Lélekápoló órák - stresszoldás sokszínű eszköztárral

egyéni támogatás személyes kérdéseidben

Lélekápoló órák a Hatszínvirágban

itt Te vagy a központban

Egyéni támogatás személyes kérdéseidben

Jól esne beszélgetni a dolgaidról valakivel őszintén egy kellemes, ítélkezésmentes környezetben?

Úgy érzed túl sok minden van a válladon és szeretnél letenni ezekből a terhekből?

Szívesen megismernél olyan technikákat, amik segíthetnek kezelni a mindennapi stresszt?

Jól jönne egy kis támogatás, egy új nézőpont ami segít egy elakadt élethelyzet kimozdítására?

Nem találod az egyensúlyt, és szeretnéd harmóniába hozni az életed?

Vagy egyszerűen csak jól esne kipróbálni olyan dolgokat, amelyek segítenek a feltöltődésben, az önismereted mélyítésében és hogy jól érezd magad a bőrödben?

Számos eszközzel és technikával tudlak támogatni, amelyekből mindig egyénre szabottan választjuk ki közösen azt, ami a legpozitívabb változást hozná a helyzetedre, és ami a legjobban passzol a személyiségedhez. A reális, tudományos alapokon nyugvó pozitív pszichológia, coaching technikák mellett több spirituális szemléletű eszköz szerepel a palettán. Ha célzottan egy módszer érdekel, kérheted kifejezetten azt is, de rám is bízhatod a választást.

 

Jelenleg a következőkkel dolgozom:

one brain kineziológiai elemekkel

Stresszoldó korrekciók

pozitív pszichológián alapuló gyakorlatok, megoldásfókuszú beszélgetések

Life coaching

szelíd, személyre szabott támogatás a virág esszenciák használatával

Bach-virág esszenciák

művészeti technikák: festés, mandalák, írás, montázs....csak a fantázia szab határt

Art coaching eszközök

hogy könnyebben kifejezd, ami benned van

Önismereti kártyák és játékok

angyalvilág, Életfa életút elemzés, reiki

Spirituális technikák

Milyen témákkal érdemes hozzám fordulnod?

Ezekben tudlak segíteni:

 1. Álomból valóság, kreatív ötletek megvalósítása. Ha úgy érzed, irányt tévesztettél, nem találod a célodat, inkább csak túléled, nem megéled a napokat, nincsenek céljaid - vagy túl sok van és gyakran elveszted a fókuszt - segítek megtalálni a helyes irányt. Reális célok kitűzése és a hozzájuk vezető út feltérképezése. Ha van egy álmod, amit régóta dédelgetsz belül a szívedben, de nem tudod, hogyan indulj el, hogyan váltsd valóra, segítek feltérképezni az utadat és a lehetőségeidet, ami elvezet a megvalósításhoz. Ha szeretnéd, útitársad leszek az első lépések megtétele alatt, amíg szükségét érzed a támogatásnak, amíg már egyedül is stabilan és jól haladsz az utadon.
 2. Önértékelés, önismeret, erőforrások: önbizalom növelése, önismeret mélyítése, pozitív kommunikáció kialakítása önmagunkkal, öngondolskodás. Izgalmas és játékos gyakorlatokkal segítelek, hogy jobban megismerd önmagad, felismerd a szükségleteidet, az erőforrásaidat. Rájöjj, hogyan tudsz töltődni a mindennapokban, mik az erősségeid, a fejlesztendő területeid, hogyan bontakoztasd ki a benned rejlő lehetőségeket, és kezdj el élni egy önazonos, tudatosabb életet.
 3. Időgazdálkodás, rugalmas tervezés, self care: Segítek megtalálni, hogyan alakíts ki olyan életet, rutinokat, szokásokat, amik támogatnak a céljaid elérésében, a testi-lelki egyensúlyod megtartásában, amiktől jól érzed magad a bőrödben. Időkezelési problémák átbeszélése és személyre szabott megoldások felkutatása.
 4. Szakmaváltás, „álom munka”/hivatás megtalálása: GYED/GYES után visszailleszkedés a Babaverzumból újra a „felnőtt” világba; lehetőségek/anya- és családbarát megoldások feltérképezése.
 5. Életmódváltás megvalósítása: tudatosan, NEM gyorsan - cserébe tartósan, végiggondoltan. Igény esetén kiegészíthető dietetikai tanácsadással is: ez esetben a táplálkozás területén adok személyre szabott, de konkrét tanácsokat is. Új szokások hatékony bevezetése.
 6. Kapcsolódás önmagadhoz és a belső világodhoz: ha szeretnéd tisztábban hallani a belső hangodat, és élesíteni a belső iránytűdet.
 7. Beakadt élethelyzetek kimozdítása. Blokkoldás.

 

Hogyan zajlik?

