Hatszínvirág Harmónia Ház Herend

feltöltődés - megújulás - nyugalom

Hatszínvirág Harmónia Ház - a megújulás szigete

A Hatszínvirág Harmónia Házzal a célunk egy olyan hely létrehozása, ahol lehetőséged nyílik kiszállni pár órára a mindennapos csatazajból és mókuskerékből, megpihenni, saját magadra figyelni, kikapcsolódni, feltöltődni. Fontosnak tartjuk a preventív, egészség megőrző életszemléletet, népszerűsíteni azt a felfogást, hogy ne csak akkor forduljunk segítségért, amikor már nagy baj van, hanem őrizzük meg egészségünket, vitalitásunkat, egyensúlyunkat, mind testi, mind lelki szinteken. Ezek megvalósításához kínálunk programokat egyéni konzultációk és családias kis létszámú csoportos formában: kreatívan, sokszínűen ... amolyan Hatszínvirágosan

személyre szabott támogatás a Te igényeid szerint

Egyéni konzultációs lehetőségek

one brain kineziológia korrekciókkal

Stresszoldás

Sokszínű eszköztárral támogatlak az utadon, ha szeretnél egy kicsit kiemelkedni a mindennapos agyalásból, és új, friss nézőpontokból rátekinteni egy-egy kérdésedre, és letenni a rajtad lévő terhekből, oldani a benned lévő feszültségeket.

térkép önmagadhoz

Életfa életút elemzés

Az Életfa életút elemzés segít megérteni és megismerni önmagadat és az életed történéseit. Kabbalisztikus tanításokra épülő születési elemzés ami abban támogat, hogy mélyebben megismerheted önmagad, az erősségeidet, tehetségeidet, tanuló folyamataidat, és kaphatsz egy térképet, egy megoldó kulcsot a Lelkedhez, hogy egyensúlyba kerülj és jobban megértsd önmagadat és az életedet.

egy pihentető, lélekemelő élmény

Metamorf kezelés

Blokkoldás finom érintések, hangtál, Bach-cseppek és minőségi illóolajok erejével.

az önismeret útján

Ébredés konzultáció

Hiszem, hogy a megoldás bennünk van, és Te magad tudod a legjobban, hogy mi az az irány, ami Számodra a legmegfelelőbb lesz. Ám néha jól jön a külső segítség, ami segít felülemelkedni a mindennapos agyaláson, és a megszokott gondolatkörökön. Az Ébredés egy remek eszköz, ami abban támogat, hogy kapcsolódj önmagadhoz, és meghalld a lelked valódi hangját.

egyéni eszencia keverékkel

Bach-virág tanácsadás

A Bach-virág tanácsadás egy alternatív, természetgyógyászati módszer, a holisztikus gyógyászat egyik gyöngyszeme. A tanácsadás során megfigyeljük az adott lelkiállapotot, és gondolati mintákat, amik jellemzik a jelenlegi élethelyzetünket. Kiválasztjuk a harmonizálásához szükséges virágeszenciákat, megfogalmazzuk a változtatáshoz szükséges lépéseket és egy-egy támogató mondatot az ügyünk előre mozdítására.

8 - 14 éves korosztálynak

stressz szelídítő&mandalázó délelőtt

Az eddigi mandala workshopjainkat a gyermekek igényeire szabva megálmodtunk egy új Hatszínvirágos programot: a stressz szelídítő&mandalázós délelőttöket. Kisiskolás gyermekek szüleiként látjuk, hogy a gyermekeknek is mekkora v szükségük van megismerni és használni olyan technikákat, amelyek segítenek a mindennapi feszültségek, szorongások levezetésében. Ezzel a programmal ebben szeretnénk segítséget nyújtani.

A program 2 főbb blokkból áll:

 1.  az első részben hangolódunk az alkotásra, és megismertetünk a gyerekekkel olyan technikákat, amelyek segítik a lenyugvást, és a feszültségek levezetését. Az Ugorj a békákkal! gyermekkineziológiai tanfolyam anyagából merítve egy-egy gyógyító mese, egy kis relaxáció és egyensúlyba hozó mozgásos és légzőgyakorlatok lesznek a segítségünkre.
 2. A második részben mindenki elkészíti a saját "mandaláját": itt a mandalát nagyon kreatívan, a gyerekek életkorának megfelelően értve. A lényeg a sikerélmény, és az önfeledt, kreatív alkotás. Több egyszerűbb, direkt erre az alkalomra tervezett, állatos sablonnal készülünk. Jelentkezésnél szívesen megvalósítunk 1-1 egyéni kívánságot is, ha van saját kedvenc. 😉 Az alkotások plexi lapra készülnek, akril festékkel.
Érdemes olyan ruhában érkezni, ami nem gond, ha kicsit festékes lesz.
Levezetésként mozgásos szabad játékkal zárjuk az alkalmat.
A foglalkozásra elsősorban iskolás (8-14 éves) gyermekeket várunk, akik szeretnek alkotni és szívesen próbálnak ki játékos, kreatív technikákat.
 
