Gyerekjóga

gyerekjóga foglalkozások a Hatszínvirág Harmónia Házban

Kalandozások Jógaországban!

Szombat délelőttönként csodás új programnak ad otthont a Harmónia Ház: mesés gyermek jóga foglalkozások 2 korcsoportban:
  • ovisoknak 9:30 - 10:15-ig
  • kisiskolásoknak: 10:30 - 11:15-ig
Bátainé Ligeti Zsófia gyermekjógaoktató vezetésével. Nagy örömmel fogadtuk Zsófi ötletét, hiszen mi magunk is fontosnak tartjuk, hogy a gyerekeket is támogassuk és megtanítsuk a korosztályuknak megfelelően olyan technikákra, amivel kiegyensúlyozottabbá válhatnak.
 
Ára: 1 900 Ft/alkalom
 
A program családias kis csoportban valósul meg. 
A részvételhez bejelentkezés szükséges a 20/808-7658 telefonszámon.

júliusban ovis gyermekek és anyukájuk számára közös mesés jóga órák

Anya jógázz velem!

Szeretettel várlak benneteket Jógaországban egy közös kalandra! Hozzátok a jókedveteket és töltődjetek fel együtt!

Miért jó dolog anyával együtt jógázni?

  • remek kapcsolódási lehetőség egymáshoz
  • inspiráló hatású
  • elősegíti a jó kommunikációt
  • oldja a feszültséget és a szorongást
  • jobban megismerhetitek egymást
  • minőségi időt tölthetsz azzal, aki igazán fontos számodra

 

Helyszín: Herend, Harmónia Ház

Első időpontok: 2023. 07. 08. és 07. 22.  9:30- 10:15

Korosztály: 3-6 éves korú gyermekek és anyukájuk számára

Ára: 2.500 Ft/ alkalom páronként :)

Bejelentkezés minden alkalomra szükséges telefonon vagy Messenger üzenetben!

a gyermek jóga csoportok oktatója

Bátainé Ligeti Zsófia

Bátainé Ligeti Zsófia vagyok, két csodás gyermek édesanyja – jelenleg főállásban-, és feleség. Végzettségemet tekintve általános iskolai tanító, magyar nyelv és irodalom műveltség területtel, valamint nyelv- és beszédfejlesztő tanár vagyok. Hivatásomat már fiatalon kiválasztottam: a gyerekek tanítása, a velük való foglalkozás végig kíséri az egész életemet. Gyermekeim születése után talált rám a jóga, pontosabban a gyerekjóga. Nem is akármilyen formában: mesébe ágyazva. Így két számomra ismerős területen kalauzolhatom és varázsolhatom el a lelkes, kalandra vágyó ifjúságot. A mese, a történet segítségével számtalan élményben lehet részük, és érzelmek sokaságát élhetik át, amikben a mozgással, a jógával szorosan karöltve mélyülünk el.

Miért van szüksége a gyerekeknek jógára?

A jóga által a gyerekek elsajátítanak egy öngondoskodó eszköztárat, amely segíti őket a stresszoldásban, a feszültségoldásban és megtanítja őket a problémák rugalmas kezelésére, valamint arra, hogyan reagáljanak a kihívásokra.

A jóga által fejlődik az érzelmi intelligenciájuk, ami hatással lesz a pozitív személyiségükre.

Megtanulják, hogy mit jelent a test és a lélek közötti kapcsolat.

Segíti az önmaguk megismerését, kialakítani a nyugodt belső világukat.

Milyen hatásai vannak a gyerekjógának?

Testi szinten javítja a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket. Fejleszti a testtudatot és a koncentrációs készséget. Erősíti az immunrendszert, kompenzálja a sok ülés káros hatásait, ezzel egyidejűleg segíti a helyes testtartás kialakítását.

Lelki és személyiség szinten segít a gyermekeknek az érzelmek megélésében, kezelésében, irányításában és kifejezésében. Támogatja az önismeretet, ezáltal növeli az önbizalmat. Segíti az egészséges testkép, testtudat kialakulását, ezzel szoros összefüggésben pedig a helyes önértékelés kialakulását. Oldja a szorongást és a feszültséget. Nem utolsó sorban pedig táplálja a mentális egészséget, kiegyensúlyozottságot eredményez.

Ha felkeltettem az érdeklődésed és szívesen találkoznál velem személyesen, szeretettel várlak a májusban induló gyerekjóga óráimra a Harmónia Házbanszombat délelőttönként.Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges, elérhetőségem: +36 20/ 808- 7658.

Scroll to top