Ha szeretnél megoldást találni az elakadásaidra, és támogatást kapni a változás útján, a legtöbb esetben alapvetően folyamatban érdemes gondolkodni. Egy téma feldolgozásához általában 4-6 alkalom szükséges.

Mit adhat 1 alkalom?

1 alkalom abban segíthet, hogy:

 • lendületet és erőt merítesz belőle
 • levenni a stresszt a jelen állapotról, hogy tisztábban láss
 • megfogalmazzuk a reális és motiváló célodat, a támogató mondataid és az első lépéseket a pozitív irányú változás útján
 • ha csak simán feltöltődésre, és nyugodt, lélekápoló órákra vágysz, erre a célra a kreatív feltöltődés foglalkozásaink önmagukban is tökéletesen alkalmasak

Évek óta fennálló elakadásokra tuti megoldást 90 perc alatt nem valószínű, hogy fogunk találni, de ha támogatásra, lendületre van szükséged, szeretnél pár új nézőpontból rátekinteni a témádra és csökkenteni a stressz szintedet, arra alkalmas 1 alkalom is.

Az 1 alkalmas konzultációt első sorban azoknak ajánljuk, akik már végigcsináltak nálunk egy folyamatot, valamelyest ismerjük egymást, már látod az utat, csak szükséged van támogatásra, vagy merültek fel új helyzetek amelyeket jól esne átbeszélni.

Miért érdemes folyamatban gondolkodni?

Egy alkalom abban segíthet, hogy oldódik a jelen stressze, jöhetnek új felismerések, és egy könnyedebb, nyugodtabb állapotba kerülsz. A relaxációs technikák hatása abszolút érezhető már az első alkalom után is.

Ha komolyabban szeretnél foglalkozni 1 témával, és nem csak a felszínt kapargatni, érdemes rászánni az időt és az energiát. Ahogy nem lesz izmos tested attól, ha alkalmanként lemész edzeni a konditerembe, ugyanígy a stabil belső központ kialakítása is időbe, energiába telik.

Az oldó meditációk esetén érdemesebb folyamatban gondolkodni. Ahogy a problémák sem 60 perc alatt jöttek létre, ugyanígy az oldásukra, az új sémák, szokások kialakítására sem lesz elegendő ennyi idő. Bár előfordult már olyan oldás, ahol 1 alkalom után megoldódott az ügy (például egy kevésbé mély anya-gyermek konfliktusnál), de azért általánosságban inkább az a tapasztalatom, hogy 1 témához 3-5 alkalom a legtöbbször szükséges, de vannak olyan életterületek is, ahol akár 2-3 év önismereti, belső munkát is rá kell szánni a hosszú távú, tartós változás eléréséhez. Én is rendszeresen dolgozom magamon: nagyrészt már otthon magamban, de a mélyebb témáimban én is kérek segítséget és vezetést kollegáktól. Saját tapasztalatból is azt írhatom, hogy a változáshoz idő kell, és bizony van olyan téma, amit éveken keresztül dolgozhatunk, mire stabilizálódni tudnak az új szokások és hitrendszerek.

Ha elköteleződsz a változás mellett és belevágsz a folyamatba megajándékozlak egy VIP kártyával, amivel kedvezményes lehetőségek és ajándékok várnak Rád, amivel további segítséget szeretnék nyújtani Neked a változás útján.

Árak

 • 60 perces konzultáció- 12.000
 • 90 perces konzultáció- 16.000
 • 120 perces konzultáció- 19.000

Mit mondanak, akik már jártak nálam egyéni konzultáción?

