ASZF, AT

Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi Tájékoztató

Hatályos: 2021. január 1-től visszavonásig!

Általános Szerződési Feltételek

Szeretettel köszöntelek a Hatszínvirág weboldalon!A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldal tulajdonosa: Kiss-Dalmadi Mariann

Jelentkezés/vásárlás esetén a szerződést a Hatszínvirág BT-vel kötöd meg.

Székhely és cím: 8440 Herend Kinizsi utca 6.

Cégjegyzékszám: 19-06-510216

Adószám: 28814005-1-19

E-mail cím: info@hatszinvirag.hu

Telefonszám: 20/290-1160

Az oldalról tartalmat, képet, videót vagy szöveget/szöveg részletetmásolni, vagy más oldalon, vagy fórumon felhasználni csak és kizárólag a szerző, Kiss-Dalmadi Mariann írásos engedélyével lehet. Ellenkező esetben a hatályos jogszabályok – az 1999. évi LXXVI. törvény, valamint a 2012. évi C. törvény 385.§ – alapján jogi eljárás megindítását kezdeményezzük, továbbá a jogosulatlan felhasználás napidíja is felszámolásra kerül. Ennek díja 100.000 HUF/nap

Megrendeléssel kapcsolatos információk

A megrendelések elektronikus úton megkötött szerződésnek minősülnek, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információstársadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.
Megrendelés esetén a szerződéskötés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 4. § (10) bekezdése alapján történik meg. A szerződés a megrendelő űrlap kitöltésével és a „megrendelem” gombra kattintással jön létre.

A szerződést a Hatszínvirág BT-vel kötöd meg. 8440 Herend, Kinizsi u. 6.

A megrendelések beérkezésekor 24 órán belül kapsz egy visszaigazoló emailt, melyben tájékoztatunk a fizetési módról. Amennyiben nem találnád, keresd a spam vagy promóciós mappában! Ha ott sincs, vedd fel velünk a kapcsolatot a info@hatszinvirag.hu címen. A fizetési határidő 3 nap.

A bilingo.hu oldalán állítjuk ki a számládat. A 2007. évi CXXVII törvény 175. § (2) bekezdés b) pontjában foglaltak figyelembevételével tudomásul veszed, hogy az általunk kibocsájtott e-számlákat .pdf formátumban email útján kapod meg.

A megrendelések elküldésével tudomásul veszed, hogy a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. § (1) bekezdés i) és m) pontja alapján a képzés/tanfolyam/konzultáció megkezdésének időpontjától elveszíted a szerződéstől való elállási jogodat.

Konzultáció lemondása
Ha módosítani szeretnéd a konzultációs időpontodat, kérlek tedd ezt meg legalább 24 órával az előre megbeszélt időpont előtt. Köszönöm!

Az előre egyeztetet konzultációs időpontodat lehetőséged van egyszer módosítani. Ennek feltétele, hogy minimum 24 órával, illetve hétvége esetén két munkanappal a megbeszélt időpont előtt írásban jelezd a info@hatszinvirag.hu címen, hogy másik időpontot szeretnél. Amennyiben erre nem kerül sor, a konzultációs díjat ki kell fizetni.

Online tanfolyam lemondása
A tanfolyam megkezdése előtt lehetőséged van lemondani a jelentkezésed. Ha a tanfolyam első hetének a végéig jelzed, hogy nem felel meg számodra amit kapsz, visszafizetem a teljes vételárat.

Adatvédelmi Tájékoztató

A Hatszínvirág online tanfolyamok megrendelése egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelentik, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását adja az adatbázisunkba való felvételhez, illetve az elektronikus levelek fogadásához, melyek marketing célú leveleket is tartalmazhatnak. A megrendeléskor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk át. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük a GDPR új szabályzását, valamint az 1992. évi LXIII. Törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. Törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető a levél alján található leiratkozási linkre kattintással.

Részletes információ a kezelt adatokról:

  • hírlevél feliratkozók:

Adatkezelés célja: hírlevél küldés

Az adatkezelés jogalapja: hírlevél feliratkozás, mely során a feliratkozó hozzájárul a hírlevél küldéshez.

Tárolt adatok: Vezetéknév, Keresztnév, Email cím.

Tárolás helye: mailchimp

Hozzáférés: harmadik személynek nem adok ki információt

Adatmódosítás: a info@hatszinvirag.hu címre érkező adatmódosításra vonatkozó kéréseknek eleget teszek.

Törlés: egy kattintással leiratkozhat az olvasó.

Adatkezelés időtartama: leiratkozásig

Adatvédelem: jelszó

  • naplók, konzultáció, képzés megrendelők:

Adatkezelés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatkezelés jogalapja: elektronikus szerződéskötés.

Tárolt adatok: Vezetéknév, keresztnév, email, telefonszám, számlázási/szállítási cím.

Adatfeldolgozók:

Napló esetén a megrendelt napló kiküldése postai úton történik, vagy személyesen átvehető a Hatszínvirág Harmónia Házban.

Bilingo.hu-n keresztül számlázok, így a számlázáshoz szükséges adatokat itt is meg kell adnom, melyek a következők: Vezetéknév, keresztnév, cégnév, cím, email cím.

Adatkezelés időtartama: jogszabályban előírt határidőig, illetve a hozzájárulás visszavonásáig.

Adatvédelem: jelszó

Konzultáció:

Adatkezelés célja: a konzultáció teljesítésének támogatása
Az adatkezelés jogalapja: az ügyfél jogos érdeke, szóbeli hozzájárulás
Konzultáció során a következő adatkezelés történik: ülésnaplót vezetek, mely lehet általam készített formanyomtatvány vagy sima papírlap, ez tartalmazza az ügyfél nevét és a dátumot.
Az ügyfélről elhangzott releváns információk rövid lejegyzése történik annak érdekében, hogy a szolgáltatás magas színvonalon teljesüljön. (Következő alkalomra is fel tudjak készülni a hallottak alapján, ne felejtődjenek el információk a részemről.)
Hozzáférés: harmadik félnek nem adok ki sem szóban, sem írásban semmilyen adatot, titoktartás kötelez.
Adattárolás helye: Papír formátumban az irodámban.
Adatkezelés időtartama: Megsemmisítés a folyamat lezárta után 1 éven belül.
Adatvédelem: más számára értelmezhetetlen a jegyzet.

Online tanfolyam:

Adatkezelés célja: a kurzus anyagainak kiküldése, későbbi tanfolyamokról, programokról tájékoztató e-mail küldése

Az adatkezelés jogalapja: az ügyfél jogos érdeke, hozzájárulás megtétele a jelentkező lapon

Hozzáférés:harmadik félnek nem adok ki sem szóban, sem írásban semmilyen adatot.

Az Adatvédelmi tájékoztató frissítései:

Előfordulhat, hogy frissítenem kell az Adatvédelmi tájékoztatót. A legújabb verziót itt bármikor elérheted, de természetesen, ha jelentős változás történik a személyes adataid feldolgozásában, arról tájékoztatlak, és kérem beleegyezésedet.

Weboldal: hatszinvirag.hu

Tárhelyszolgáltató: Deploy IS Kft. (adószám: 14483855-2-41) 1032 Budapest, Ágoston u. 2. https://vpspro.hu/

Scroll to top