Hatszínvirág Naplók

Kapcsolódj a belső világodhoz!

Hatszínvirág Önismereti Naplók

 • Örülnél egy olyan eszköznek, ami segít lecsendesíteni az elmédet, tisztábban látni a dolgaid és meghallani a belső hangod?
 • Szívesen írsz (vagy legalábbis nyitott vagy rá)  és kalandozol a belső világodban (is)?
 • Te is hiszel abban, hogy a megoldások kulcsa önmagunkban rejlik a kérdéseinkre és szívesen felkutatnád a benned rejlő válaszokat?
 • Örülnél 1-2 nyugi órának az életedben, amikor kapcsolódhatsz önmagadhoz, ellazulhatsz, elcsendesedhetsz kicsit a nagy külső zaj után?
 • Érezted már Te is, hogy írásban, vagy egy szép kép, zene, alkotás segítségével könnyebb kifejezned magad és az érzéseidet, mint szóban?
 • Szereted a szép füzeteket, noteszeket, naplókat? :-)

Ha a fenti kérdéseket a magadénak érezted, ezt Neked találtuk ki!

út önmagadhoz

Hatszínvirág Önismereti Naplók

Célunk, hogy naplónik segítségével hozzunk az életedbe pár nyugodt órát, és friss gondolatot, amelyek segítségével örömtelibbé, elégedettebbé és tudatossá teheted a napjaidat.

Ennek megvalósításához a kézírás egy csodás eszköz. Nagyon boldogok lennénk, ha sikerülne újra divatba hoznunk! :-) Segítségével könnyebben tudsz kapcsolódni a belső világodhoz, és meghallhatod a Lelked hangját, amit a mindennapos agyalás és a rengeted ránk zúduló információ sokszor túlzottan lehalkít. Az írás egy remek módszer, amivel elindulhatsz ezen az úton.

 

Mire jó ez?

Mik azok a Hatszínvirág Önismereti Naplók?

A Hatszínvirág Önismereti Naplók olyan self coaching munkafüzetek, melyek azért születtek, hogy támogasson az önismeret mélyítésében, és segítségükkel az életed rendszeres részévé tedd az önmagadra fordított minőségi időt, az önreflexiót. A bennük szereplő kérdéseken, gyakorlatokon keresztül kapcsolódhass önmagadhoz. Az írás egy csodás eszköz ehhez.

Naplóink abban segítenek, hogy a figyelmedet azokra a dolgokra fókuszáld, amiket szeretnél megteremteni az életedben. Támogat, hogy elkezdj rendet tenni a gondolataidban, észrevedd és értékeld a már meglévő dolgokat és a haladásodat. Arra tanít, hogy éld meg és értékeld, ami van, és valóra váltsd amire vágysz.

Hogyan kell ezt elképzelnem?

Mit kapok, ha megrendelem?

A Hatszínvirág Napló egy kézzel fogható, A5 méretű füzet, amiben összegyűjtöttem a témához jól passzoló kérdéseket és gyakorlatokat.

Képzeld el úgy, mintha személyesen jönnél hozzám egy coachingra – teremtesz erre egy nyugodt 60-90 percet. Készítesz magadnak egy finom teát (vagy amit szeretsz) mellé, ráhangolódsz és írásban válaszolsz a kérdésekre.

Nemcsak az lesz a fontos, amit a naplóba le fogsz írni, hanem a hatására született megélések, felismerések és cselekedetek, vállalások is. Akkor lesz a leghatékonyabb, ha meg is teszed a megfogalmazott lépéseket.

a teljesebb élményért

Meditációkkal együtt

A Hatszínvirág Napló hatékonyságát tovább fokozza, hogy készítettünk mellé 2 hanganyagot, amelyeket e-mailben küldünk ki a vásárlást követően.

 • Egy relaxációt, ami segít, hogy egy kellemesebb, ellazultabb tudatállapotban kezdj bele az írásba és add át magadat az élménynek
 • Egy vizualizációt: ami a képzeleteben megszületik, amiről már van egy belső képed, egy víziód, és hozzá tudod csatolni a megfelelő érzelmi töltetet, az könnyebben valóra válik a való világban is. Hatalmas erővel bír: így ezáltal a vizualizációs gyakorlattal tovább támogathatod a megvalósítást.
 • A Varázsmondatok mellé vizualizáció helyett egy pozitív megerősítéses hanganyag jár, ami segít a gondolkodásod megújításában.

folyamatosan bővülő kínálat

Hatszínvirág Önismereti Naplók témák szerint:

Kapcsolódj a belső világodhoz!

Téli napló

Újítsd meg az életed!

Varázsmondatok

HAMAROSAN!

