Mandalafestés

A Hatszínvirág Kreatív Műhelyben megfestheted saját mandaládat: akár egyénileg, akár barátnős vagy csoportos foglalkozás keretein belül.

? Téged is megérint a mandalák csodás világa?
? Szívesen elsajátítanál egy remek stresszoldó és fókuszálásra, elcsendesedésre ösztönző technikát?
? Már régóta tervezed, hogy kipróbálnád a mandalafestést, de nem tudod hogy kezdj neki?
? Már festettél mandalát, de nehéz otthon megteremteni a festéshez megfelelő körülményeket és/vagy nincs otthon elég festéked/eszközöd hozzá?
? Jól esne egy kicsit lelassulni, feltöltődni, pár órát nyugalomban eltölteni?
 

Ha igen a válaszod, akkor itt a helyed!
 

A mandalafestő foglalkozás 2 részből áll:

 1. Az első 30-40 percben ráhangolódunk a témádra, ami most a legjobban foglalkoztat, amire megoldást szeretnél találni az életedben, vagy amit erősíteni szeretnél magadban. A foglalkozásokat közös relaxációval kezdjük, hogy egy kellemesebb, ellazultabb hangulatban kezdődjön a festés.
 2. A második részben megalkotjuk a témádhoz kapcsolódó mandaládat, amibe belesűrítjük mindazt ami az első részben megfogalmazódott. Az a tapasztalatom, hogy az önismereti gyakorlatok kombinálva a kreatív alkotás erejével igen ütős párosítás ;-)

Amit várhatsz tőle: feltöltődés - énidő - motiváció - életöröm - élmény

Mit adhat egy ilyen alkalom?
Amikor képes vagy elmerülni egy alkotói folyamatba, és egy dologra fókuszálsz, az agyad megszabadul a mindennapi élet nyűgjei alól, segít kiszállni a gondolati mókuskerékből és belekerülsz az úgynevezett “flow” – magyarul áramlás – állapotbába.
Elengedettebb, könnyebb, pozitívabb és örömtelibb leszel. Mérő László így fogalmazta ezt meg:
“A flow-élmény az elme működésének egy olyan állapota, melynek során az ember teljesen elmerül abban, amit éppen csinál, amitől örömmel töltődik fel, abban teljesen feloldódik, minden más eltörpül mellette, bármi áron folytatni törekszik.”

A művészeti tevékenységek aktivizálják az agy jutalomközpontját, ezért értékes eszköze lehet az alkotás a mentális egészség megőrzésének. Én ezt magamban csak úgy szoktam megfogalmazni, hogy akkor vagyok az egyik legboldogabb, ha alkotok.

Nem szükséges kimagasló kézügyesség, és semmilyen előképzettség hozzá. Ne tartson vissza a kipróbálástól az a tévhit, hogy úgy gondolod, Neked ez úgysem menne. Szinte mindenki így kezdi ;-) A cél az alkotás örömének megtapasztalása, nem a művészeti képzés.

Hol? Mikor? Hogy? Mennyi?

Alapinformációk

 • időtartama: 4-5 óra
 • helyszín:Hatszínvirág Harmónia Ház, Herend Park sétány 3.
 • formája: egyéni, páros (2 fő), vagy kis csoportos (3-8 fő)
 • ára: egyéni 16000 Ft, páros kedvezmény 2 főnél 12000 Ft/fő, csoportos (3-8 fő) 10000/fő. Az árak tartalmazzák az összes anyagköltséget.
 • választható témák: az alap festésen túl kérhető bármelyik Mandalatanodás foglalkozás is (színek, szimbólumok vagy pontozás - részletes leírást lásd 2 bekezdéssel lejjebb ;-))
 • a foglalkozásokat tartják:  Kiss-Dalmadi Mariann - art coach és/vagy Palicska Zsuzsanna - jógaoktató, life coach
 • jelentkezés: e-mailben info@hatszinvirag.hu vagy messenger üzenetben

Az egyéni és páros foglalkozásokra időpontot hétközben tudunk biztosítani. Csoportok esetében van lehetőség hétvégi időpontot is foglalni korlátozott számban.

A páros és csoportos mandalafestéseken csak védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket fogadhatunk a jelenleg érvényben lévő szabályozások értelmében. Megértéseteket köszönjük!

éld meg az alkotás örömét

Hatszínvirág Mandala Alkotókör

Havonta egyszer tartunk fix időpontban is közös, családias kis csoportos mandalafestést Hatszínvirág Mandala Alkotókör néven.

Ezek a foglalkozások szabadabb jellegűek, 15 cm-es átmérőjű körmandala vagy gyertyatál készítésére van általában lehetőség.

