Hatszínvirág Hírlevél

Ajándék, hogy tudatosabban jelen legyél és megéld a mindennapi örömöket

Minimalista évlezáró és tervező lapok

Ha szívesen készítenél egy kis lezárást, emlékeztetőt a 2021-es évről, és végiggondolnád mi lesz 2022-es éved fókuszában, de nem szeretnél/tudsz rá szánni most több órát az alapos kidolgozására és több oldalnyi munkafüzet kitöltésére, akkor ez a minimalista Hatszínvirágos verzió jól jöhet, hogy röviden és tömören összefoglald rajtuk a lényeget. Ezt még a krónikus időhiányban szenvedők is biztos be tudják ütemezni. 😉
Ha szívesen végzel alaposabb tervezést, akkor arra is használhatod őket, hogy miután végeztél a gyakorlataiddal ezekre összesíted a felismerésed lényegét, esszenciáját, amit magaddal viszel az egészből. Akár az íróasztalodra is kiteheted, hogy emlékeztessen és motiváljon a későbbiek folyamán.

 

Ha szeretnéd megkapni, töltsd ki a fenti űrlapot és már küldjük is! :-)

Ezt láttad már?

Kreatív évindító gyakorlat

Az év eleji időszak remek alkalmat kínál arra, hogy végiggondoljuk az életünket: az évet, ami mögöttünk áll, a terveinket, amit a jövőben szeretnénk megvalósítani, és megvizsgáljuk, hol tartunk most egyáltalán. Amit persze bármikor megtehetünk, de ha már amúgy is január eleje van, akkor ez most duplán tökéletes alkalom, hogy ne halogasd, hanem belekezdj MOST! Ebben az írásomban ehhez találhatsz inspirációt. A mai napra egy rugalmas tervezős, szabadabb stílusú gyakorlatot hoztam, ami jól megmozgatja a képzeletedet. Akár bemelegítésnek is kiváló egy konkrét klasszikus évtervezés előtt – de önmagában is megállja a helyét. Csak tollra, papírra (esetleg egy füzetre) és egy nyugodt órára van hozzá szükséged. A gyakorlat leírását megtalálod a Hatszínvirág Blogon!

Scroll to top