Asztrológia

térkép az életedhez

Karma Asztrológiai elemzések

 • Szeretéd mélyíteni az önismeretedet, és ezáltal jobban megérteni és elfogadni önmagadat, az életedet és a világot?
 • Jó volna jobban megérteni az életed történéseit és szeretnél rálátni egy magasabb perspektívából?
 • Nem találod a helyed, a megoldásaid és jól jönne egy térkép, ami segít rátalálni a saját utadra?
 • Szeretnél tisztába lenni az erősségeiddel, és tudatosan beleállni a tehetségeid megélésébe?
 • Jól esne megerősítést kapni az életfeladatodban, a helyes útirányban?

Több, mint 30 éve készítek karma asztrológia elemzéseket, ami mint egy személyre szabott térkép, segíthet megérteni önmagad és életed eseményeit. Ha IGEN a válaszod a fenti kérdésekre, és nyitott vagy rá, hogy rátekints az életedre a karma asztrológia tükrén keresztül, sok szeretettel várlak Téged is egy karma asztrológiai konzultációra!

Kalmár Ildikó, Karma Asztrológussal

Önismereti Karma Asztrológia elemzés

Önismereti karma asztrológia elemzés, amelyből megismerheted:

 • a jelen életbe lehozott tehetségeidet
 • a vállalt tanuló feladataidat
 • és hogy ezek milyen életterületeken játszódnak
 • kiket, illetve milyen élethelyzeteket hívtál be ezek felismerésére, és pozitív megoldására

A tanuló folyamatainkon nem változtathatunk, de azok minőségén, pozitív megélésén igen: elkerülve a fájdalmon keresztüli tanulást, és választva a tudatosságon keresztüli tanulást.

A képleted megismerése utána van lehetőség az én részeid mélyebb megismerésére, előző életből hozott programok feltárására, esetleges generációs terhek feltárására és oldására is.

Ha önként felvállalva dolgozunk magunkon, örömmel és harmóniában élhetünk az isteni gondoskodással és megtapasztalhatjuk a Lélek Szabadságát.

további lehetőségek a Karma Asztrológia tükrében

Éves előrejelzés és kapcsolati elemzések

Éves előrejelzés (solar képlet): Először a születési (radix) képlettel dolgozunk, de lehetőség van a jelen feltárására a solar képlet alapján, hogy épp milyen karmikus feladatok megoldása most az elsődleges és ehhez milyen energiákat, illetve pozitív adottságokat tudsz felhasználni, hogy elfogadásban és harmonikus működésben lehess a saját Sorsoddal és önmagaddal.

Kapcsolati elemzés (szinasztria képlet): a szinasztria elemzésen 2 ember horoszkópjának összehasonlítását értjük, ezáltal infopormációt kaphatunk, hogy az Ő kapcsolatukban milyen pozitív, illetve karmikus minőségek lehetnek jelen. A kapcsolat lehet baráti, szerelmi, üzleti, szülő - gyerek, vagy rokoni. Természetesen szinasztriát csak pontos, illetve korrigált radix képlet alapján lehet elkészíteni, és szükséges mind a 2 fél beleegyezése az Isteni Törvényeket tekintetbe véve. Gyerekeknél 14 éves korig elkészíthető a szülő kérésére, e felett a gyermek beleegyezése is szükséges. 

Az isteni kreativitásnak nincsenek korlátai az emberi lélek tanítási módjait illetően. A gyógyulás eredménye, hogy megtanuljuk szeretni önmagunkat.

mottóm

az elemzést készíti

Kalmár Ildikó, Karma Asztrológus

Kalmár Ildikó vagyok. A Spirituális tanok szerelmese és tanítója. Gyermekorom óta érzem és hallom a szellemvilágot és az Angyalok csilingelő hangját. Az Életemet azóta a Fény világnak a szolgálatába állítottam, célom hogy mindenki - aki erre nyitott - megismerhesse, és ez által önmagára ébredhessen.

A leggyakrabban, asztrológus minőségemben találkozhatsz velem: 30 éve készítek karma asztrológia elemzéseket, ami mint egy személyre szabott térkép, segíthet megérteni önmagad és életed eseményeit. A Hatszínvirág Harmónia Házban minden hónapban tartok egy asztrológiai témájú előadást és meditációt 12 fényoszlop az asztrológia tükrében címen, ahova szeretettel várlak, ha szeretnél belekóstolni az asztrológia és meditációk csodálatos világába. Egyéni elemzésekre elsősorban online vagy telefonon van lehetőség.