Visszajelzések

"Szívből ajánlom az oldást azoknak, akik gyors és hatékony megoldásra vágynak az elakadásuk kezelésében. A módszerrel a probléma okát keressük meg a gyökereknél, itt történik az oldás. A jövőnk ezáltal olyanná válhat, amilyenné tenni szeretnénk. Szívből ajánlom Mariannt, mind szakmailag, mind emberileg."
Egyed Anita, Körmend
HR manager
"Szívből ajánlom mindenkinek Mariann biztonságot és harmóniát adó gyógyító energiáját, ahol megnyílhat a szív, feloldódhatnak a gátak. Olyan mintha Feltétel nélküli Szeretet burokba kerülnék. A tudása szerteágazó, mindig megérzi a megfelelő technikát amellyel mély önfelismeréssel gazdagodhatok, illetve gyógyulhatok. Minden oldás csodálatos élményt, eredményt hozott nekem. Hála és köszönet érte!"
Kalmár Ildikó, Soltvadkert
karma asztrológus
"Ezek a szavak amik a mai kezelés után vannak bennem és érzek: megkönnyebbülés, megértés, támasz, teher letétel. A többit még dolgozom fel és figyelek, magamat és a környezetemet. A konzultáció egy megerősítést adott számomra, egy új nézőpontot az adott témában. Otthonos, nyugodt, támogató légkör."
Báles-Vitai Mária, Márkó
szociális munkás
"Mostanában a munkahelyemmel kapcsolatban nagyon sok frusztráció volt bennem, amitől nem tudtam megszabadulni. Meséltem erről Mariann-nak, és ő azt javasolta, hogy írjam ki magamból ezeket az indulatokat. De úgy igazán, cenzúrázatlanul. Bár nagyon tetszett az ötlet, nem voltam benne biztos, hogy segíteni fog. Azért kerestem egy füzetet és elneveztem "düh füzetnek". Valahányszor jöttek megint a frusztráló gondolataim, elkezdtem őket kiírni magamból. Csináltam ezt 2-3 napig, naponta többször, amikor rám törtek ezek a gondolatok. Azt tapasztaltam, hogy egyre kevesebb jött. Valahogy elfogytak... Az írás segítségével sikerült kitisztítanom magamból ezeket a gondolatokat, érzéseket, annak érdekében, hogy a helyüket szebb, jobb, építő gondolatok és érzések vegyék át."
Károlyfi Edit, Veresegyház
sminkes
"Hálát érzek és nagyon szerencsés vagyok, hogy részese lehettem. Egy "angyal" vagy. 😊"
"Szeretek a Hatszínvirágban lenni, hallgatni Téged. Feltölt, lenyugtat..."
"Egy próbát szerintem mindenképpen megér, egy új segítséget jelenthet, felismeréseket, gyökérok keresés, megoldás, bármilyen kitűzött cél eléréséhez."
Federics Tamás, Kemestaródfa
minőségellenőrző analitikus

Hogyan tudsz jelentkezni?

Bejelentkezni elsősorban e-mailben, vagy messenger üzenetben tudsz az alábbi elérhetőségeimen:

 • e-amil: info@hatszinvirag.hu
 • messenger: m.me/hatszinvirag
 • tel: 20/290-1160

Hol?

Hatszínvirág Harmónia Ház, Herend

Az egyéni konultációk helyszíne: Hatszínvirág Harmónia Ház, Herend Park sétány 3.

Herend központjában, a Park sétány 3-nál található (az M-Shop mögötti közben, a faházakból az első a Spar felől ;-))

Herend Veszprémtől autóval 15 perc alatt, kényelmesen elérhető 4 sávos gyorsforgalmi úton

Tömegközlekedéssel is egyszerű az idejutás: a buszmegállótól 2 perc sétával elérhető

Természetgyógyász kineziológusként szeretettel várlak Veszprémben, a Szófia Magánklinikán is. További részleteket erről a Szófia Klinika weboldalán találsz.

Egyéni meditációk, segítíő beszélgetések, coaching, önismereti játékok, Életfa életút elemzés, életmód és életviteli tanácsadás online is megoldhatóak. Online konzultációkra időpontot csak hétköznapokon 9:00 - 13:00 között tudok biztosítani, erre akkor jelentkezz kérlek, ha ez elfogadható, megoldható a Számodra. Megértéseteket köszönöm!

Ki?

Kiss-Dalmadi Mariann - kineziológus, art coach, női meditáció vezető

Kiss-Dalmadi Mariann vagyok - kineziológus, art coach, női meditáció vezető, dietetikus, asztrológia tanuló, 2 kisgyerekes anyuka, feleség, hobby kézműves, Balaton imádó, zene- és művészetőrült, született könyvmoly,  grafomán, kártyagyűjtő és társasjátékfüggő. :-) Szeretem a szép képeket, a mandalákat, a színek táncát, az angyal- és tündérvilágot, a lelkemhez szóló zenéket. Szívesen kalandozom belső tájakon: akár a művészetek, az írás vagy a meditáció útjain.

Munkámmal a célom, hogy segítséget nyújtsak a hozzám fordulóknak, hogy ki tudjanak alakítani egy jól működő stresszkezelő eszköztárat a mindennapokba, kiépítsenek egy stabil kapcsolatot a saját belső világukkal, mélyítsék az önismeretüket, ezáltal hozzásegítve őket egy önazonos, örömteli, kiteljesedett élet megvalósításához.Küldetésemnek tekintem, hogy a mai kor embereinek felhívjam a figyelmét a belső világunkkal való kapcsolat ápolására, felfedezni az ott rejlő kincseket. Ehhez az egyik eszközöm a kineziológiai módszerek, amelyek hatékony segítséget nyújhatnak a múltbeli blokkok oldásához, amik a kiteljesedésünk útjába állhatnak.

Legfontosabb ide kapcsolódó végzettségeim:

 • egészségügyi diploma (PTE-ETK, dietetikus)
 • OKFŐ Természetgyógyászati vizsga
 • one brain kineziológia tanfolyamok 7. szintig
 • OKFŐ Kineziológia szakvizsga
 • Női meditáció vezető képzés alap, haladó és professional szint

Ha szeretnél jobban megismerni, és kíváncsi vagy a történetemre, részletesebb bemutatkozásomra, itt találod.

Scroll to top