Hatszínvirág Hírlevél

Neked mi segít egyensúlyban maradnod?

Hozz egy kis harmóniát a napjaidba!

A kinti világban elég nagy a zűrzavar. Hogy hogy éled meg a változásokat, a külső helyzeteket, úgy gondolom nagyban függ attól, hogy:

 • mennyire erős a belső stabilitásod, van-e egy erős belső központod
 • mennyire ismersz - és főként HASZNÁLSZ - olyan technikákat, amelyekkel vissza tudod állítani a megborult egyensúlyod, erőt tudsz meríteni belőle
 • van-e hatékony eszközöd a feszültségek levezetésére
 • ismered-e magad és a határaidat, és mindezeket figyelembe véve alakítod-e a napjaidat
 • tudod-e hogyan támogasd önmagadat, hogy mire van szükséged a stabilitáshoz, hogy jól működj a mindennapokban

Itt a Hatszínvirágnál az egyik célunk, hogy olyan programokat és eszközöket hozzunk létre, amelyek ezeket támogatják! És ehhez hoztunk itt néhány ingyenesen letölthető ajándékot is.

  Mi az, ami valójában feltölt?

  Ajándékozd meg magad egy kis nyugalommal

  Mondok néhány konkrétumot. Mi ezeket használjuk a mindennapokban, és szeretettel ajánljuk figyelmedbe, ha jól jönne a támogatás a fenti kérdésekben, és a saját rutinod kialakításában.

  1. Kreatív írás
  2. Relaxációk, meditációk
  3. Megoldásfókuszú beszélgetés támogató, empatikus környezetben
  4. Jóga (vagy bármilyen testmozgás)
  5. Alkotás, festés
  6. Rugalmas tervezés

  Ezekhez hoztuk az alábbi ingyenesen letölthető ajándékokat is:

  Töltsd le ingyen!

  3 lélekemelő ajándék

  1. Mandalás színező lapok:

   Merülj el a mandalák világában, és töltődj fel a színek erejével! Már akár napi 15 nyugodt perc és befelé figyelés is csodákra képes! Kezdésnek letöltheted itt nálunk le ezt a mini mandalás színező könyvet, amiben 7 színező lapot találsz mandalás mintákkal és egy-egy pozitív megerősítéssel. Ha szeretnél elmélyedni a témában, szeretettel várunk a Hatszínvirágos Mandala Workshopokra vagy páros és egyéni festéseinkre is. ;-)

  2. Relaxációs hanganyag: egy rövid, alap relaxációs hanganyag a Hatszínvirág jógaoktatójától, Palicska Zsuzsannától. Ha úgy érzed semmire nincs időd, ez az  5 perces relaxáció és befelé figyelés még egy rohanós napba is biztos belefér. A teljes lelki béke és ZEN eléréséhez 5 perc nyilván nem lesz elég, de ahhoz, hogy belekóstolj és megtapasztald, hogy 5 perc szünet, elcsendesedés is milyen minőségi változást tud hozni a napodban, és mekkora erővel bír - ehhez az első lépésnek tökéletesen megfelel. :-) Ha később szeretnél tovább haladni ezen az úton, szeretettel várunk csakra-estjeinkre a Harmónia Házban, egyéni meditációinkra vagy ha Herend túl távoli, nézz szét az önismereti naplóink között, amik mellé mindig jár hanganyag is ;-) A meditáció és írás együtt csodás párosítás!
    
  3. Önértékelést erősítő gyakorlat: Nagyon fontos pontja az önértékelésnek, hogy milyen belső dialógustfolytatsz önmagaddal. Hogyan beszélsz magadhoz? Úgy, ahogy egyolyan emberrel, mint akit szeretsz? Ha a gyereked, barátnőd mondaná Neked ugyanezt, neki is ezt válaszolnád? Érdekes felismerésekethozhat, ha elkezded ezeket is tudatosítani. Ha arra jutsz, hogy nemépp kedves általában a hangnem amit megütsz saját magaddal, akkor amikor legközelebb ezt észreveszed, tudatosítsd, majd tedd felmagadnak a kérdést: „ha ezt egy olyan személytől hallanám, akitszeretek, mit válaszolnék neki?” És tedd ezt önmagaddal is!
   A lenti gyakorlat abban támogat, hogy megtedd az első lépést, elindulj ezen az úton. Próbáld ki! 20 nyugodt percre, egy tollra, papírra/füzetrelesz szükséged a megvalósításához.

  Ha szeretnéd, hogy Tiéd legyenek ezek az ajándékok, töltsd ki a fenti adatlapot, és már le is töltheted őket! :-)

  Ezt olvastad már?

  Hogyan mozdulj ki egy elakadásból?

  Van egy olyan élethelyzeted, amiben nem találod a megoldást? A mai nap ahhoz hoztam néhány gondolatindító ötletet, hogy mit tehetsz azért, hogy megláss az ügyedben új perspektívákat. Olvasd tovább a Hatszínvirág Blogon!

  Scroll to top