Stresszoldás sokszínű eszköztárral

egyéni támogatás személyes kérdéseidben

Stresszoldás a Hatszínvirágban

itt Te vagy a központban

Egyéni támogatás személyes kérdéseidben

Jól esne beszélgetni a dolgaidról valakivel őszintén egy kellemes, ítélkezésmentes környezetben?

Úgy érzed túl sok minden van a válladon és szeretnél letenni ezekből a terhekből?

Szívesen megismernél olyan technikákat, amik segíthetnek kezelni a mindennapi stresszt?

Jól jönne egy kis támogatás, egy új nézőpont ami segít egy elakadt élethelyzet kimozdítására?

Nem találod az egyensúlyt, és szeretnéd harmóniába hozni az életed?

Vagy egyszerűen csak jól esne kipróbálni olyan dolgokat, amelyek segítenek a feltöltődésben, az önismereted mélyítésében és hogy jól érezd magad a bőrödben?

Számos eszközzel és technikával tudlak támogatni, amelyekből mindig egyénre szabottan választjuk ki közösen azt, ami a legpozitívabb változást hozná a helyzetedre, és ami a legjobban passzol a személyiségedhez. A reális, tudományos alapokon nyugvó pozitív pszichológia, coaching technikák mellett több spirituális szemléletű eszköz szerepel a palettán. Ha célzottan egy módszer érdekel, kérheted kifejezetten azt is, de rám is bízhatod a választást.

 

Jelenleg a következőkkel dolgozom:

one brain kineziológiai elemekkel

Stresszoldó korrekciók

pozitív pszichológián alapuló gyakorlatok, megoldásfókuszú beszélgetések

Life coaching

szelíd, személyre szabott támogatás a virág esszenciák használatával

Bach-virág esszenciák

művészeti technikák: festés, mandalák, írás, montázs....csak a fantázia szab határt

Art coaching eszközök

hogy könnyebben kifejezd, ami benned van

Önismereti kártyák és játékok

angyalvilág, Életfa életút elemzés, reiki

Spirituális technikák

a megoldás Benned van

Egyéni meditációk

Milyen témákkal érdemes hozzám fordulnod?

Ezekben tudlak segíteni:

 1. Álomból valóság, kreatív ötletek megvalósítása. Ha úgy érzed, irányt tévesztettél, nem találod a célodat, inkább csak túléled, nem megéled a napokat, nincsenek céljaid - vagy túl sok van és gyakran elveszted a fókuszt - segítek megtalálni a helyes irányt. Reális célok kitűzése és a hozzájuk vezető út feltérképezése. Ha van egy álmod, amit régóta dédelgetsz belül a szívedben, de nem tudod, hogyan indulj el, hogyan váltsd valóra, segítek feltérképezni az utadat és a lehetőségeidet, ami elvezet a megvalósításhoz. Ha szeretnéd, útitársad leszek az első lépések megtétele alatt, amíg szükségét érzed a támogatásnak, amíg már egyedül is stabilan és jól haladsz az utadon.
 2. Önértékelés, önismeret, erőforrások: önbizalom növelése, önismeret mélyítése, pozitív kommunikáció kialakítása önmagunkkal, öngondolskodás. Izgalmas és játékos gyakorlatokkal segítelek, hogy jobban megismerd önmagad, felismerd a szükségleteidet, az erőforrásaidat. Rájöjj, hogyan tudsz töltődni a mindennapokban, mik az erősségeid, a fejlesztendő területeid, hogyan bontakoztasd ki a benned rejlő lehetőségeket, és kezdj el élni egy önazonos, tudatosabb életet.
 3. Időgazdálkodás, rugalmas tervezés, self care: Segítek megtalálni, hogyan alakíts ki olyan életet, rutinokat, szokásokat, amik támogatnak a céljaid elérésében, a testi-lelki egyensúlyod megtartásában, amiktől jól érzed magad a bőrödben. Időkezelési problémák átbeszélése és személyre szabott megoldások felkutatása.
 4. Szakmaváltás, „álom munka”/hivatás megtalálása: GYED/GYES után visszailleszkedés a Babaverzumból újra a „felnőtt” világba; lehetőségek/anya- és családbarát megoldások feltérképezése.
 5. Életmódváltás megvalósítása: tudatosan, NEM gyorsan - cserébe tartósan, végiggondoltan. Igény esetén kiegészíthető dietetikai tanácsadással is: ez esetben a táplálkozás területén adok személyre szabott, de konkrét tanácsokat is. Új szokások hatékony bevezetése.
 6. Kapcsolódás önmagadhoz és a belső világodhoz: ha szeretnéd tisztábban hallani a belső hangodat, és élesíteni a belső iránytűdet.

