Felhasználási feltételek

A www.hatszinvirag.hu honlap használatával kijelented, hogy minden tekintetben elfogadod az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat ténylegesen elolvastad-e vagy sem.
Az oldal teljes tartama a szerzők szellemi tulajdonát képezik és szerzői jogvédelem alatt áll. A tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése, felhasználása csak a szerzők írásos engedélyével lehetséges.
A www.hatszinvirag.hu weboldalról és a Hatszínvirág blogról www.hatszinvirag.cafeblog.hu cikkeket, információkat átvenni csak a forrásra és az adott írás szerzőjére való hivatkozással lehet. Az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel kell hivatkozzon a http://www.hatszinvirag.hu-ra, ezt minden közlésnél feltüntetve. Az átvételhez előtte a szerzők írásos engedélye szükséges.

A www.hatszinvirag.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, mindazonáltal a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az oldalon található cikkek célja az testi- lelki egészségügyi ismeretek bővítése, de ezek nem helyettesítik szükség esetén az orvos vagy más szakember felkeresését. Az oldalakon közzétett információk tájékoztató jellegűek, ezért felhasználásuk esetén az oldal szerzőit, illetve üzemeltetőjét semmilyen felelősség nem terheli.

Az Adatkezeléssel kapcsolatos információinkat itt találod.

Scroll to top