Új mérföldkő: sikeres vizsgát tettem kineziológiából! :-D

Egy fontos mérföldkőhöz érkeztem a hónapban: letettem a sikeres záróvizsgát kineziológiából, amivel régi álmomat váltottam valóra. Ebben a bejegyzésben mesélek a további tervekről és várható változásokról az egyéni konzultációkban.

A természetgyógyász alapképzést még a kislányom születése előtt elvégeztem. Már akkor éreztem, tudtam belül, hogy ez lesz egyszer az én irányom, de tudtam azt is, hogy akkor még nem volt ott az idő, hogy elmélyüljek benne. Amikor a legkisebb kis királylányunk is már nagy ovis lett, belevágtam a tanulásba. 7 modul one brain tanfolyam és az alap és haladó Ugorj a békákkal! gyerekkineziológia képzés után múlt héten letettem a hivatalos záróvizsgát. :-D
 

A novemberi hónap energiái amúgy is tökéletesek arra, hogy végiggondoljuk az életünkben mi az, amit itt az ideje elengedni, ahol megérett az idő a változásra. Nálam az egyéni konzultációkban az alábbiakra jutottam:

ELENGEDÉS ÉS TRANSZFORMÁCIÓ
Amit elengedek/változtatok: Dietetikai tanácsadást ezután már csak folyamat részeként vállalok, ahol a mentális és energetikai blokkok oldására is sor kerül
Életmódváltás esetén elkezdtem kidolgozni egy 4 lépcsős programot, ahol a táplálkozási kérdések mellett közösen végiggondoljuk a mentális és lelki vonalon is milyen változások szükségesek a kívánt eredmény eléréséhez. Nem gyors csodaszer. Bele kell tenni az időt és energiát. Viszont ha végigmész ezen az úton valóban tartós eredményt érhetsz el. Hamarosan írok még erről ...


Táplálkozási tanácsadást önmagában csak 1 témában vállalok, ami a szívügyem: vegetáriánus, növényi alapú étrendek kérdéseben keressetek bátran továbbra is. Én magam is évek óta nagyrészt húsmentes, és egy ideje tejmentes táplálkozást is folytatok, így nemcsak a szakmai tudásomat, de a gyakorlati tapasztalataimat is szívesen megosztom a hozzám fordulókkal, akik nyitottak a téma iránt. A munkám és az életem során is arra törekszem, és személyiségemből fakadóan is igyekszem úgy alakítani a világom, hogy az erőszakmentességet képviseljem, így nem célom senkit erőszakkal megtéríteni ebbe az irányba, de ha valaki érez magában elhívást és nyitottságot a téma iránt, örömmel segítek, mint dietetikus. Keressetek bátran ez ügyben.

KITELJESÍTÉS
Természetgyógyász kineziológusként hamarosan elérhető leszek Veszprémben, a Szófia Magánklinika -n is. A dietetika rendelésem itt is megszűnik.
Herenden a Hatszínvirág Harmónia Házban stresszoldás sokszínű eszköztárral: a kineziológiai korrekciók - one brain elemek mellett egyéb technikákkal a Te témád/személyiséged és igényeid szerint. Akár a művészetek hegyeket mozgató erejét is bevonhatjuk a folyamatodban egy kis art coachinggal, vagy önismereti játékok, Bach-virág esszenciák, és több spirituális módszer is a segítségünkre lehet egy-egy beakadt élethelyzet feloldásában, megmozgatásában, az egyensúlyod megtalálásában.

További részletekért klikkelj a Kineziológia menüpontra, vagy nézz fel a Hatszínvirág Blogra, ahol folyamatosan fognak bővülni a cikkek a témában ;-)

Kérdés esetén keressetek bizalommal!

Szeretettel,

Mariann

Új mérföldkő: sikeres vizsgát tettem kineziológiából! :-D
Scroll to top