 

Hogyan zajlik?

Ha szeretnél megoldást találni az elakadásaidra, és támogatást kapni a változás útján, a legtöbb esetben alapvetően folyamatban érdemes gondolkodni. Egy téma feldolgozásához általában 4-6 alkalom szükséges.

Mit adhat 1 alkalom?

1 alkalom abban segíthet, hogy:

 • lendületet és erőt merítesz belőle
 • segít tisztábban látni a helyzetedet
 • megfogalmazzuk a reális és motiváló célodat, a támogató mondataid és az első lépéseket a pozitív irányú változás útján
 • ha csak simán feltöltődésre, és nyugodt, lélekápoló órákra vágysz, erre a célra a kreatív feltöltődés foglalkozásaink önmagukban is tökéletesen alkalmasak

Évek óta fennálló elakadásokra tuti megoldást 90 perc alatt biztos nem fogunk találni, de ha támogatásra, lendületre van szükséged, szeretnél pár új nézőpontból rátekinteni a témádra és csökkenteni a stressz szintedet, arra alkalmas 1 alkalom is.

Az 1 alkalmas konzultációt első sorban azoknak ajánljuk, akik már végigcsináltak nálunk egy folyamatot, valamelyest ismerjük egymást, már látod az utat, csak szükséged van támogatásra, vagy merültek fel új helyzetek amelyeket jól esne átbeszélni.

Megoldás bérletek:

 • Ha tartós változást szeretnél elérni, és egy folyamatos támogatás mellett megtenni az első lépéseket a változás útján, ezt a megoldást ajánlom.
 • Egy folyamat alatt 1 témával foglalkozunk.
 • Egy élethelyzetből való továbblépés általában 4-6 alkalmas találkozást igényel, de ezt egyénileg mindig megbeszéljük.
 • Az első 3 ülésre általában hetente kerül sor, majd - helyzettől függően - 2-2 hét után folytatjuk a továbbiakat.
 • A folyamat dinamikáját tekintve az első pár alkalom lelkesedése után általában előfordul egy hullámvölgy. Ezt jó, ha tudatosítjuk előre, hogy a normális folyamat része, és folytatjuk az utunkat, hogy végül valóban sikert érhessünk el a téma megoldásában. 

Bérlet vásárlás esetén az első alkalmon átbeszéljük, milyen témával érkeztél, pontosan megbeszéljük hogyan tudunk együtt működni. Ezután ha mindketten úgy döntünk szeretnénk egymással tovább dolgozni "szerződünk"a folyamatra. Ezt nem kell ott helyben eldöntened, nem akarlak sürgetni, gondold át nyugodtan: a második találkozáskor is választhatod a kedvezményes, bérletes opciót. Részlet fizetés megoldható, ez irányú igényedet jelezd bátran és megtaláljuk a megfelelő megoldást. ;-)

Mit mondanak, akik már jártak nálam egyéni konzultáción?

Visszajelzések

"Nagyon örülök, hogy a részese lehettem ennek a folyamatnak, mert úgy érzem új ablakok nyíltak meg előttem. Mariann több szemszögből világít rá a problémákra és jól használható, könnyen beépíthető eszközöket mutat meg, a folyamatban való előrébb jutás érdekében. Rugalmas, türelmes és megbízható vezető, akit érdemes követni."
Csonkáné Niki, Veszprém
dekoratőr
"Ez egy nagyon összetett lehetőség volt számomra, ugyanis a kedves, megbízható hozzáállásod mellett nagyon tetszett, hogy a folyamat elindulása által olyan próbatételek elé állított az élet, amit tudtam, hogy bekövetkezik, mégis elsőre meglepett, aztán élveztem, hogy meg tudom oldani, fel tudom ismerni és helyén tudom kezelni. A coaching által sokat erősödtem ismét, nyilván a sok tapasztalat, az általam felismerésre került dolgok is előre vittek, de a legjobb az egészben, hogy tudtam sikerrel fogjuk zárni a folyamatot! Hálával tartozom neked, hogy megint épp jókor érkeztél az életembe, illetve, hogy finoman, elfogadóan fordultál a „problémám” felé!
Bódi Betti, Litér
titkárnő
„Mariann sokféle technikát mutatott nekem, amivel a komfort zónámból előre mozdított.
Hétről hétre mellettem volt, amikor nehézségeim adódtak a folyamattal, de végülis sikerült.
Jobb képet kaptam az erősségeimről, amiből tovább tudok építkezni.

