Októberi önismereti napló klub - újítsd meg a gondolkodásod!

Ha otthon nehezen teremtesz magadnak nyugodt, csendes környezetet ahhoz, hogy elmélyülten foglalkozz az írással, meditációval, ellazulással – vagy csak szívesen csatlakoznál egy hasonló érdeklődésű emberekből álló csoporthoz egy kellemes helyen – akkor itt a helyed.
Hogyan zajlik?
A Hatszínvirág önismereti napló klubon mindenki megkapja az aktuális önismereti naplónkat nyomtatott formában – jelen esetben az októberi klubban a Varázsmondatokat, ami abban segít, hogy jól megfogalmazd a saját megerősítő mantrádat, ami támogat az életed megújításában.
 
A klub elején beszélgetünk kicsit magukról a megerősítésekről:
  • hogyan érdemes őket használni és hogyan nem
  • hogyan fogalmazzuk meg jól
  • hogyan tudjuk a használatukat beépíteni a napi rutinba
 
Egy hangolódó meditáció, és néhány kép és szabad írás segíti az ellazulást, megérkezést, majd mindenki megválaszolja írásban a Naplóban feltett kérdéseket.
 
A klub formája csoportos, de az idő nagy részében belső munka folyik, mindenki önállóan halad. Nem kell majd senkinek sem megmutatni a válaszaidat, magadnak írod. Kérdés esetén természetesen örömmel állok rendelkezésedre.
 
A Hatszínvirág Napló Klub kis létszámú csoportban, maximum 8 fővel indul, és minimum 2 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.
Helyszín: Hatszínvirág Harmónia Ház, Herend Park sétány 3.
Időpont: 2021. október 21., csütörtök 18:00 – 20:00
Ára: 5990 Ft, ami tartalmazza a Varázsmondatok napló egy saját példányát a hozzá tartozó ajándékokkal együtt.
 

ITT TUDSZ JELENTKEZNI:
Ha szeretnéd biztosítani a helyedet, itt tudod lefoglalni:

Jelentkezésed a foglaló befizetésével válik véglegessé, amit banki átutalással tudsz megtenni.

Az űrlap kitöltését követően 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot e-mailben. Ha nem találnád a levelet, nézd meg kérlek a Spam mappában és a Promóciók közt is.

 

A Napló önállóan is megvásárolható, további részleteket erről itt találsz.

Ha szeretnél többet olvasni arról, hogy milyen kincseket rejthet magában, ha az írást az életed részévé teszed, olvasd el ezt a blog bejegyzésemet.

Októberi önismereti napló klub - újítsd meg a gondolkodásod!
Scroll to top