ÉLETRENDEZŐ

CSAK SZEZONÁLISAN ELÉRHETŐ

adventi naptár, hogy lélekben is megérkezz az Ünnepekre

Kapcsolódj a belső világodhoz

Téli napló

Nagyon szeretem az évszakos körforgáshoz igazítani az életemet, és a gondolkodásomat. Ha megfigyeled és példát veszel a természetről, mindennek megvan a helye és az ideje az életben, és ha mi is alkalmazkodunk ehhez a természetes ritmushoz, könnyebbé tehetjük a mindennapjaink megélését, ha együtt áramolunk az élettel ahelyett, hogy szembemennénk vele.
 
Ezt támogatva a Hatszínvirág Naplókból negyed évente fog megjelenni egy-egy új, az évszaknak megfelelően, ami mindig csak ez alatt az időszak alatt lesz elérhető. A nyári és őszi napló után most a téli is megjelenésre került.
 

Ez elsősorban nem egy emlékgyűjtős - élmény leírós füzet (bár a napló hátuljában helyeztünk el egy borítokot, amibe gyűjtheted a legkedvesebb, elrakható emlékeket, pl. mozijegyek, képek formájában), de a hangsúly azon van, hogy megálmodd az előtted álló negyed évet, mindezt az írás és pár izgalmas önismerteti gyakorlat segítségével.

Például:
- végignézzük hogy állsz az egyes életterületeiddel
- átgondoljuk mi az, amire fókuszálni szeretnél az elkövetkező hónapokban
- mi az, ami a legnagyobb pozitív változást hozná az életedben
- mit tudsz tenni azért, hogy ez megvalósuljon
Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre keressük a válaszokat.

Újítsd meg az életed!

Varázsmondatok

Bizonyára többen hallottatok már ezt-azt a pozitív megerősítések használatáról . Jól megfogalmazott, a Te érzésvilágodhoz és személyiségedhez jól passzoló varázsmondatok a megfelelően használva csodás változásokat hozhatnak az életedben.

A Varázsmondatok önismerti naplónkból megtudhatod, hogyan érdemes ezeket használni (és hogyan ne), kapsz több ötletet hogyan építsd be kreatívan a mindennapjaidba a használatukat, valamint megfogalmazhatod a saját varázsmondataidat is, amivel támogathatod önmagadat.

Ehhez a naplóhoz tartozó hanganyagoknál nem vizualizációt fogsz kapni, hanem egy pozitív megerősítéseket tartalmazót, amit ha rendszeresen hallgatsz segít pozitív irányba hangolni a gondolataidat.

+ ajándék: 6 darab nyomtatható motivációs poszter pozitív megerősítésekkel

Szerezd be a saját példányod!

Árak

A Hatszínvirág Önismereti Naplóink ára: 3 990 Ft/db

Szállítási lehetőségek:

 • Foxpost házhozszállítás 1590 Ft
 • Foxpost automata 890 Ft
 • személyes átvétel Herenden a Hatszínvirág Harmónia Házban, egyénileg egyeztetett időpontban

Hogyan fizethetek?

Mikor kapom meg?

A rendelést követő 3-5 munkanapon belül postára adjuk a megrendelésed. Ha a csomagod úton van, mindig küldünk róla e-mailben értesítést.

Visszajelzések

Mit mondanak, akik már dolgoztak velünk?

"Nagyon szeretem a színes, egyszerű, kreatív gyakorlatokat, amelyek hozzá segítenek a pozitív életszemlélethez, az életemben bekövetkező pozitív felismerésekhez. Mindehhez a Hatszínvirág oldalon található írások, programok, teljes mértékben hozzájárulnak. Én nagyon hálás vagyok, hogy megismerhetem ezeket a technikákat, és beépíthetem az életembe! 🙂 Bátran ajánlom mindenkinek, aki az élet bármely területén fejlődni szeretne! ❤ 🙂"
Juhász Anita
kéz- és körömápoló
"Mostanában a munkahelyemmel kapcsolatban nagyon sok frusztráció volt bennem, amitől nem tudtam megszabadulni. Olyan dolgok történtek, amik miatt azt éreztem, hogy nem becsülnek meg, nem értékelik eléggé a munkámat és a hozzáállásomat. Szerettem volna továbblépni ezeken a sérelmeken, de úgy éreztem, pont ez a rengeteg frusztráció gátol meg ebben. Meséltem erről Mariannak, és ő azt javasolta, hogy írjam ki magamból ezeket az indulatokat. De úgy igazán, cenzúrázatlanul Bár nagyon tetszett az ötlet, nem voltam benne biztos, hogy segíteni fog. Azért kerestem egy füzetet és elneveztem "düh füzetnek". Valahányszor jöttek megint a frusztráló gondolataim, elkezdtem őket kiírni magamból. Csináltam ezt 2-3 napig, naponta többször, amikor rám törtek ezek a gondolatok. Azt tapasztaltam, hogy egyre kevesebb jött. Valahogy elfogytak... Az írás segítségével sikerült kitisztítanom magamból ezeket a gondolatokat, érzéseket, annak érdekében, hogy a helyüket szebb, jobb, építő gondolatok és érzések vegyék át."
Károlyfi Edit
sminkes
2 Hatszínvirágos tanfolyamon vettem részt. A megújulásnál az egészségesebb életmódra, főképp az étkezések fontosságára irányult a figyelmem, a nyugisnál pedig az időbeosztásra, a tudatos belassulásra. Mindkettőből sokat lehet tanulni, ezért ajánlom mindenkinek. Ár-érték arányban is nagyon jó! 😉
Kántor Szilvia
rendőr

