Rólunk

Szeretettel köszöntünk a Hatszínvirág weboldalán!

Ismerd meg a csapatot!

art coach, dietetikus, a Hatszínvirág megálmodója és alapítója

Kiss-Dalmadi Mariann

Kiss-Dalmadi Mariann vagyok - art coach, dietetikus, kinzeziológia- és asztrológia hallgató, 2 kisgyerekes anyuka, feleség, hobby kézműves, Balaton imádó, zene- és művészetőrült, született könyvmoly,  grafomán, kártyagyűjtő és társasjátékfüggő. :-) Szeretem a szép képeket, a mandalákat, a színek táncát, az angyal- és tündérvilágot, a lelkemhez szóló zenéket (Vörösmarti Imre, Vazul Vére, Kowalsky meg a Vega imádat :-D ). Szívesen kalandozom belső tájakon: akár a művészetek, az írás vagy a meditáció útjain.

Mottóm:

"Az embernek minden nap hallgatnia kellene egy kis zenét, olvasnia egy kis költészetet, és néznie egy csodás képet, hogy a világi gondokat kitörölje az elméjéből, és észrevegye a szépet, amit Isten ültetett az ember lelkébe."
(Goethe)

Szenvedélyeim az önfejlesztés, a kreatív alkotás, a játékok, az angyalvilág és egy csipet varázslat. :-) Ezek tükrében álmodtam meg a Hatszínvirágot, amivel a célom, hogy a mindennapi életben könnyen használható ötletekkel és programokkal inspiráljalak Benneteket egy önazonosabb, örömtelibb, és harmonikusabb élet megvalósításához, kreatívan, játékosan, sokszínűen...amolyan Hatszínvirágosan. :-)

Személyesen Herenden, a Hatszínvirág Harmónia Házban találkozhatsz velem egyéni konzultációkon és a kreatív feltöltődés műhelyeken.

Ha szeretnél jobban megismerni, és kíváncsi vagy a történetemre, részletesebb bemutatkozásomra, itt találod.

jógaoktató, life coach

Palicska Zsuzsanna

Palicska Zsuzsanna vagyok. Nő, Testvér, Feleség, Anya, Barát, Társ. Menedzser asszisztens, life coach, jógaoktató, vállalkozónő. Megannyi szerep, megannyi titulus mégis Egy. A sportok és az ember megismerése mindig is az érdeklődésem középpontjában voltak. A jógában találtam meg ezek ötvözetét és ahogy ráéreztem az ízére, kihagyhatatlan lett az életemben.

A célom, hogy Téged is hozzásegítselek az egyensúlyhoz, harmóniához az életedben, amit a jóga gyakorlása adhat. Várlak szeretettel óráimon!

A Hatszínvirág Harmónia Házban a jógán kívül találkozhatsz velem még egyéni foglalkozásokonis , mint a Metamorf kezelés vagy a Lélekringatás, amelyek kiváló technikák ahol lágy érintéseken keresztül oldjuk a testi-lelki blokkokat.

Ha szeretnél többet megtudni rólam, itt olvass tovább!

karma asztrológus, az Életfa Coven vezetője

Kalmár Ildikó

Kalmár Ildikó vagyok. A Spirituális tanok szerelmese és tanítója. Gyermekorom óta érzem és hallom a szellemvilágot és az Angyalok csilingelő hangját. Az Életemet azóta a Fény világnak a szolgálatába állítottam, célom hogy mindenki - aki erre nyitott - megismerhesse, és ez által önmagára ébredhessen.

A leggyakrabban, asztrológus minőségemben találkozhatsz velem: 30 éve készítek karma asztrológia elemzéseket, ami mint egy személyre szabott térkép, segíthet megérteni önmagad és életed eseményeit. A Hatszínvirág Harmónia Házban minden hónapban tartok egy asztrológiai témájú előadást és meditációt 12 fényoszlop az asztrológia tükrében címen, ahova szeretettel várlak, ha szeretnél belekóstolni az asztrológia és meditációk csodálatos világába. Egyéni elemzésekre elsősorban van online van lehetőség.