Köszönet a bátorításért, és az (úti-)társ szerepért, amit a nyugodt, jó hangulatú üléseiden kaptam :-)”
Borbély Viktor, Herend
vállalkozó
"Mostanában a munkahelyemmel kapcsolatban nagyon sok frusztráció volt bennem, amitől nem tudtam megszabadulni. Olyan dolgok történtek, amik miatt azt éreztem, hogy nem becsülnek meg, nem értékelik eléggé a munkámat és a hozzáállásomat. Szerettem volna továbblépni ezeken a sérelmeken, de úgy éreztem, pont ez a rengeteg frusztráció gátol meg ebben. Meséltem erről Mariannak, és ő azt javasolta, hogy írjam ki magamból ezeket az indulatokat. De úgy igazán, cenzúrázatlanul Bár nagyon tetszett az ötlet, nem voltam benne biztos, hogy segíteni fog. Azért kerestem egy füzetet és elneveztem "düh füzetnek". Valahányszor jöttek megint a frusztráló gondolataim, elkezdtem őket kiírni magamból. Csináltam ezt 2-3 napig, naponta többször, amikor rám törtek ezek a gondolatok. Azt tapasztaltam, hogy egyre kevesebb jött. Valahogy elfogytak... Az írás segítségével sikerült kitisztítanom magamból ezeket a gondolatokat, érzéseket, annak érdekében, hogy a helyüket szebb, jobb, építő gondolatok és érzések vegyék át."
Károlyfi Edit, Veresegyház
sminkes
"Mariann segített a helyes étrendem összeállításában, amiért nagyon hálás vagyok, mert azóta megszűntek mindennapi panaszaim. Nagyon felkészült, lelkiismeretes, kedves, így én csak ajánlani tudom mindenkinek."
Gyenei Kristóf, Szentgál
grafikus
"Szívből ajánlom az oldást azoknak, akik gyors és hatékony megoldásra vágynak az elakadásuk kezelésében. A módszerrel a probléma okát keressük meg a gyökereknél, itt történik az oldás. A jövőnk ezáltal olyanná válhat, amilyenné tenni szeretnénk. Szívből ajánlom Mariannt, mind szakmailag, mind emberileg."
Egyed Anita, Körmend
HR manager
"Ezek a szavak amik a mai kezelés után vannak bennem és érzek: megkönnyebbülés, megértés, támasz, teher letétel. A többit még dolgozom fel és figyelek, magamat és a környezetemet. A konzultáció egy megerősítést adott számomra, egy új nézőpontot az adott témában. Otthonos, nyugodt, támogató légkör."
Báles-Vitai Mária, Márkó
"Mariann nagyon kíméletesen és befogadhatón adta át az információkat. Köszönöm az útmutatást, a megnyugtatást. Nagy rálátást kaptam a gyerekeim és a családom élet feladatára is, amit így segíteni tudok, helyére kerültek az elemek, már értem, mi miért van így és azt is tudom, hogy minden okkal történik és minden pont úgy van, ahogy lennie kell. Az önismeret és az önmagunkban való elmerülés nagyon fontos, és ehhez szuper első lépés egy életfa elemzés. Szeretetettel és szívből ajánlom mindenkinek.
Ambachné Hunyadi Rita - Paks
védőnő
"Ha szeretnéd megtudni milyen irányban halad az élteted és kíváncsi vagy hogyan tudnád egy kicsit befolyásolni itt megismerhetsz rá módszereket. Igazából én azt tanultam meg hogyan kellene hozzá állni bizonyos helyzetekhez és emberekhez, ennek tudatában felismertem a mindennapokban a hibákat és próbálom javítani azokat. Még így is nehéz a kivitelezés, de legalább már képes vagyok figyelni és tudatosan reagálni az előttem álló kihívásokra. Érdekesnek találtam azt is, hogy fizikálisan is ad a test jeleket, ha nem jó irányba haladunk és azóta figyelem azokat a pontokat, amelyek az én esetben kijöttek."
Molnár -Nemes Márta, Veszprém
dietetikus
Szerintem nagyon hasznos az Életfa elemzés akár valaki az önismereti út elején van vagy akkor is ha már mélyebben benne van. Segít tisztábban látni, vagy/és éppen megerősíthet olyan dolgokban, amiket sejtettél, de nem voltál benne biztos. Köszönöm Mariann az élményt!"
Mohai-Kakasy Bernadett, Paks
hordozási tanácsadó
"Hálát érzek és nagyon szerencsés vagyok, hogy részese lehettem. Egy "angyal" vagy. 😊"
"Szeretek a Hatszínvirágban lenni, hallgatni Téged. Feltölt, lenyugtat..."

