Stresszoldás kineziológiával

stresszoldás one brain kineziológia módszereivel

Mi is az a kineziológia?

A kineziológia egy alternatív, preventív készség- és képességfejlesztő , holisztikus egészségfejlesztő rendszer. Segítségével felszabadulhatunk a múlt nyomasztó hatásai alól, testben és lélekben is feloldódva, megújulva, felfedezve új lépéseket és lehetőségeket az elakadásainkból való kimozduláshoz. A hagyományos távol-keleti gyógyászatra épül, de tartalmaz pedagógiai és pszichológiai elemeket is.

A kezelés célja a stresszoldás: a múltban és a jelenben elszenvedett stresszek negatív nyomainak semlegesítése, az energetikai blokkok oldása, ezzel beindítva a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

A kineziológiai módszerek a szervezet öngyógyító folyamatát támogatják, hogy a testi-lelki egyensúly ismét helyre álljon.

Van megoldás!

Miben tud segíteni egy kineziológus?

A kineziológiai kezelések az alábbi problémákban tudnak segítséget nyújtani:

 • Leterheltségnél, ha úgy érzed túl sok minden van a válladon
 • Olyan munka végzésénél, ahol nagy feszültségnek vagy kitéve
 • Bármilyen olyan élethelyzetben, amikor úgy érezed túl sok stressz, negatív impulzus ér, amivel már nehéz egyedül megküzdened és csak pörgeted magadban a gondolataidat, mint egy lehúzó negatív spirál, és nem látsz megoldást ami kimozdíthatna a helyzetből
 • Stresszevés, túlsúly mentális okainak korrekciójában jól használható módszer. /Eredeti szakmám dietetikus, így életmódváltás kérdésében kérhető komplex életmódváltó csomag, ami a kineziológiai oldások mellett táplálkozási tanácsadást is tartalmaz./
 • Önbizalom, önértékelési problémák esetén
 • Pszichoszomatikus betegségek kiindító stresszeinek feltárásra, pl. fejfájás, gyomorfájás, emésztőrendszeri problémák, szexuális problémák, feszültségből adódó magas vérnyomás, alvásproblémák, allergiák
 • Gyermekeknél: óvodai/iskolai problémák, beszoktatás
 • Iskolai leterheltségből adódó testi tünetek kezelése (pl.: fej, gyomorfájás, aminek nincs szervi oka)
 • Tanulási nehézségek: írás, olvasás, számolás, megértés problémák, memória javítása
 • Magatartási zavarok, energia hiányos állapotok korrekciója
 • Bármilyen beakadt élethelyzet kimozdítására
 • Amikor tudjuk mit kellene csinálnunk, de mégsem tudjuk megtenni, mintha valami folyamatosan visszahúzna, gátolna minket
 • Ha úgy érzed mindig ugyanazokkal a problémákkal, nehézségekkel szembesülsz: ugyan más szereplőkkel, de mindig ugyanaz történik, ugyanabba a hibába esel bele
 • Félelmek, szorongás esetén
 • Párkapcsolati problémák okozta stressz oldására: akár a meglévő kapcsolat okoz problémákat, akár a párkapcsolat hiánya, kötődési problémák esetén
 • Kommunikációs blokkok oldása
 • Harag, sértetség, indulatok kezelésére, oldására
 • Ha úgy érzed megrekedtél, és nem találod a kiutat egy helyzetből, folyamatosan falakba ütközöl
 • Régi, berögzött - akár generációs - sokszor tudattalan működő hitrendszerek, programok, sémák, minták átírásához
 • Önelfogadás, testtel való kapcsolat javítása, önszeretet

Mi várható egy kineziológiai konzultáción?

Mi történik a kineziológia kezelésen?

Izomtesztek segítségével felmérhető, hogy a test energiarendszerében, hol és milyen jellegű energetikai elakadások találhatók. A korrekciós gyakorlatok kiválasztása után e blokkok oldódnak és a test öngyógyító folyamatai beindulnak.

A folyamat része lehet vizualizációs technikák, könnyed mozgásos gyakorlatok, virág esszenciák, enyhe érintésekkel végzett korrekciók alkalmazása. Mindig izomteszteléssel állapítjuk meg, hogy adott esetben mire van szükség.

A konzultációt mindig úgy zárjuk, hogy megfogalmazunk:
➡️ egy célt, egy új választást, aminek irányába érdemes elindulni, fókuszálni az energiákat
🥰 egy saját mantrát, pozitív megerősítést, ami erőt ad az úton
📝konkrét lépéseket, amiket meg tudunk tenni magunkért, az ügyünkért, hogy beindítsunk egy pozitív spirált a változáshoz.

