Lelki vitamin készítés

Csemege a lelkednek az örömtelibb mindennapokért

Lelki vitamin készítés

Mikor ajánlom a lélekvitamin készítést?

 • Szeretnél több időt fordítani arra, hogy olyan dolgok is helyet kapjanak a mindennapjaidban, amik a lelkedet ápolják, jó érzésekkel töltenek el, és hozzásegítenek a kiegyensúlyozottabb életvitelhez?
 • Szeretnél tudatosan jobban odafigyelni a saját igényeidre is? 
 • Nehezedre esik megengedni magadnak a pihenésre/feltöltődésre szánt időt és gyakran hajszolod magad kimerülésig a végtelen tennivaló listáddal?
 • Szeretnéd javítani az önmagadhoz fűződő viszonyodat? 
 • Szeretnél az életedbe több örömteli pillanatot, de igazából azt sem tudod, mi az, amitől jobban éreznéd magad?
 • A pihenésre szánt időd gyakran kimerül annyiban, hogy csak céltalanul görgeted a FB hírfolyamat, szörfözöl a neten, bármulsz valami értelmetlen műsört a tévében és szeretnéd ennél tartalmasabban eltölteni ezt az időt?

Ha igen a válaszod, akkor ezt a programot Neked találtam ki! 

3 óra nyugalom és feltöltődés az örömtelibb, kiegyensúlyozottabb önmagadért

Mire számíthatsz?

A feltöltődés és az önmagunkkal való jó viszony építése lesz a központban ezen a folgalkozáson.

A program 2 részből áll:

 1. Az első felébenegy önismereti résszel kezdünk: pozitív pszichológia alapú játékos gyakorlatokkal segítek végiggondolni a témát, hogy állsz most az életed részével. Ismered-e az erőforrásaidat? Vannak-e bevált technikáid, amelyek segítenek a töltődésben? Mit jelent Számodra kikapcsolódást? Mi az, ami már ismert, és mi az, amit szívesen beépítenél az életedbe? Milyen lehetőségeid vannak a jelenlegi élethelyzetedbe? Mit tehetsz, hogy pozitív változások indíts el? - ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre keressük közösen a válaszaidat. Nem lesznek standard, mindenkire jól bevált, instanst csodareceptek, hiszen mindannyian különböző személyiséggel, temperamentummal, szokásokkal, igényekkel, lehetőségekkel rendelkezünk, így nem fogom megmondani a "tuti"-t. Ehelyett a kérdésekkel és gyakorlatokkal abban foglak segíteni, hogy Te rágyere a saját megoldásaidra, és/vagy az afelé vezető lépésekre.
   
 2. A második részben kreatív alkotás következik: készítünk egy kézzel fogható emlékeztetőt, ami otthon is segíteni fog, hogy a mindennapjaid részévé tedd az önmagadról való gondoskodást és pozitív kommunikációt. A kreatív résznél a lényeg az alkotás örömének megtapasztalása, nem a művész képzés, így ha nem vagy gyakorlott kézműves, vagy úgy gondold magadról, hogy nem vagy ügyes ezekben a dolgokban, akkor is gyere el bátran. Készítünk egy üveget, vagy dobozt, amibe elrejtük az első, önismereti résznél született felismerések esszenciáját. A dekorációnál több technika közül is választhatsz: akinek van kedve festhet, aki egyszerűbb megoldást szeretne sima szalagokkal és matricákkal is esztétikus végeredményt tud belőle kihozni különösebb kézügyesség nélkül ;-) A lényeg úgyis az lesz, amivel megtöltöd.

Hol? Mikor? Hogyan? Mennyi?

Alap információk

 • időtartama: kb. 3 óra
 • helyszín:Hatszínvirág Harmónia Ház, Herend Park sétány 3.
 • formája: egyéni, páros: akár barátnővel, párral, családtaggal közösen (2 fő), vagy kis csoportos (3-4 fő)
 • ára: egyéni 20 000 Ft, páros kedvezmény 2 főnél 15 000 Ft/fő, kis csoportos (3-4 fő) 10 000/fő. Az árak tartalmazzák az összes anyagköltséget.
 • a foglalkozásokat tartják:Kiss-Dalmadi Mariann - art coach és/vagy Palicska Zsuzsanna - jógaoktató, life coach
 • jelentkezés: e-mailben info@hatszinvirag.hu vagy messenger üzenetben

Az egyéni és páros foglalkozásokra időpontot hétközben tudunk biztosítani. Kis csoportok esetében van lehetőség hétvégi időpontot is foglalni.

Ezt már láttad?

Nézd meg a többi Hatszínvirág Kreatív Műhely foglalkozást is:

 • Ha Téged is megérint a mandalák csodálatos világa, jól esne egy kicsit lelassulni, feltöltődni, pár órát nyugodtan alkotni, akor gyere el és fesd meg a saját mandalád!
 • Ha szeretnél segítséget kapni abban, hogy pontosabb belső képed legyen arról az életről, amit valóban élni szeretnél és jól jönne egy emlékeztető, ami mint egy varázsszer tartja benned a hitet a hozzá vezető úton szeretettel ajánlom figyelmedbe a vision board készítést!

Legyél a szervezőnk!

 • Szívesen eljönnél egy Hatszínvirág Kreatív Műhelyre, de Herend túl messze van számodra?
 • Vannak olyan jó ismerőseid, barátaid, akikkel együtt szeretnétek részt vennétek egy foglalkozáson, csak a saját csoportotokkal/helyeteken?

Nyitott vagyok arra a megoldásra is, hogy házhoz viszem Nektek a megbeszélt workshopot Herend max.100 km-es körzetében. Ebben az esetben szükség van egy olyan helyszínre, ahol kényelmesen elférünk: van stabil asztal, szék, és fény és minimum 8 - maximum 12 résztvevő. A szervező a munkájáért cserébe ingyen vehet részt a workshopon.

Ha érdekel ez a lehetőség, további részletekkel kapcsolatban kérlek keress meg az info@hatszinvirag.hu e-mail címen!

Scroll to top