Időpontok:
 • 2024. április 2. kedd 9:00 - 12:00
 • 2024. május 1. szerda 9:00 - 12:00
Helyszín: Hatszínvirág Harmónia Ház, Herend
Maximum csoport létszám: 6 fő
Ára: 9 000 Ft/fő
A foglalkozást tartják:
Kiss-Dalmadi Mariann - stresszoldó, art coach és/vagy
Palicska Zsuzsanna - jógaoktató

 
 
Bejelentkezés szükséges! Részvételi szándékodat kérjük jelezd e-mailben az
info@hatszinvirag.hu-ra írt levélben. Ha szeretnél értesítést kapni a következő gyerek mandalafestés indulásáról szintén írj ránk bátran! :-)

Családias, kis létszámú csoportokkal várunk

Állandó csoportos programjaink

ajándék a testnek és a léleknek

Jóga Zsuzsival

Kalmár Ildikó karmaasztrológussal

Asztro workshop és meditáció

hétfőnként

Baba-Mama Klub

ha jól jönne egy kis energia

Reiki klub

12 fényoszlop az asztrológia tükrében

Asztrológia workshop és meditáció

A 12 fényoszlop az asztrológia tükrében egy havonta megrendezésre kerülő asztrológiai témájú workshopunk, amelyek szeretett tanárunk, Kalmár Ildikó karmaasztrológus vezetésével valósulnak meg. 


Mindig az adott hónap jegye kerül a fókuszba. Minden asztrológiai jegy fellelhető mindenkinek a horoszkópjában, csak különböző mértékben és életterületeken: így az előadás mindenki számára érdekes felismerésekkel szolgálhat, nemcsak az adott jegyben születetteknek. A részvétel asztrológiai képzettséget nem igényel, elég a téma iránti érdeklődés, nyitottság 😉 Az egyes részek nem épülnek szorosan egymásra, így önállóan is elvégezhetőek. 

A tudás átadás mellett hangsúlyt fektetünk a saját, belső megélésre is, így meditáció is a része lesz a programnak.

Az Esemény családias, kis csoport létszámmal, maximum 10 fő részvételével valósul meg, így lesz arra lehetőség, hogy néhány mondatban mindenkinél megnézzük a saját képletben az adott hónap jegyének minőség hol jelenik meg. Aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel, kérjük a jelentkezésnél jelezze.

Következő időpont:

 • 2024. április 9. kedd 17:00 - 19:00

Részvételi díj: 6 000 Ft

Bejelentkezés szükséges! Ha szeretnél jönni, írj egy üzenetet messengeren vagy e-mailt az info@hatszinvirag.hu-ra.

Ajándékozd meg magad egy kis nyugalommal és töltsd le ingyen!

3 ajándék, hogy hozz egy kis harmóniát a napjaidba

ajándék a testnek és a léleknek

Hatszínvirág Jóga Zsuzsival

Csoportos órák a Herenden, a Hatszínvirág Harmónia Házban - maximum 6 fővel

 • Kedd 8:00
 • Szerda 16:30 és 18.00
 • Csütörtök 14:30
 • Péntek 8:00

1900 Ft/alkalom

Bejelentkezés szükséges. Ha szeretnél jönni, vagy kérdésed van hívd telefonon Palicska Zsuzsi jógaoktatót: 30/940-6283

Egyéni jógára is van lehetőség jönni, ahol személyre szabottan a Te igényeiddel foglalkozunk. Részletekért keress bátran a fenti elérhetőségen!

Kalandozások jógaországban

Mesés gyerekjógakalandok Zsófival

Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekeket is támogassuk és megtanítsuk a korosztályuknak megfelelően olyan technikákra, amivel kiegyensúlyozottabbá válhatnak. Szombat délelőttönként a gyerekeknek kínált feltöltődési lehetőséget a Harmónia Ház: mesés Jógakalandos gyermekjóga foglalkozások 2 korcsoportban
 • ovisoknak 9:30 - 10:15-ig
 • kisiskolásoknak: 10:30 - 11:15-ig
Bátainé Ligeti Zsófia gyermekjógaoktató vezetésével.
 
Ára: 1 900 Ft/alkalom
 
A program családias kis csoportban valósul meg. 
A részvételhez bejelentkezés szükséges a 20/808-7658 telefonszámon.

ezért érdemes

Miért van szüksége a gyerekeknek jógára?