 

Mit mondanak, akik már jártak nálam egyéni konzultáción?

"Szívből ajánlom mindenkinek Mariann biztonságot és harmóniát adó gyógyító energiáját, ahol megnyílhat a szív, feloldódhatnak a gátak. Olyan mintha Feltétel nélküli Szeretet burokba kerülnék. A tudása szerteágazó, mindig megérzi a megfelelő technikát amellyel mély önfelismeréssel gazdagodhatok, illetve gyógyulhatok. Minden oldás csodálatos élményt, eredményt hozott nekem. Hála és köszönet érte!"
Kalmár Ildikó, Dunaújváros
karma asztrológus
"Szívből ajánlom az oldást azoknak, akik gyors és hatékony megoldásra vágynak az elakadásuk kezelésében. A módszerrel a probléma okát keressük meg a gyökereknél, itt történik az oldás. A jövőnk ezáltal olyanná válhat, amilyenné tenni szeretnénk. Szívből ajánlom Mariannt, mind szakmailag, mind emberileg."
Egyed Anita, Körmend
HR manager
"Ezek a szavak amik a mai kezelés után vannak bennem és érzek: megkönnyebbülés, megértés, támasz, teher letétel. A többit még dolgozom fel és figyelek, magamat és a környezetemet. A konzultáció egy megerősítést adott számomra, egy új nézőpontot az adott témában. Otthonos, nyugodt, támogató légkör."
Báles-Vitai Mária, Márkó
szociális munkás
"Egy próbát szerintem mindenképpen megér, egy új segítséget jelenthet, felismeréseket, gyökérok keresés, megoldás, bármilyen kitűzött cél eléréséhez."
Federics Tamás, Kemestaródfa
minőségellenőrző analitikus
"Hálát érzek és nagyon szerencsés vagyok, hogy részese lehettem. Egy "angyal" vagy. 😊"
anonim kliens Veszprémből :-)

Kineziológia Herenden és Veszprémben

Stresszoldás

2 helyszínen:

 • Stresszoldás sokszínű eszköztárral: akár művészeti elemekkel/art coachinggal és egyéb spirituális technikákkal kiegészítve a folyamatot: Herenden, a Hatszínvirág Harmónia Házban.
  Árak:
  60 perc - 12 000 Ft - ez az idő általában a gyerek konzultációknál elég
  90 perc - 16 000 Ft - a legtöbb esetben ez a jellemző
  120 percet meghaladó esetekben 20 000 Ft/konzultáció
  Bejelentkezés Herendre: 20/290-1160 vagy info@hatszinvirag.hu
 • egészségügyi tevékenységként természetgyógyászati kineziológiaVeszprémben, a Szófia Magánklinikán Ára: 16 000 Ft/konzultáció (90 perc), gyerek kineziológia kezelés: 14 000 Ft  Bejelentkezés a Szófia Magánklinikára a Klinika elérhetőségein lehet

! Gyerek konzultáció előtt egyeztessünk telefonon. 7 éves kor alatti gyerekeknél az édesanyán/szülőn keresztül oldunk. !

kineziológus, art coach, dietetikus

Kiss-Dalmadi Mariann

Kiss-Dalmadi Mariann vagyok - kineziológus, art coach, dietetikus, 2 kisgyerekes anyuka, feleség, hobby kézműves, Balaton imádó, zene- és művészetőrült, született könyvmoly,  grafomán, játékos lelkületű: kártya-és társasjátékfüggő. :-) Szeretem a szép képeket, a mandalákat, a színek táncát, az angyal- és tündérvilágot, a lelkemhez szóló zenéket. Szívesen kalandozom belső tájakon: akár a művészetek, az írás vagy a meditáció útjain.

Munkámmal a célom, hogy segítséget nyújtsak a hozzám fordulóknak, hogy ki tudjanak alakítani egy jól működő stresszkezelő eszköztárat a mindennapokba, kiépítsenek egy stabil kapcsolatot a saját belső világukkal, mélyítsék az önismeretüket, ezáltal hozzásegítve őket egy önazonos, örömteli, kiteljesedett élet megvalósításához.Küldetésemnek tekintem, hogy a mai kor embereinek felhívjam a figyelmét a belső világunkkal való kapcsolat ápolására, felfedezni az ott rejlő kincseket. Ehhez az egyik eszközöm a kineziológiai módszerek, amelyek hatékony segítséget nyújhatnak a múltbeli blokkok oldásához, amik a kiteljesedésünk útjába állhatnak. További kedvelt módszereimet itt találod egy csokorba összegyűjtve.