Az asztrológián túl számos technikával tudlak még támogatni, melyekből itt találhatsz egy kis ízelítőt.

visszajelzések

Mit mondanak, akik már jártak nálam?

"Az, hogy immáron egy éve tanulhatok Ildikótól, kivételes ajándék számomra. A vele való önismereti utazás új dimenziókat nyitott az életemben, mely nem csak a saját, de az egész családom életére is hatással van. Csoportjaiban olyan női közösségek kovácsolódnak, ahol együtt, egymást segítve fejlődhetünk spirituális útjainkon."
Cserményiné Váradi Melinda
erdei iskola vezető, erdőmérnök
"Sokat köszönhetek Ildikónak, aki immár 6. éve segít, hogy megtanuljak együtt élni az érzékenységemmel, és kibontogassam a szárnyaim, képességeimet a spirituális utamon. Imádom hallgatni, ahogy elemez egy-egy képletet: mindig pontosan tudja, hogy kinek, mit és hogyan adjon át abból a hatalmas tudástárból, ami egy képletbe kódolva van.  Ildikót hiteles, sokszínű eszköztárral dolgozó, korrekt és nagyon jó oktatónak tartom, aki mindig ráérez mire van épp szükségem. Olyan erőtere van, amitől már akkor gyógyulsz, ha a környezetében vagy :-) Én őszintén hálás vagyok, hogy tanulhatok tőle, a tanítványa lehetek. Szeretettel ajánlom!"
Kiss-Dalmadi Mariann
kineziológus
"Az asztrológia egy csodás önismereti eszköz. Ildikónál pedig egyenesen terápiás hatása van. Szembesülünk önmagunkkal, mely olykor nem is olyan könnyű, de mindig megmutatja az utat a megoldás és az elfogadás felé. Az elmúlt években azt látom, hogy végül mindenki megtalálta az útját az életben Ildikó segítségével."
Palicska Zsuzsanna
jógaoktató

online konzultációk

Karma Asztrológia szolgáltatások

Önismereti Karma Asztrológia elemzés

Radix képlet

25 000 Ft/60 perc
 • tehetségek
 • karmikus feladatok
 • generációs kapcsolódások
 • párkapcsolati kérdésekben
 • család, gyerekek
 • legmagasabb rendű hivatás

Személyes éves előrejelzés

Solar képlet

25 000 Ft/60 perc
 • jelen élethelyzet feladatai
 • az év lehetőségei a fejlődésre
 • legfontosabb karmikus leckék
 • pozitív, támogató erők az évben
 • szolár aszcendens: az év energiája
 • pozitív női minőség energiája az évben

Kapcsolati elemzés

Szinasztria képlet

25 000 Ft/60 perc
 • 2 képlet összevetése
 • mit tanulunk egymástól
 • milyen lehetőségeket rejt a kapcsolat
 • mi a kapcsolat célja
 • párkapcsolatra
 • szülő-gyerek kapcsolatra

a jelentkezés menete

Hogy zajlik az online konzultáció?

Telefonon vagy messenger video hívásban zajlik a konzultáció előre egyeztetett időpontban.

Ha szeretnél jelentkezni elemzésre, az alábbi módon teheted meg:

 1. lépés: Hívj fel telefonon egy 15 perces ingyenes beszélgetésre, ahol megbeszéljük melyik elemzést szeretnéd kérni, felteheted a felmerülő kérdéseidet és egyeztetünk egy időpontot. Ha nem veszem fel, visszahívlak. Kérlek légy türelemmel! Ha 48 órán belül nem hívlak vissza, akkor hívj csak kérlek újra.
 2. lépés: ezt követően kérlek küldd el írásban a pontos születési adataidat: év-hónap-nap-óra perc és a születési helyedet. Ezek szükségesek ahhoz, hogy a képletedet elkészítsem. Ha nem ismered a pontos születési idődet, korrekcióval ezt is meg tudjuk oldani. Az életesemények, szülő/gyerek születési ideje alapján korrekcióval meghatározható a pontos születési időpont. Ha szükség van korrekcióra, ennek ára +3 000 Ft. Ha ezt szeretnéd kérni, jelezd telefonon és megbeszéljük, hogy pontosan milyen időpontok elküldése szükséges hozzá.
 3. lépés: Kérlek utald át a konzultáció díját az alábbi számlaszámra: Kalmár Ildikó - K&H Bank 10400463-83485452-51551006. A konzultációt csak abban az esetben tudom megtartani, ha a befizetésed már megérkezett.

Elérhetőségeim:

 • e-mail: ildiko0815@gmail.com
 • tel: 70/622-8122

Szeretettel várom jelentkezésed!

Scroll to top