Ébredés - az önismeret útján

az önismeret útján

Ébredés konzultáció

Ébredés - az önismeret útján

Miben segíthet ez az önismereti játék?

 • Segít fókuszálni a jelenlegi helyzetedre, a Benned zajló folyamatok felismerésére.
 • Az Ébredéssel Te magad tudod feltérképezni, hogy mivel rombolnád és ezzel szemben mivel tudod építeni a most jelen levő élethelyzetedet.
 • Gyakorlhatod vele az önfejlesztés egyik fontos alappillérét: az őszinte kommunikációt Önmagaddal.
 • Használhatod a személyiségfejlődésed támaszaként, belső konfliktusok feloldására és többek között az érzelmi intelligenciád fejlesztésére is.
 • Segít önbizalommal töltekezni, és tisztábban látni a következő lépést, ami pozitív változást hozhat egy beakadt élethelyzetben.
 • Remek eszköz a körben járó gondolatok megállítására, és új, friss nézőpontok megismerésére.
 • Ha nem tudod merre indulj, mit tehetnél egy ügy kimozdítására

Ki adja meg a feltett kérdéseidre a választ?

Te magad!

Hiszem, hogy a megoldás bennünk van, és Te magad tudod a legjobban, hogy mi az az irány, ami Számodra a legmegfelelőbb lesz. Ám néha jól jön a külső segítség, ami segít felülemelkedni a mindennapos agyaláson, és a megszokott gondolatkörökön.

Az Ébredés egy remek eszköz, ami abban támogat, hogy kapcsolódj önmagadhoz, és meghalld a lelked valódi hangját.

Mire/kinek nem jó? Mit ne várj tőle?

 • Nem jóskártya! Nem mutatja meg a jövőt! Nem válaszol igen/nemmel!
 • Nem dönti el helyett mi tévő legyél. Sem a játék, sem én.
 • Ha olyan segítségre vágysz, amikor valaki kívülről mondja meg a "tuti-t", akkor ez nem a Te módszered.
 • Csak olyan dolgokban tud a segítségedre lenni, ami mögött valódi szándék van, ahol nem elvárásból szeretnél változtatni, hanem Te magad is igazán szeretnéd és motivált vagy a témában
 • Csak a saját témádban tud segíteni, olyan dolgokban, amit Te tudsz megcselekdeni (ha például a párkapcsolatodon szeretnél javítani, az nem jó kérdés, hogy "hogyan lesz normálisabb a Béla" - csak a saját nevedben tudsz kérdezni, hogy Te mit tehetsz egy adott ügyért)

 

Kiknek ajánlott?

Abban az esetben ajánlom, ha:

 • szeretnél a belső világoddal kapcsolódni, de nincs még erre bevált módszered és/vagy van egy olyan elakadás az életedben, amivel nem jutsz egyedül egyről a kettőre
 • nyitott vagy az őszinte kommunikációra önmagaddal

Az Ébredés azoknak a módszere, akik vállalják a felelősséget az életükért, tisztában vannak vele, hogy van ráhatásuk az életükre, és nyitottak az új nézőpontok megismerésére.

A direkt tanácsadás helyett abban segítünk, hogy benned megfogalmazódjon a saját válaszod, és tisztábban lásd legalább a következő lépéseket.

Hol? Mennyi? Ki tartja?

Alap információk

Helyszín: Hatszínvirág Harmónia Ház, Herend Park sétány 3.

Időtartam: 90 perc

Ára: 16 000 Ft/alkalom

A konzultációt tartja: Kiss-Dalmadi Mariann - stresszoldó, art coach, dietetikus

Bejelentkezés e-mailben vagy telefonon: info@hatsznivirag.hu és 20/290-1160.

gyakran ismételt kérdések

GY.I.K.

Hány alkalom szükséges?

Egyénenként teljesen változó. Van akinek csak egy kicsi támogatára, pár új nézőpontra van szüksége, ilyenkor elég lehet akár 1 alkalom is. Ha évek óta húzódó, összetettebb elakadásról van szó, érdemesebb inkább folyamatban gondolkozni. Ezt bármikor eldöntheted. Ha úgy érzed jól jönne a további támogatás, és a szeretnéd ha tovább kísérnélek a változás útján, amíg megteszed az első lépéseket, a konzultáció végén szívesen adok útmutatást egyénileg a Te témádra a további lehetőségekről.

Hány éves kortól ajánlott?

Az Ébredés konzultációt 18 éves kor felett ajánlom.

Kell-e hinni benne?

Nem. :-) Az ébredés nem varázsszer, hanem egy önismereti eszköz. A nyitottság, bizalom és az őszinteség önmagaddal szemben viszont fontos, ha őszinte és valódi válaszokat szeretnél kapni.

Ha van olyan kérdésed, amire nem kaptál választ, keress bátran e-mailben vagy telefonon: info@hatsznivirag.hu és 20/290-1160.

 

 

Scroll to top