Legfontosabb ide kapcsolódó végzettségeim:

 • egészségügyi diploma (PTE-ETK, dietetikus)
 • OKFŐ Természetgyógyászati vizsga
 • one brain kineziológia tanfolyamok 7. szintig
 • OKFŐ Kineziológia szakvizsga
 • Ugorj a békákkal! alap és haladó gyermekkineziológia tanfolyam
 • Női meditáció vezető képzés (a neuroplaszticitás módszerével): alap és haladó Fábián Adélnál
 • Kalandozás az érzelmek tengerén! gyerekfoglalkozás vezető képzés Kollár Alíznál

Ha szeretnél jobban megismerni, és kíváncsi vagy a történetemre, részletesebb bemutatkozásomra, itt találod.

 

fordulj hozzám bizalommal

További információk és bejelentkezés

Bővebb információkért, időpont egyeztetésért  fordulj hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségeimen:

 • E-mail: info@hatszinvirag.hu
 • Messenger: @hatszinvirag
 • Telefon: 06 20 290 1160

Ha Veszprémbe, a Szófia Klinikára szeretnél hozzám időpontot foglalni, azt pedig a Klinika elérhetőségein, vagy online a weboldalukon keresztül tudod megtenni.

 

a StúDió Veszprém Podcast a kineziológiáról

A nyugati és a keleti orvoslás találkozása a stresszoldás művészetében, a kineziológiában

A StúDió Veszprém Podcast vendége voltam egy beszélgetésre, amit köszönök ezúton is. 🙂 Már elérhető a teljes epizód, amiben sok szó esik a kineziológiáról, a stresszoldásban rejlő lehetőségekről. Mesélek a saját utamról, kedvelt módszereimről, könyveimről, terveimről is. Ha van kedvetek meghallgatni, itt találjátok.

gyakran ismételt kérdések

GY.I.K.

Milyen életkorban használhatóak a kineziológiai módszerek? A kineziológia bármely életkorban használható. 7 éves kor alatti gyerekeknél elsősorban az édesanyán keresztül hatunk a gyermekre, így gyermek kineziológiára való jelentkezés esetén az első konzultáción csak a szülőnek szükséges megjelennie. Gyerek konzultáció előtt kérem, hogy mindenképp egyeztessünk telefonon: 20/290-1160

Hány alkalom szükséges egy probléma megoldására? Mivel minden eset egyéni, ez személyenként és helyzetenként változik. Függ attól is az adott probléma mióta áll fent. Általánosságban elmondható, hogy érdemes folyamatban gondolkodni, a legtöbb esetben kineziológia kezelés egy témában 3-5 alkalommal szükséges, de ezt minden alkalommal egyénileg egyeztetjük.  1 oldás általában a jelen stresszét csökkenti és segít egy harmonikusabb lelkiállapotba kerülni, de ez persze mindig helyzetfüggő, hogy pl. mióta áll fenn az adott probléma. A kezelések között szükségesek lehetnek otthoni gyakorlatok az eredmények tartóssá tételéhez. Ezt mindig közösen választjuk ki mik azok amik szükségesek és megvalósíthatóak, beilleszthetőek a mindennapokba, hogy lehorgonyozzuk az oldáson elért eredményeket.

Mennyi időt vesz igénybe? Egy kineziológiai kezelés általában 90 perc, de ez is mindig helyzetfüggő. Gyerekeknél 60 - 90 perc közötti idővel érdemes számolni.

Történik oldás már az első alkalommal is? Igen. Nincs külön elbeszélgető alkalom, az oldás már az első alkalommal is része a konzultációnak.

Mivel készüljek az első alkalomra? Semmi különös előkészület nem szükséges. Annyit szoktam kérni, hogy gondold át a konzultáció előtt, hogy mi az a téma amivel dolgozni szeretnél. Nem kell tűpontosan megfogalmazni a célt - azt segítek majd a konzultáció során - de az sokat segít ha úgy érkezel, hogy legalább a konkrét témádat meg tudod fogalamazni, hogy mivel szeretnél dolgozni, például: párkapcsolati problémák, önbizalom hiány, a munakváltásom ügye ... stb. Ha több témád is van, akkor azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy mi az, ahol ha elindulna egy pozitív változás a legoptimálisabb hatással volna Rád és az egész életedre?

Gyerekeknél is lehet-e használni ezt a módszert? Igen, gyerekeknél is eredményesen használható. 7 éves korig (óvódás vagy ennél fiatalabb gyerekek esetében) elsősorban az édesanyával dolgozom, így a kisgyereket nem szükséges elhozni a konzultációra.

Scroll to top