A jóga által a gyerekek elsajátítanak egy öngondoskodó eszköztárat, amely segíti őket a stresszoldásban, a feszültségoldásban és megtanítja őket a problémák rugalmas kezelésére, valamint arra, hogyan reagáljanak a kihívásokra.

A jóga által fejlődik az érzelmi intelligenciájuk, ami hatással lesz a pozitív személyiségükre.

Megtanulják, hogy mit jelent a test és a lélek közötti kapcsolat.

Segíti az önmaguk megismerését, kialakítani a nyugodt belső világukat.

Ha szeretnél többet megtudni arról, miért érdemes jógázni már gyermekkorban, miért jó a gyerekjóga, olvasd el erről Zsófi cikkét a Hatszínvirág Blogon itt.

Tudtad? Ingyenes átvevő pont a Hatszínvirág Harmónia Házban

Megnyitott a webshopunk: lélekemelő ajándékok hazai alkotóktól

Szeretettel várunk a reiki klubban,

ha jól esne egy kis elcsendesedés és energia!

Ha szeretnél feltöltődni, energiát nyerni és ellazulni egy kellemes környezetben szeretettel várunk reiki klubunkba.
 
A reikiről
A reiki egy egyszerű és szelíd energiakezelés, ami abban segít, hogy ellazulj, feltöltődj és helyre állítsd magadban az egyensúlyt.
Ha kezelésre érkezel, nem kell semmit tenned, csak megengedni magadnak az elcsendesedés és ellazulás élményét.
 
 

a herendi reiki klubról

A klubhoz jelenleg 9 kezelő csatlakozott, akik a tradicionális reiki vonalat képviselik. Legtöbbünk Kálazi Ágnes reiki mesternél tanultunk Veszprémben.
Egy-egy alkalommal több ember kezelését tudjuk végezni. Az aktuális lehetőségekről érdeklődj privát üzenetben vagy telefonon.
 
A részvételi díj: adomány jellegű
Ha megengedheted magadnak, hogy hozzájárulj a Harmónia Ház fenntartásához, és örülnél hasonló programoknak városunkban a jövőben is, köszönjük, ha támogatod működésünket ilyen formában is. A klub végén az asztalon lévő kosárban helyezd el az erre a célra szánt összeget adományként.
 
A helyek száma korlátozott, így bejelentkezés szükséges!
Részvételi szándékod kérlek jelezd felénk:
- telefonon : 30/940-6283
vagy privát messenger üzenetben
 
Aktuális időpontok:
érdeklődj a fenti telefonszámon vagy emailben: info@hatszinvirag.hu

kikapcsolódás az Anyának, játék a babának

Hatszínvirág Baba-Mama Klub

Szeretettel várunk Benneteket hétfőnként 10 órától újra a baba-mama klubban.

A klub szabadabb jellegű: játszós, beszélgetős, családias hangulatú: játékok és közösség a kicsiknek, könnyed beszélgetés az anyáknak.

A helység padlószőnyeges, de a legkisebbeknek saját kis plédet, a járni tudóknak benti cipőt hozzatok.

Belépő: 1 000 Ft/alkalom

A program létszám korlátos, bejelentkezés szükseges!

A csoport igényeihez alkalmazkodva, csak a megbeszélt napokon kerül a klub megrendezésre. Az aktuális időpontokról mindig a FB csoportban értesülhetsz:

Bejelentkezés és további infok: Bátainé Ligeti Zsófia 20/808-7658

Csatlakozz a FB Baba-Mama csoportunkhoz!

https://www.facebook.com/groups/herendibabamamaklub/

 

Miért pont Hatszínvirág?

A Hatszínvirágban megjelenik a programok sokszínűsége.

A 6 szirom 6 fő témánkat rejti, melyek a köré épülnek a programok is:

🌼 kreatív énidő, alkotás, inspiráció

🗒 megoldásfókuszú gondolkodás, önfejlesztés, rugalmas tervezés, mindennapi motiváció

🥰 self care, önértékelés, öngondoskodás, pozitív kommunikáció önmagunkkal

🙂 spiritualitás, meditáció, belső utakon

🥦 egészséges életmód, táplálkozás, jóga

🐯 nőiség, női szerepeink: az anyák támogatása kifejezetten szívügyünk
 
... mindezt kreatívan, gyakorlatiasan, játékosan, sokszínűen ... amolyan Hatszínvirágosan 😉

További események

Vendég programok a Hatszínvirág Harmónia Házban

A Hatszínvirág Harmónia Házba szívesen szervezünk a Hatszínvirág világába beleillő programokat a testi-lelki-szellemi feltöltődés jegyében.

Szívesen fogadjuk a vendégeink javaslatait és igényeit is, így adtunk már otthont  például gátizomtorna regeneráló csoportnak, női önvédelmi napnak, festős-rajzolós workshopoknak, asztrológiai és egyéb spirituális témájú napoknak is.

