Közösségi festés - after party

A Herendi Kézműves Fesztiválon elkezdtünk közösségileg festeni egy életfás-pontozós képet, amihez nagy örömünkre sokan hozzájárultatok. Az ott töltött délután kevés volt, hogy az egész háttér elkészüljön, így szeretettel várunk Benneteket egy festős after partyra a Hatszínvirág Harmónia Házban.

Előképzettség, festeni tudás nem szükséges, elég a nyitottság. :-)
 
A megfestett, kész képet jótékony és/vagy közösségi célra fogjuk felajánlani. Ennek pontosítása még folyamatban, de hamarosan beszámolunk ennek alakulásáról is a FB eseménynél. Ugyanitt megtekintheted a Herendfesten készült fotókat is. ;-) 
 
 
Időpont: 2022. 09. 16. péntek, 17:30 - 19:30
Helyszín: Hatszínvirág Harmónia Ház, Herend Park sétány 3. (a fagyizó mögötti kis sétányon az első faház ;-))
A részvétel ingyenes. Ha van kedved és lehetőséged, adományt köszönettel fogadunk: ezzel a Harmónia Ház fenntartását és a későbbiekben is hasonló programok létrejöttét támogatod, de ez nem feltétele a részvételnek.
 
Az eseményen kézműves technika oktatás nem történik, csak néhány alap szempontot adunk át: a kötetlen program és a létszám nem teszi lehetővé, a cél itt inkább a közösségi élmény és a kreatív önkifejezés.
Ha szeretnél elmélyülni a mandalafestés rejtelmeibe, szeretettel várunk mandala workshopjainkra és egyéni, páros, saját csoportos mandala élményfestéseinkre.
További infokat erről itt találsz
 
Kérdés esetén keress minket bátran messenger üzenetben, vagy írj egy e-mailt az info@hatszinvirag.hu-ra
Ha jól esne egy kis alkotós, lazulós kikapcsolódás egy kellemes helyen, szeretettel várunk
 
Közösségi festés - after party
Scroll to top