Alap információk

Árak

Telefonos konzultáció

ingyenes

15-30 perc
 • ingyenes
 • semmilyen kötelezettséggel sem jár
 • elmesélheted röviden milyen témában szeretnél hozzám fordulni, én pedig elmondom, hogy tudok-e Neked benne segíteni, illetve felajánlom az aktuális lehetőségeket

1 alkalmas egyéni konzultáció

12 000 Ft/15 000 Ft

90 perc/2 órát meghaladó esetben
 • 100% ítélet- és kritikamentes környezet, 100% titoktartás
 • ha úgy döntesz szeretnél belevágni egy teljes folyamatba kedvezményes bérletvásárlási lehetőség
 • 1 alkalom abban segíthet, hogy lendületet ad, és segít tisztábban látni a helyzetedet, megfogalmazni a célodat.
 • Az 1 alkalmas konzultációt első sorban azoknak ajánlom, akik már végigcsináltak nálam egy folyamatot, valamelyest ismerjük egymást, már látod az utat, csak szükséged van támogatásra, vagy merültek fel új helyzetek amelyeket jól esne átbeszélni.
 • A konzultációk időtartama a technikától függően változhat, erről pontos tájékoztatást adok egyénileg minden esetben, ha látom már, hogy mivel érkeztél. Az általános az, hogy 1 alkalom kb. 90 percet vesz igénybe.

Megoldás bérletek

49 000 Ft/5 alkalom

+ajándék személyre szabott Bach-virág esszencia keverék
 • ha nem csak egy kis lendületre van szükséged
 • ha szívesen elmélyednél egy témában
 • régebb óta fennálló elakadásoknál
 • 1 személyre szabott Bach-virág esszencia keverék benne van a bérlet árban
 • 100% ítélet- és kritikamentes környezet, 100% titoktartás
 • személyre szabott meglepetés a folyamat végén :-)
 • 3 hónapig felhasználható

Hogyan tudsz jelentkezni?

Bejelentkezni e-mailben, vagy messenger üzenetben tudsz az alábbi elérhetőségeimen:

 • e-amil: info@hatszinvirag.hu
 • messenger: m.me/hatszinvirag

Hol?

Hatszínvirág Harmónia Ház, Herend

Az egyéni konultációk helyszíne: Hatszínvirág Harmónia Ház, Herend Park sétány 3.

Herend központjában, a Park sétány 3-nál található (az M-Shop mögötti közben, a faházakból az első a Spar felől ;-))

Herend Veszprémtől autóval 15 perc alatt, kényelmesen elérhető 4 sávos gyorsforgalmi úton

Tömegközlekedéssel is egyszerű az idejutás: a buszmegállótól 2 perc sétával elérhető

 

Ki?

Kiss-Dalmadi Mariann - art coach, dietetikus

Kiss-Dalmadi Mariann vagyok - art coach, dietetikus, kineziológia- és asztrológia hallgató, 2 kisgyerekes anyuka, feleség, hobby kézműves, Balaton imádó, zene- és művészetőrült, született könyvmoly,  grafomán, kártyagyűjtő és társasjátékfüggő. :-) Szeretem a szép képeket, a mandalákat, a színek táncát, az angyal- és tündérvilágot, a lelkemhez szóló zenéket (Vörösmarti Imre, Vazul Vére, Kowalsky meg a Vega imádat :-D ). Szívesen kalandozom belső tájakon: akár a művészetek, az írás vagy a meditáció útjain.

Szenvedélyeim az önfejlesztés, a kreatív alkotás, a játékok és egy csipet varázslat. :-) Ezek tükrében álmodtam meg a Hatszínvirágot, amivel a célom, hogy a mindennapi életben könnyen használható ötletekkel és programokkal inspiráljalak Benneteket egy önazonosabb, örömtelibb, és harmonikusabb élet megvalósításához, kreatívan, játékosan, sokszínűen...amolyan Hatszínvirágosan. :-)

Ha szeretnél jobban megismerni, és kíváncsi vagy a történetemre, részletesebb bemutatkozásomra, itt találod.

Scroll to top