Mandalafestés

Hatszínvirág Mandalafestések

Élmény - feltöltődés - flow

A Hatszínvirág Kreatív Műhelyben megfestheted saját mandaládat:

egyénileg, páros vagy csoportos foglalkozás keretein belül

? Téged is megérint a mandalák csodás világa?
? Szívesen elsajátítanál egy remek stresszoldó és fókuszálásra, elcsendesedésre ösztönző technikát?
? Már régóta tervezed, hogy kipróbálnád a mandalafestést, de nem tudod hogy kezdj neki?
? Már festettél mandalát, de nehéz otthon megteremteni a festéshez megfelelő körülményeket és/vagy nincs otthon elég festéked/eszközöd hozzá?
? Jól esne egy kicsit lelassulni, feltöltődni, pár órát nyugalomban eltölteni?
 

Ha igen a válaszod, akkor itt a helyed!
 

A mandalafestő foglalkozás 2 részből áll:

 1. Az első 30-40 percben ráhangolódunk a témádra, ami most a legjobban foglalkoztat, amire megoldást szeretnél találni az életedben, vagy amit erősíteni szeretnél magadban. A foglalkozásokat közös relaxációval kezdjük, hogy egy kellemesebb, ellazultabb hangulatban kezdődjön a festés.
 2. A második részben megalkotjuk a témádhoz kapcsolódó mandaládat, amibe belesűrítjük mindazt ami az első részben megfogalmazódott. Az a tapasztalatom, hogy az önismereti gyakorlatok kombinálva a kreatív alkotás erejével igen ütős párosítás ;-) A festés során végigkísérünk lépésről-lépésre a folyamaton. Üvegre festünk jó minőségű akril festékekkel.

Nem szükséges kimagasló kézügyesség, és semmilyen előképzettség hozzá. Ne tartson vissza a kipróbálástól az a tévhit, hogy úgy gondolod, Neked ez úgysem menne. Szinte mindenki így kezdi ;-)

A cél az alkotás örömének megtapasztalása, nem a művészeti képzés.

Hol? Mikor? Hogy? Mennyi?

Alapinformációk

 • időtartama: kb. 4 óra
 • helyszín:Hatszínvirág Harmónia Ház, Herend Park sétány 3.
 • formája: egyéni, páros (2 fő), vagy kis csoportos (3-8 fő)
 • ára: egyéni 15 000 Ft, páros kedvezmény 2 főnél 12 000 Ft/fő, csoportos (3-8 fő) 10 000/fő. Az árak tartalmazzák az összes anyagköltséget.
 • választható témák: az alap festésen túl kérhető bármelyik Mandalatanodás foglalkozás is (színek, szimbólumok vagy pontozás - részletes leírást lásd 2 bekezdéssel lejjebb ;-))
 • a foglalkozásokat tartják:  Kiss-Dalmadi Mariann - art coach és/vagy Palicska Zsuzsanna - jógaoktató, life coach
 • jelentkezés: e-mailben info@hatszinvirag.hu vagy messenger üzenetben

Az egyéni és páros foglalkozásokra időpontot hétközben tudunk biztosítani. Csoportok esetében van lehetőség hétvégi időpontot is foglalni korlátozott számban. A szabad, foglalható időpontokról üzenetben tudsz érdeklődni e-mailben: info@hatszinvirag.hu, vagy messengeren: m.me/hatszinvirag.

éld meg az alkotás örömét

Hatszínvirág Mandalakészítő Workshopok

Havonta egyszer tartunk fix időpontban is közös, családias kis csoportos mandalafestő workshopokat is, ahol az előzetes hangolódás

Ezek a foglalkozások szabadabb jellegűek, 15 cm-es átmérőjű körmandala vagy gyertyatál készítésére van általában lehetőség. Az aktuális kínálatot igyekszünk mindig az adott időszak ünnepeihez, és az évszakokhoz igazítani. Őszre sok gyönyörű őszi színvilági festékkel bővítettük a kínálatot. Az adventi hangolódás jegyében több fajta és méretű gyertyatállal, és a karácsonyi színekben bővelkedő festékekkel készülünk a közeledő téli ünnepekhez.

Üvegre festünk, akrill festékkel. Előképzettség, kimagasló kézügyesség, festeni tudás NEM szükséges!

A következő mandalakészítő workshopok aktuális időpontjai

 • január 22. szombat 9:00 - 13:00

Részvételi díj: 10.000 Ft/fő

Jelentkezésed a foglaló befizetésével válik véglegessé, amit banki átutalással tudsz megtenni. Itt tudsz jelentkezni:

Hatszínvirág Shop - lélekemelő ajándékok tárháza

MEGNYITOTTUNK!

Ízleld meg az alkotás örömét!

Hatszínvirág Mandalatanoda

A Hatszínvirág Mandala Tanoda egy 3 részes alapozó sorozat, ahol 3 fajta mandalás tárgy elkészítésére van lehetőséged, valamint bepillantást nyerhetsz a színek világába, a szimbólumok használatába, kipróbálhatod az eszközöket, festékeket és megismerkedhetsz pár alap technikával.

 1. alkalom - Színvarázs: 15 cm-es kör mandala készítése üvegre, töltődés és ismerkedés a színek erejével
 2. alkalom - Kalandozás a szimbólumok világában: gyertyatál készítése mandalás motívummal, ismerkedés a szimbólumokkal
 3. alkalom - Pontozott mandala készítése kezdőknek: belekóstolás a pontozott mandalakészítés alapjaiba. Itt a gyakorlás mellett egy 10x10-es vászonkép lesz a végeredmény.

