top