Egyéni konzultációk

az önismeret útján

Ébredés

Az Ébredés önismereti módszer azzal a céllal született meg, hogy segítsen rátalálni a saját, belső, önismereti válaszaidra.

Segít fókuszálni a jelenlegi helyzetedre, a Benned zajló folyamatok felismerésére. Az Ébredéssel feltérképezzük, hogy mivel rombolnád és ezzel szemben mivel tudod építeni a most jelen levő élethelyzetedet. Vele az önfejlesztés legelső pillérét is gyakorolhatod: az őszinte kommunikációt Önmagaddal.

Ezen felül jól használható személyiségfejlődésed támaszaként, belső konfliktusok feloldására és többek között az érzelmi intelligenciád fejlesztésére is.

Itt tudhatsz meg többet róla!

térkép önmagadhoz

Életfa életút elemzés

Az Életfa életút elemzés segít megérteni és megismerni önmagadat és  az életed történéseit. Kabbalisztikus tanításokra épülő születési elemzés ami abban támogat, hogy mélyebben megismerheted önmagad, az erősségeidet, tehetségeidet, tanuló folyamataidat, és kaphatsz egy térképet, egy megoldó kulcsot a Lelkedhez,  hogy egyensúlyba kerülj és jobban megértsd önmagadat és az életedet.

feltöltődés a testnek és a léleknek

Jóga - egyéni órák

Ezen az órán Te vagy a középpontban. Jógagyakorlatokkal erősítjük, nyújtjuk, regeneráljuk a tested és nyugalommal töltjük fel a lelked. Gyakorlatok a Te igényeidre szabva!

Részletekért keresd telefonon Palicska Zsuzsi jógaoktatót: 30/940-6283

önfejlesztés - kikapcsolódás - életöröm

Kreatív feltöltődés

Ezeken az alkalmakon az önismereti, coaching gyakorlatokat ötvözzük az alkotás hegyeket mozgató erejével. A kreatív tevékenységek segítik a befelé figyelést, a belső csend megteremtését, segítségükkel bekapcsoljuk a jobb agyféltekés működést, így újabb, mélyebb válaszokhoz juthatunk általuk. Nem szükséges hozzá kézügyesség és rajztudás, elég ha nyitott vagy és kíváncsi. :-) Mandalafestés, vision board készítés, lelki vitamon készítés, varázsmondatok... a különböző témákról és lehetőségekről itt tájékozódhatsz.

sokszínű eszköztárral

Stresszoldás

Jól esne beszélgetni a dolgaidról valakivel őszintén egy kellemes, ítélkezésmentes környezetben?

Úgy érzed túl sok minden van a válladon és szeretnéd jobban átlátni, és letenni a terheidből?

Jól jönne egy kis támogatás, egy új nézőpont ami segít egy elakadt élethelyzet kimozdítására?

Nem találod az egyensúlyt, és szeretnéd harmóniába hozni az életed?

Vagy egyszerűen csak jól esne kipróbálni olyan dolgokat, amelyek segítenek a feltöltődésben, és hogy újra jól érezd magad a bőrödben?

Számos eszközzel és technikával tudlak támogatni, amelyekből mindig egyénre szabottan választjuk ki közösen azt, ami a legpozitívabb változást hozná a helyzetedre, és ami a legjobban passzol a személyiségedhez.

egyénre szabott segítség táplálkozási kérdésekben

Táplálkozási tanácsadás

Táplálkozási tanácsadás a Te igényeid szerint dietetikus végzettséggel, szakmai gyakorlattal, igény esetén egyéni étlap tervezésével különböző betegségek étrendi kezelése esetén, vagy ha "csak" egészségesebben, tudatosabban szeretnél étkezni vagy életmódot váltani.

Ha unod már a szélsőséges és általános sablon szerint mindenkire ráhúzott diétákat, és szeretnél olyan életmódot kialakítani, ami a Te igényeidre szabott, a hazai ajánlásoknak megfelelő és hosszú távon is tartható, keress bátran ez ügyben!

Az aktuális lehetőségekről itt olvashatsz.

A konzultációkat tartja: Kiss-Dalmadi Mariann - art coach, dietetikus

Helyszín: Hatszínvirág Harmónia Ház - a megújulás szigete

Scroll to top