Ha szeretnél értesülni a következő Mandalatanoda Csoport indulásáról, iratkozz fel hírlevelünkre.

Egyéni, páros vagy saját csoportos festésben bármelyik téma kérhető. Ha mind a hármat szeretnéd végigjárni, a 3. alkalomra 50% kedvezményt biztosítunk.

   

  Hatszínvirág Mandalatanoda - Ízleld meg az alkotás örömét!

  Választható témák:

  15 cm-es kör készítése üvegre

  Színvarázs

  gyertyatál készítése több méretben

  Kalandozás a szimbólumok világában

  10x10-es vászon kép

  Pontozott mandala készítése kezdőknek

  Hatszínvirág Mandalakészítő Workshopok

  Töltődj fel és készítsd el a saját támogató mandalád!

  Amit várhatsz tőle:

  feltöltődés - énidő - motiváció - életöröm - élmény - flow

  Mit adhat egy ilyen alkalom?

  Amikor képes vagy elmerülni egy alkotói folyamatba, és egy dologra fókuszálsz, az agyad megszabadul a mindennapi élet nyűgjei alól, segít kiszállni a gondolati mókuskerékből és belekerülsz az úgynevezett “flow” – magyarul áramlás – állapotbába.
  Elengedettebb, könnyebb, pozitívabb és örömtelibb leszel.

  Mérő László így fogalmazta ezt meg:
  “A flow-élmény az elme működésének egy olyan állapota, melynek során az ember teljesen elmerül abban, amit éppen csinál, amitől örömmel töltődik fel, abban teljesen feloldódik, minden más eltörpül mellette, bármi áron folytatni törekszik.”

  A művészeti tevékenységek aktivizálják az agy jutalomközpontját, ezért értékes eszköze lehet az alkotás a mentális egészség megőrzésének. Én ezt magamban csak úgy szoktam megfogalmazni, hogy akkor vagyok az egyik legboldogabb, ha alkotok.

  A foglalkozást mindig egy közös meditációval indítjuk, majd egy hangolódó gyakorlat segít a képek, kártyák, és az írás erejével, hogy magunk mögött hagyjuk a mindennapos rohanást, megérkezzünk, elcsendesedjünk, és egy kellemesebb, ellazultabb tudatállapotban kezdjük el az alkotást.

  A mandala készítése, a színek játéka mind segíti a feltöltődést, és hogy kapcsolódj önmagadhoz.

  Ha jól esne néhány színes, alkotós, feltöltődős nyugi óra, szeretettel várunk a Hatszínvirág Harmónia Házban, a megújulás szigetén.

  Benned is felmerült ez a kérdés?

  Tévhitek a mandalafestésről

  Sokan azt gondolják, hogy a mandalafestés csak a nagyon nyugodt, precíz és türelmes embereknek való elfoglaltság, és hogy nekik ez úgysem menne.

  A Hatszínvirág mandalafestések egyik célja pont az, hogy előhívjuk az ellazulás élményét, és hogy rájöjj, hogy egy kis segítséggel, jó hangulatban Te is mennyi mindenre képes vagy! ❤ Lehet nem lesz tökéletes, de a Tiéd, és szerethető pont így, ahogy van 🥰

  Az alkotás egy remek tevékenység, ami segít lecsendesíteni az elmédet, és kiszállni a mindennapos mókuskerékből. Ha szeretnéd megtapasztalni ezt az élményt, szeretettel várunk a Hatszínvirág Harmónia Házban.

  Szeretnél a lakhelyeden egy Hatszínvirág Kreatív Feltöltődés workshopot?

  Legyél a szervezőnk!

  ? Szívesen eljönnél egy Hatszínvirág Kreatív Műhelyre, de Herend túl messze van számodra?

  ? Vannak olyan jó ismerőseid, barátaid, akikkel együtt szeretnétek részt vennétek egy foglalkozáson, csak a saját csoportotokkal/helyeteken?

  Legyél a szervezőnk!

  Nyitottak vagyunk arra a megoldásra is, hogy házhoz vigyük Nektek a megbeszélt workshopot Herend max. 100 km-es körzetében. Ebben az esetben szükség van egy olyan helyszínre, ahol kényelmesen elférünk: van stabil asztal, szék, és fény és minimum 8 - maximum 12 résztvevő. A szervező a munkájáért cserébe ingyen vehet részt a workshopon.

  Remek ötlet lehet akár egy kreatív lánybúcsú programjaként is!

  Ha érdekel ez a lehetőség, további részletekkel kapcsolatban keress az info@hatszinvirag.hu e-mail címen vagy messenger üzenetben!

  Ezt már láttad?

  Nézd meg a többi Hatszínvirág Kreatív Műhely foglalkozást is:

  • Ha szeretnél segítséget kapni abban, hogy pontosabb belső képed legyen arról az életről, amit valóban élni szeretnél és jól jönne egy emlékeztető, ami mint egy varázsszer tartja benned a hitet a hozzá vezető úton szeretettel ajánlom figyelmedbe a krempi készítést!
  • Ha szeretnél több időt fordítani arra, hogy olyan dolgok is helyet kapjanak a mindennapjaidban, amik a lelkedet ápolják, jó érzésekkel töltenek el, és hozzásegítenek a kiegyensúlyozottabb életvitelhez, akkor szeretettel ajánlom figyelmedbe a lélekvitamin készítő foglalkozásunkat. 

  Szeretettel várunk!

  Scroll to top