Az asztrológián túl számos technikával tudlak még támogatni, melyekből itt találhatsz egy kis ízelítőt.

 

a KristályTűz szójaviasz gyertyák alkotója, baba-mama klubunk vezetője

Cserményiné Váradi Melinda

Cserményiné Váradi Melinda vagyok, okleveles erdőmérnök, 3 kislány édesanyja és egy szintén erdőmérnök férj felesége. A természet szeretete, annak közelsége és a környezetünk védelme egész életemben a szívem csücske volt. Kislány korom óta imádtam a természetben lenni, ami aztán egészen odáig vezetett, hogy a szakmámat is annak a szellemében választottam, hogy minél közelebb
lehessek a természethez. A gyerekekkel itthon töltött éveim alatt kerültem kapcsolatba a Hatszínvirág Harmónia Házzal, melyet Kiss-Dalmadi Mariann és Palicska Zsuzsanna szívvel és lélekkel működtetnek, itt Herenden, ahol én is élek. Az évek során számtalan mandalafestésen és egyéb önfejlesztő, relaxációs és spirituális programon vettem részt a Harmónia Házban és most már a jógaórák látogatója is lettem. Sokat köszönhetek ennek a csodálatos helynek.
De, hogy is jött létre a KristályTűz szójaviaszgyertyák ötlete?

Olvasd tovább itt a történetem és elmesélem :-) 

a gyermek jóga csoportok oktatója

Bátainé Ligeti Zsófia

Bátainé Ligeti Zsófia vagyok, két csodás gyermek édesanyja – jelenleg főállásban-, és feleség. Végzettségemet tekintve általános iskolai tanító, magyar nyelv és irodalom műveltség területtel, valamint nyelv- és beszédfejlesztő tanár vagyok. Hivatásomat már fiatalon kiválasztottam: a gyerekek tanítása, a velük való foglalkozás végig kíséri az egész életemet. Gyermekeim születése után talált rám a jóga, pontosabban a gyerekjóga. Nem is akármilyen formában: mesébe ágyazva. Így két számomra ismerős területen kalauzolhatom és varázsolhatom el a lelkes, kalandra vágyó ifjúságot. A mese, a történet segítségével számtalan élményben lehet részük, és érzelmek sokaságát élhetik át, amikben a mozgással, a jógával szorosan karöltve mélyülünk el.

Hogy miért van szüksége a gyermekeknek is jógára, milyen jótékony hatásai vannak és a jelenleg elérhető óráimról olvass tovább itt.

akik a Hatszínvirág Shop kínálatát színesebbé teszik

Alkotóink

a búzafigurák készítője

Ambachné Hunyadi Rita

No de ki is vagyok én?

 • Bence felesége, Berci és Emma anyukája
 • védőnő, laktációs szaktanácsadó, babamasszázs oktató és hordozási tanácsadó
 • kézműves alkotó
 • hobby lakberendező
 • régiség imádó, bútor felújító, újragondoló
 • szeretem, ha a tárgyaknak körülöttünk van története, lelke
 • hiszek a kötődő nevelés erejében
 • szeretek Anyuka lenni minden nehézségével együtt
 • szeretek célokat kituűzni, tervezgetni, sőt, ez éltet és ez hajt
 • szeretem, hogy több, mint 10 éve nincs kábel TV-nk, így magunk osztjuk be az időnket
 • szeretek kertészkedni, a gyerekekkel a kertünkben lenni
 • szeretnék lassúbb életet élni és erre tudatosan is törekedni
 • szeretek segíteni, ha valaki a segítségem kéri
 • … és szeretnék valami maradandót teremteni… ha itt, hát itt, ha így, hát így

A Hatszínvirág Blogban olvashattok majd Tőlem cikkeket, amik tükrözni fogják a fenti sokszínű érdeklődésemet. :-)