A 2021-es nyári időpontokat itt találod:

 • június 18. péntek 14:30 - 18:30 Kalandozás a szimbólumok világában: gyertyatál készítése + beszélgetés a különböző szimbólumokról, és egy csipet varázslat :-) - még 2 szabad hely
 • június 26., szombat 9:00 - 13:00: szabad alkotókör: ahol készíthetsz gyertyatálat vagy 15 cm-es átmérőjű körmandalát egyaránt
 • július 14., szerda tízmilliószoros nap: itt gyertyatálat fogunk készíteni, és a program része lesz egy kis varázslat is ;-) Ha nyitott vagy a finom, angyali energiákra, szeretni fogod. ;-)
 • július 17., szombat 9:00 - 13:00 szabad alkotókör: ahol készíthetsz gyertyatálat vagy 15 cm-es átmérőjű körmandalát egyaránt
 • augusztus 7. szombat, 9:00 - 13:00 szabad alkotókör: ahol készíthetsz gyertyatálat vagy 15 cm-es átmérőjű körmandalát egyaránt
 • augusztus 13. péntek 14:30 - 18:30 Színvarázs 15 cm-es átmérőjű körmandala készítése + ismerkedés a színekkel beszélgetés és hangolódó gyakorlatok

Hogyan tudod biztosítani a helyed?

a foglalás menete

Ha szeretnéd biztosítani a helyedet a fenti fix időpontok közül, itt tudod lefoglalni.

Jelentkezésed a foglaló befizetésével válik véglegessé, amit banki átutalással tudsz megtenni.

Ha lefoglaltad a helyedet, és mégsem tudsz eljönni valamelyik alkalomra, az adott foglalkozást megismételheted a következő Alkotókörön. Terveink szerint - természetesen a szigorítások, korlátozások függvényében - folyamatosan indulni fognak új csoportok az év folyamán.

Hatszínvirág

Mandalatanoda

Ízleld meg az alkotás örömét!

Hatszínvirág Mandalatanoda

A Hatszínvirág Mandala Tanoda egy 3 részes alapozó sorozat, ahol 3 fajta mandalás tárgy elkészítésére van lehetőséged, valamint bepillantást nyerhetsz a színek világába, a szimbólumok használatába, kipróbálhatod az eszközöket, festékeket és megismerkedhetsz pár alap technikával.

 1. alkalom: 15 cm-es kör mandala készítése üvegre, kalandozás a színek világába
 2. aklakom: gyertyatál készítése mandalás motívummal, ismerkedés a szimbólumokkal
 3. alkalom: belekóstolás a pontozott mandalakészítés alapjaiba. Itt a gyakorlás mellett egy 10x10-es vászonkép lesz a végeredmény.

További részleteket erről itt találsz!

 

Ezt már láttad?

Nézd meg a többi Hatszínvirág Kreatív Műhely foglalkozást is:

 • Ha szeretnél segítséget kapni abban, hogy pontosabb belső képed legyen arról az életről, amit valóban élni szeretnél és jól jönne egy emlékeztető, ami mint egy varázsszer tartja benned a hitet a hozzá vezető úton szeretettel ajánlom figyelmedbe a krempi készítést!
 • Ha szeretnél több időt fordítani arra, hogy olyan dolgok is helyet kapjanak a mindennapjaidban, amik a lelkedet ápolják, jó érzésekkel töltenek el, és hozzásegítenek a kiegyensúlyozottabb életvitelhez, akkor szeretettel ajánlom figyelmedbe a lélekvitamin készítő foglalkozásunkat. 

Szeretettel várunk!

Szeretnél a lakhelyeden egy Hatszínvirág Kreatív Feltöltődés workshopot?

Legyél a szervezőnk!

Szívesen eljönnél egy Hatszínvirág Kreatív Műhelyre, de Herend túl messze van számodra?

Vannak olyan jó ismerőseid, barátaid, akikkel együtt szeretnétek részt vennétek egy foglalkozáson, csak a saját csoportotokkal/helyeteken?

Legyél a szervezőnk!

Nyitottak vagyunk arra a megoldásra is, hogy házhoz vigyük Nektek a megbeszélt workshopot Herend max. 100 km-es körzetében. Ebben az esetben szükség van egy olyan helyszínre, ahol kényelmesen elférünk: van stabil asztal, szék, és fény és minimum 8 - maximum 12 résztvevő. A szervező a munkájáért cserébe ingyen vehet részt a workshopon.

Remek ötlet lehet akár egy kreatív lánybúcsú programjaként is!

Ha érdekel ez a lehetőség, további részletekkel kapcsolatban keress az info@hatszinvirag.hu e-mail címen vagy messenger üzenetben!

Scroll to top