Vision board készítés

...hogy ne csak álom maradjon

Vision board készítés

Mikor ajánlom a vision board készítést?

 • ha szeretnél többet kihozni magadból
 • ha úgy érzed, hogy csak telnek a napok, hónapok, bedarál a mókuskerék és nem jutsz egyről a kettőre, pedig többre/másra vágysz, de nem is tudod pontosan hogy mire...
 • ha jól jönne egy kis motiváció és lendület
 • ha szívesen valóra váltanád az álmaidat, de azt sem tudod hol fogj bele
 • ha szeretnél egy pontosabb belső képet alkotni arról az életről, amit igazán élni szeretnél
 • ha úgy érzed unalmas és szürke minden és jól esne egy új, színes élmény
 • ha fontosnak tartod az önismeretet, és úgy gondolod tudsz tenni Te magad is azért, hogy az életed (még) jobb legyen

Mire jó ez?

Mi is az a vision board?

A vision boardot magyarul álomtablónak, álomtáblának, vágytablónak szokták fordítani. Ezek olyan kézzel készült alkotások, amelyek segítenek a céljaidat kreatívan, képi formában megjeleníteni, majd  emlékezni és fókuszáltnak maradni a mindennapokban. Elősegítik a vizualizációt, ami tudományosan is bizonyított, hogy egy igen hatékony módszer, ami támogat a céljaink elérésében, a tudatos teremtésben és a pozitív változások, fejlődés megvalósításában.

Mire jó a vision board készítés?

A vision board egy csodás eszköze lehet annak, hogy:

 • támogasd önmagad a céljaid elérésében
 • fókuszáltabban haladj az utadon
 • erőt és motivációt tudj meríteni belőle ha fogytán a lendületed
 • a képek segítségével finomhangold az érzéseket és hangulatokat, hogy mi is az, amit valójában szeretnél megteremteni
 • pozitív irányba hangolni az érzéseidet és a gondolataidat
 • és emlékezni, előhívni ezeket magad nap, mint nap.

Már maga a vision board készítés alatt is jöhetnek új felismerések, gondolatok. Az alkotás segít, hogy letedd a mindennapos agyalást, és a hétköznapi gondolatoktól elrugaszkodva, más mélységekből szülessenek, és letisztuljanak a válaszok.

Itt a Hatszínvirágban elég szabadon és rugalmasan értelmezzük a vision board fogalmát: nem feltétlenül kell ragaszkodni a tábla - plakát formához. Egyénre szabottan kiválasztjuk azt a lehetőséget, ami a Te életedben a leghatékonyabban használható: készülhet akár füzet, képeslap, vagy bármi Számodra szimpatikus forma.

 

 

kulisszatitkok a vision board készítő műhelyből

Hogyan zajlik?

 1. A foglalkozás első felében ránézünk, hogy állsz most a különböző életterületeiddel, és melyikre mennyi időt és energiát szeretnél a következő hónapokban. Hol lesz a fókusz? Mi van most prioritásban?  Itt is változatosan használjuk a különböző eszközöket: hozok segítségül kérdéseket, kártyákat, képeket és gyakorlatokat, amik segítenek megtalálni a válaszaidat, és kapcsolódni önmagadhoz.
 2. A második felében készítjük az álomtábládat. A formáját tekintve több lehetőség közül ki tudod választani a számodra leghasználhatóbb formát: a vision board-tól (álomtábla) elkezdve a a képeslapokon át a füzetig válogathatsz. Több minden a rendelkezésedre fog állni, amiből Te azt választod, ami hozzád a legközelebb áll. Rajzolhatsz, festhetsz, készíthetsz kész képekből és scrapbook kincsekből kollázst, hajtogathatsz, ragaszthatsz ... a Te kedved, ízlésed és fantáziád szerint. A készítéséhez minden alapanyagot biztosítunk. A lényeg, hogy a foglalkozás végére a kezedben fogsz tartani egy saját kezed által létrehozott alkotást, ami képes formában összefoglalja az első rész felismeréseit, és mint egy varázsszer segít fenntartani a motivációdat, erőt és lendületet ad, és támogat a fókusz megtartásában a mindennapok forgatagában is.

Bevallom, én magam ezt a részét élvezem a legjobban. Mindig rácsodálkozok az emberi sokszínűségre és képzelőerőre, hogy ugyanazok az alapanyagok adottak és csodálatos, hogy mindig mennyire más, ötletes megoldások és alkotások születnek.

 

 

Hol? Mikor? Hogy? Mennyi?

Alap információk

 • időtartama: 3-4 óra
 • helyszín:Hatszínvirág Harmónia Ház, Herend Park sétány 3.
 • formája: egyéni, páros: akár barátnővel, párral, családtaggal közösen (2 fő), vagy kis csoportos (3-6 fő)
 • ára: egyéni 19000 Ft, páros kedvezmény 2 főnél 10000 Ft/fő, kis csoportos (3-6 fő) 8000/fő. Az árak tartalmazzák az összes anyagköltséget.
 • a foglalkozásokat tartják:Kiss-Dalmadi Mariann - art coach és/vagy Palicska Zsuzsanna - jógaoktató, life coach
 • jelentkezés: e-mailben info@hatszinvirag.hu vagy messenger üzenetben

Az egyéni és páros foglalkozásokra időpontot hétközben tudunk biztosítani. Kis csoportok esetében van lehetőség hétvégi időpontot is foglalni.

Ezt már láttad?

Nézd meg a többi Hatszínvirág Kreatív Műhely foglalkozást is:

 • Ha Téged is megérint a mandalák csodálatos világa, jól esne egy kicsit lelassulni, feltöltődni, pár órát nyugodtan alkotni, akor gyere el és fesd meg a saját mandalád!
 • Ha szeretnél több időt fordítani arra, hogy olyan dolgok is helyet kapjanak a mindennapjaidban, amik a lelkedet ápolják, jó érzésekkel töltenek el, és hozzásegítenek a kiegyensúlyozottabb életvitelhez, akkor szeretettel ajánlom figyelmedbe a lelki vitamin készítő foglalkozásunkat. 

Hatszínvirág Kreatív Feltöltődés Foglalkozások a Te lakhelyeden

Legyél a szervezőnk!

 • Szívesen eljönnél egy Hatszínvirág Kreatív Műhelyre, de Herend túl messze van számodra?
 • Vannak olyan jó ismerőseid, barátaid, akikkel együtt szeretnétek részt vennétek egy foglalkozáson, csak a saját csoportotokkal/helyeteken?

Nyitott vagyok arra a megoldásra is, hogy házhoz viszem Nektek a megbeszélt workshopot Herend max.100 km-es körzetében. Ebben az esetben szükség van egy olyan helyszínre, ahol kényelmesen elférünk: van stabil asztal, szék, és fény és minimum 8 - maximum 12 résztvevő. A szervező a munkájáért cserébe ingyen vehet részt a workshopon.

Ha érdekel ez a lehetőség, további részletekkel kapcsolatban kérlek keress meg az info@hatszinvirag.hu e-mail címen!

Scroll to top