Itt a Hatszínvirág Shopban a búzafiguráimmal találkozhattok hamarosan, amik nem szokványos játszópajtások, ugyanis felmelegíthetők és lefagyaszthatók, így nagyon sokféle képpen lehet őket használni. Részletek hamarosan! ;-)

gyönyörű egyedi mandalák, ásványékszerek

Eckert Marianna

Eckert Marianna vagyok. Egyedi, üveg illetve plexi alapra készült mandalák és ásvány ékszerek, ékszerkollekciók készítésével foglalkozom. Nagy öröm látni valakinek a tekintetében, amint megérinti a Mandala; ahogyan a lelkéig hatol és feltölti szépséggel-harmóniával! A keleti kultúrák tanulmányozása során jutottam el ezekhez a csodálatos lélekgyógyító szimbólumokhoz. 2013 óta foglalkozom mandalafestéssel, mely számomra a teljes kikapcsolódást, feltöltődést jelenti. Az alkotásban inspirációt a fantáziám és a természet ad. Személyre szabott mandalákat is készítek kérésre.

Az ásványok iránti tiszteletem és rajongásom még régebbre nyúlik vissza. Gyerekkorom óta foglalkoztatnak a különböző kristályok, melyeket azóta gyűjtöm, tanulmányozom, és kutatom mire képesek. Az ásványok, ill. kristályok évezredek óta jelen vannak az életünkben. Gyógyítanak lelki vagy fizikai betegségben egyaránt. Szeretném minden ember számára elérhetővé tenni úgy, hogy különleges személyre szabott ékszereket kapnak. Segítek egy olyan ékszer megalkotásával, ami testi-lelki harmóniát hoz mindenki életébe.

 

 

Technikai háttér

webes megoldások

Dalmadi Kornél

Kornélnak köszönhetjük a hatszinvirag.hu weboldal elkészítését és a Hatszínvirág Shop fejlesztését.

Kornél és Viktor közös projektjei:

6IT Codepress

Descard - digitális üzleti névjegykártya - profi megjelenés könnyedén

 

 

 

 

mobil app fejlesztő

Borbély Viktor

Viktor több éves mobil app fejlesztői tapasztalatával elkészíti a saját, vagy céged számára a megálmodott app-ot.
 
A modern technológiát alkalmazva, a szokásos fejlesztések költségeinél kedvezőbb feltételekkel készülnek nálam az Android és iOS alkalmazások. Ha még nem döntötted el, hogy mobil app-ra van-e szükséged, vagy weboldalra, akkor beszéljünk róla. Megtaláljuk a Számodra jó digitális megoldást!
e-mail: borbelyv {kukac} gmail

 

szívből ajánljuk

Partnereink

asztrológus, családállító

Sófalvi Vera

Sófalvi Vera vagyok, asztrológus, családállító, lovas ember, szerető társ és két kamasz fiú édesanyja :-)

Legnagyobb erényemnek talán azt mondanám, hogy hiszek a jóságban, és abban, hogy van egy magasabb intelligencia (Isten, Univerzum, Egyetemes szeretet… ki miként tudja befogadni), ami segíti az utunkat és a legjobbat akarja nekünk. Persze nem állítom, hogy az én fejem felett nem gyűlnek olykor sötét felhők, de mégis, úgy tapasztaltam eddig, hogy a fent említett dologba vetett hitem átsegít a legnehezebb időszakokon is. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, és folyamatos áldás kíséri az életemet, amikért igyekszem minél többször hálát adni!

Ahogy a saját bőrömön is megtapasztaltam, hogy milyen megkönnyebbülést tud adni az, ha a miértjeinkre választ kaphatunk, vagy legalább is egy fajta megértést, úgy az eddigi tapasztalásaim és tudásom által kívánok segíteni másoknak a megértésben, fejlődésben.


Ha szeretnél bővebben olvasni mindazokról, melyben a segítségedre lehetek, itt tudod folytatni:

mesterkozmetikus

Csapó Ivett

Ivett Szépítő Szépségszalonját Szentgálon találjátok a Fő utca 43. szám alatti tetőtéri emeleten. Nemcsak profi szakember; de segítőkész, és empatikus is Nagyon szeretjük magát a Szépítő Szépségszalont is: kedves, otthonos, kuckós, ahol gyorsan ellazul és otthon érzi magát az ember.
 
Ha egy kis szépülésre, kényeztetésre vágysz, szeretettel ajánljuk figyelmedbe. :-)
Scroll to top