Egyéni konzultációk

online és telefonon Kalmár Ildikó Karma Asztrológussal

Karma Asztrológia elemzések

  • Szeretéd mélyíteni az önismeretedet, és ezáltal jobban megérteni és elfogadni önmagadat, az életedet és a világot?
  • Jó volna jobban megérteni az életed történéseit és szeretnél rálátni egy magasabb perspektívából?
  • Nem találod a helyed, a megoldásaid és jól jönne egy térkép, ami segít rátalálni a saját utadra?
  • Szeretnél tisztába lenni az erősségeiddel, és tudatosan beleállni a tehetségeid megélésébe?
  • Jól esne megerősítést kapni az életfeladatodban, a helyes útirányban?

Több, mint 30 éve készítek karma asztrológia elemzéseket, ami mint egy személyre szabott térkép, segíthet megérteni önmagad és életed eseményeit. Ha IGEN a válaszod a fenti kérdésekre, és nyitott vagy rá, hogy rátekints az életedre a karma asztrológia tükrén keresztül, sok szeretettel várlak Téged is egy karma asztrológiai elemzésre telefonon vagy online!

szelíd,holisztikus módszer a testi-lelki egyensúlyért

Bach-virág tanácsadás

A Bach-virág tanácsadás egy alternatív, természetgyógyászati módszer, a holisztikus gyógyászat egyik gyöngyszeme. A tanácsadás során megfigyeljük az adott lelkiállapotot, és gondolati mintákat, amik jellemzik a jelenlegi élethelyzetünket. Kiválasztjuk a harmonizálásához szükséges virágeszenciákat, megfogalmazzuk a változtatáshoz szükséges lépéseket és egy-egy támogató mondatot az ügyünk előre mozdítására.

A Bach-virág tanácsadáson:

  • egy beszélgetés keretében elmeséled milyen ügyben kerestél meg, mik az aktuális érzéseid, gondolataid az ügyed, elakadásod kapcsán. Egy teszt, izomtesztelés és virágkártyák is segítik, hogy minél több szemszögből rálássak a kérdésre, és hogy melyik eszenciák a legalkalmasabbak a Számodra.
  • ez alapján átbeszéljük, hogy melyek azok a virágeszenciák, amik a segítségedre lehetnek. Tudatosítjuk és átbeszéljük ezek jellemzőit, és jelentőségét a Te helyzetedre vonatkozóan.
  • elkészítem a Te személyre szabott eszencia keverékedet a megbeszéltek alapján. Mindig választunk támogató, megerősítő mondtokat is, melyek otthoni használata sokat segít a régi minták felülírásában. Ezek használatához is megosztom Veled a tapasztalataimat, hogyan építsd be és használd őket hatékonyan, valamint segítek megfelelően megfogalmazni a Te saját támogató varázsmondataid.

Időtartamban kb. 1 órát vesz igénybe egy Bach-virág konzultáció.

az önismeret útján

Ébredés

Az Ébredés önismereti módszer azzal a céllal született meg, hogy segítsen rátalálni a saját, belső, önismereti válaszaidra.

Segít fókuszálni a jelenlegi helyzetedre, a Benned zajló folyamatok felismerésére. Az Ébredéssel feltérképezzük, hogy mivel rombolnád és ezzel szemben mivel tudod építeni a most jelen levő élethelyzetedet. Vele az önfejlesztés legelső pillérét is gyakorolhatod: az őszinte kommunikációt Önmagaddal.

Ezen felül jól használható személyiségfejlődésed támaszaként, belső konfliktusok feloldására és többek között az érzelmi intelligenciád fejlesztésére is.

Itt tudhatsz meg többet róla!

térkép önmagadhoz

Életfa életút elemzés

Az Életfa életút elemzés segít megérteni és megismerni önmagadat és  az életed történéseit. Kabbalisztikus tanításokra épülő születési elemzés ami abban támogat, hogy mélyebben megismerheted önmagad, az erősségeidet, tehetségeidet, tanuló folyamataidat, és kaphatsz egy térképet, egy megoldó kulcsot a Lelkedhez,  hogy egyensúlyba kerülj és jobban megértsd önmagadat és az életedet.

stresszoldás one brain kineziológia módszereivel

Kineziológia

A kineziológia egy alternatív, preventív készség- és képességfejlesztő , holisztikus egészségfejlesztő rendszer. Segítségével felszabadulhatunk a múlt nyomasztó hatásai alól, testben és lélekben is feloldódva, megújulva, felfedezve új lépéseket és lehetőségeket az elakadásainkból való kimozduláshoz. A hagyományos távol-keleti gyógyászatra épül, de tartalmaz pedagógiai és pszichológiai elemeket is.

A kezelés célja a stresszoldás: a múltban és a jelenben elszenvedett stresszek negatív nyomainak semlegesítése, az energetikai blokkok oldása, ezzel beindítva a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

önfejlesztés - kikapcsolódás - életöröm

Kreatív feltöltődés

Ezeken az alkalmakon az önismereti, coaching gyakorlatokat ötvözzük az alkotás hegyeket mozgató erejével. A kreatív tevékenységek segítik a befelé figyelést, a belső csend megteremtését, segítségükkel bekapcsoljuk a jobb agyféltekés működést, így újabb, mélyebb válaszokhoz juthatunk általuk. Nem szükséges hozzá kézügyesség és rajztudás, elég ha nyitott vagy és kíváncsi. :-) Mandalafestés, vision board készítés, lelki vitamon készítés, varázsmondatok... a különböző témákról és lehetőségekről itt tájékozódhatsz.

sokszínű eszköztárral

Stresszoldás

Jól esne beszélgetni a dolgaidról valakivel őszintén egy kellemes, ítélkezésmentes környezetben?

Úgy érzed túl sok minden van a válladon és szeretnéd jobban átlátni, és letenni a terheidből?

Jól jönne egy kis támogatás, egy új nézőpont ami segít egy elakadt élethelyzet kimozdítására?

Nem találod az egyensúlyt, és szeretnéd harmóniába hozni az életed?

Vagy egyszerűen csak jól esne kipróbálni olyan dolgokat, amelyek segítenek a feltöltődésben, és hogy újra jól érezd magad a bőrödben?

Számos eszközzel és technikával tudlak támogatni, amelyekből mindig egyénre szabottan választjuk ki közösen azt, ami a legpozitívabb változást hozná a helyzetedre, és ami a legjobban passzol a személyiségedhez.

A konzultációkat tartja: Kiss-Dalmadi Mariann - kineziológia, art coach

Helyszín: Hatszínvirág Harmónia Ház - a megújulás szigete

Scroll to top