Jelenleg elérhető vendég eseményeink:

 

Ha szeretnél értesülni friss programjainkról és újdonságainkról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Maradjunk kapcsolatban!

Hatszínvirág Harmónia Ház - a megújulás szigete

Hol?

A Hatszínvirág Harmónia Ház Herend központjában, a Park sétány 3-nál található. (a fagyizó mögötti kis úton, a képen látható faházakból a sétány felől az első ;-))

Herend Veszprémtől autóval 15 perc alatt, kényelmesen elérhető 4 sávos gyorsforgalmi úton. Székesfehérvártól kb. 50 perces, Budapesttől pedig kb. 1,5 órás autóúttal itt vagy.

Tömegközlekedéssel is egyszerű az idejutás: a buszmegállótól 2 perc sétával elérhető. Veszprémből kb. fél óránként indulnak ki járatok.

Kik?

A Hatszínvirág csapata

A Hatszínvirág Harmónia Házban akik a foglalkozásokat tartják és szervezik:

 • Kiss-Dalmadi Mariann - kineziológus, art coach, dietetikus
 • Palicska Zsuzsanna - jógaoktató, life coach
 • Kalmár Ildikó - karma asztroloógus
 • Bátainé Ligeti Zsófia - gyermekjóga oktató, baba-mama klubunk vezetője
 • Cserményiné Váradi Melinda - a KristályTűz gyertyák alkotója, hamarosan erdőfürdő veztő :-)

Részletes bemutatkozásunkat itt találod!

visszajelzések kedves vendégeinktől

Rólunk mondták

"Ha változatos programokra, feltöltődésre vágysz, akkor jó helyen jársz. Itt sokat tanulhatsz önmagadról, a világról, művészetekről s sok egyébről. Mariann és Zsuzsa mindig kedves, mosolygós és segítőkész! Egyéni elképzelések megvalósításán is sokat dolgoznak, szívügyük mások jólétének megteremtése. Tiszta szívből ajánlom!"
Zsigray Dánielné Bárdos Mariann
pedagógus
"Mariann és Zsuzsi egy igazi kis "béke szigetét" teremtettek azzal, hogy megnyitották Herenden a Hatszínvirág Harmónia Házat. 🌈 Itt mindig tiszta szívvel fogadják az ide látogató vendéget. 🌷 A széles program kínálatuknak köszönhetően mindenki megtalálhatja az érdeklődési köréhez illő témát. Legutóbb adventi mandala festésen vettem részt. 🌟 Zsuzsi fantasztikus meditációt tartott, Mariann pedig jó ötleteivel és szaktudásával segített az alkotásban. Szeretettel ajánlom Őket minden kedves érdeklődőnek! ❣"
Bakos Orsolya
pedagógus
"Szerettem, hogy festés közben egyedül tudtam lenni önmagammal, a gondolataimmal és az érzéseimmel. Az alkotás folyamata szellemileg és lelkileg is feltöltött. Nem volt elvárás, nyomás, csak töltekezés. Igazi önbizalom-fröccs volt számomra a mandala festés a Harmóniaházban."
Egyed Anita
HR menedzser
"Az utóbbi időben nem voltam harmóniában önmagammal, ezért úgy döntöttem kipróbálom a mandala festést a Hatszínvirágban. Azt hiszem egyik legjobb döntésem volt, hiszen végtelen nyugalmat adott, ugyanakkor energiával is feltöltött. Köszönöm az élményt Mariann-nak!🥰😇"
Kocsis Luca
egyetemista

További tartalmak és megjelenések:

Hatszínvirág Blog : ha egy kis olvasnivalóra vágysz, és szeretnél egy kis bepillantást nyerni a Hatszínvirág világába.
Olvass bele!

Hatszínvirág Facebook oldal - rendszeresen frissülő tartalommal, harmónia-, egészség-, kreatív tippekkel, cikkekkel, könyv ajánlókkal, inspiráló képekkel, idézetekkel, zenékkel, gondolatébresztő kérdésekkel és képes motivációs gondolatokkal
Kövess minket Facebookon is!

Insta - Ha kíváncsi vagy személyesebb tartalmakra is, itt is megtalálsz ;-)

Hatszínvirág Hírlevél - iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj a legfrissebb cikkekről és hírekről és megkapd az időszakosan megújúló ingyenes letölthető ajándékokat. Az aktuálisról itt tájékozódhatsz. Jelenleg átlag havi 1 összefoglaló levél várható.

Reméljük hamarosan Téged is a vendégeink között üdvözölhetünk!

Ha jól esne egy kis feltöltődés, nyugalom vagy egy színes élmény, sok szeretettel várunk a Hatszínvirág Harmónia Házban, a megújulás szigetén!

Scroll to top