Kik készítették?

a Hatszínvirág Naplók szerzői:

 • A Hatszínvirág Naplót megálmodta és készítette: Kiss-Dalmadi Mariann, art coach, dietetikus
 • A meditációs hanganyagokat létrehozta: Palicska Zsuzsanna, jógaoktató

Ha szeretnél minket jobban megismerni, bemutatkozásunkat itt találod.

KÉREM A NAPLÓT!

 

Miért pont tőlünk?

Gyakorlatilag 20 éve írok rendszeres rendszertelenül valamilyen formában az önismeret és önfejlesztés jegyében: naplókat, álmokat, tervezőket, blogot, így pontosan tudom, élem, tapasztalatom, hogy az írás milyen pozitív hatással lehet az életünkre, és mennyit számít, ha ilyen formán támogatjuk önmagunkat és az álmaink megvalósítását.

Az eddig összegyűjtött tapasztalataimat mind bele fogom sűríteni a naplóimba, és bízom benne, hogy Számodra is hozni fog pár kellemes órát és értékes felismerést. Szeretnék minnél több erre nyitott embert emlékeztetni arra, hogy mekkora kincs van a kezünkben, amit érdemes kihasználni.

Egy blog bejegyzésemben összegyűjtöttem egy csokorba azokat a kincseket, amikre én az írás során bukkantam. Szerintem ezért érdemes: itt tudod elolvasni.

Hatszínvirág Önismereti Naplók

Szerezd be a saját példányod!

Szeretnénk újra divatba hozni a kézírást!

Miért jó ez Neked?

A naplónk egy csodás eszköze lehet, hogy:

- kapcsolódj önmagadhoz és meghalld a belső hangodat

- tisztán tartsd a gondolataidat

- ráláss az életedre a felszínen túl és felfedezz friss nézőpontokat

 

Ünnepekre hangolódó adventi naptár

hogy lélekben is megérkezz az ünnepekre

 • Örülnél egy karácsonyra hangolódó naplónak (ami akár adventi naptárként is tökéletesen funkcionálhat ;-)), ami segít priorizálni, kicsit lecsendesedni és lelkileg is megérkezni az Ünnepekre?
 • Szívesen írsz (vagy legalábbis nyitott vagy rá)  és kalandozol a belső világodban (is)?
 • Szereted a szép füzeteket, noteszeket, naplókat? :-)
 • Van napi 10-15 perced vagy heti 1 órád, amit arra tudsz szánni, hogy kapcsolódj önmagadhoz, és lélekben is hangolódj az Ünnepekre?

Ha igen a válaszod, ezt Neked találtam ki!

Mi nők hajlamosak vagyunk rá, hogy mindenkire gondolunk a meglepetések ügyében, mi magunk és saját igényeink pedig a hosszadalmas teendő listánk végén kullogunk. A Karácsony körül megsokszorozódó feladatok kapcsán még fontosabbnak tartom figyelni arra, hogy ne boruljon meg teljesen ez az egyensúly. Ezért készítettem ezt az Ünnepekre hangolódó adventi naplót Nektek, hogy minden nap emlékeztessen rá: Te is fontos vagy! 🙂- és a benne lévő gyakorlatokat, ha elvégzed a való életben is támogat, hogy olyan legyen a Karácsonyod, és a készülődés, amilyen a Te világodba a legjobban beillik.

CSAK IDŐSZAKOSAN ELÉRHETŐ, SZEZONÁLIS TERMÉK! ÚJRA RENDELHETŐ 2022. OKTÓBERÉTŐL LESZ! Ha szeretnél róla értesülni, iratkozz fel a Hatszínvirág Hírlevelekre.

Scroll to top