Hatszínivirág Őszi Napló Klub

Új program a Hatszínivrág Harmónia Házban: Őszi Napló Klub! :-)
  • Örülnél egy olyan eszköznek, ami segít lecsendesíteni az elmédet, tisztábban látni a dolgaid és meghallani a belső hangod?
  • Szívesen írsz (vagy legalábbis nyitott vagy rá)  és kalandozol a belső világodban (is)?
  • Te is hiszel abban, hogy a megoldások kulcsa önmagunkban rejlik a kérdéseinkre és szívesen felkutatnád a benned rejlő válaszokat?
  • Örülnél 1-2 nyugi órának az életedben, amikor kapcsolódhatsz önmagadhoz, ellazulhatsz, elcsendesedhetsz kicsit a nagy külső zaj után?
  • Érezted már Te is, hogy írásban, vagy egy szép kép, zene, alkotás segítségével könnyebb kifejezned magad és az érzéseidet, mint szóban?
  • Szereted a szép füzeteket, noteszeket, naplókat? :-)

Ha a fenti kérdéseket a magadénak érezted, ezt Neked találtuk ki!

Hatszínvirág Önismereti Naplók - út önmagadhoz

Célunk, hogy naplónik segítségével hozzunk az életedbe pár nyugodt órát, és friss gondolatot, amelyek segítségével örömtelibbé, elégedettebbé és tudatossá teheted a napjaidat.

Ennek megvalósításához a kézírás egy csodás eszköz. Nagyon boldogok lennénk, ha sikerülne újra divatba hoznunk! :-) Segítségével könnyebben tudsz kapcsolódni a belső világodhoz, és meghallhatod a Lelked hangját, amit a mindennapos agyalás és a rengeted ránk zúduló információ sokszor túlzottan lehalkít. Az írás egy remek módszer, amivel elindulhatsz ezen az úton.

Mi az a Hatszínvirág Napló Klub?

Ha otthon nehezen teremtesz magadnak nyugodt, csendes környezetet ahhoz, hogy elmélyülten foglalkozz az írással, meditációval, ellazulással – vagy csak szívesen csatlakoznál egy hasonló érdeklődésű emberekből álló csoporthoz egy kellemes helyen – akkor itt a helyed.

A Hatszínvirág Napló Klubon mindenki megkapja az aktuális évszakos naplónkat – jelen esetben az Őszi Naplót – és egy hangolódó meditáció után elkezdi megválaszolni írásban az ott feltett kérdéseket. Csoportban dolgozunk, de az idő nagy részében belső munka folyik, mindenki önállóan halad. Nem kell majd senkinek sem megmutatni a válaszaidat, magadnak írod.  ;-) . Kérdés esetén természetesen örömmel állunk rendelkezésedre. A klub végén tartunk egy rövid megbeszélő kört, és lesz néhány kártya, rövid játékos gyakorlat, ami támogat az ellazulásban és a megfelelő hangulat kialakításában.

Ha szeretnél többet olvasni arról, hogy milyen kincseket rejthet magában, ha az írást az életed részévé teszed, olvasd el ezt a blog bejegyzésemet:

https://www.hatszinvirag.hu/blog/7-kincs--amikre-az-iras-es-naplozas-soran-bukkantam~h1131

Ha szívesen tudnál meg többet  a Hatszínvirág Naplókról, a jelenleg elérhető témákról, itt megtalálsz róluk minden információt:

https://www.hatszinvirag.hu/naplok

A Hatszínvirág Napló Klub kis létszámú csoportban, maximum 8 fővel indul, és minimum 2 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.

Helyszín: Hatszínvirág Harmónia Ház, Herend Park sétány 3.

Időpont: 2021. szeptember 23. 18:00 – 20:00

Ára: 5990 Ft, ami tartalmazza az Őszi napló egy saját példányát a hozzá tartozó ajándékokkal együtt. További részleteket a Naplóról itt:

https://www.hatszinvirag.hu/naplok

ITT TUDSZ JELENTKEZNI:

Ha szeretnéd biztosítani a helyedet , itt tudod lefoglalni:

https://docs.google.com/forms/d/1lU0ndDI0B5qyf1ap4JxMO8Cnmg-xgDhO6r57vtv6W3g/

Jelentkezésed a foglaló befizetésével válik véglegessé, amit banki átutalással tudsz megtenni.

Az űrlap kitöltését követően 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot e-mailben. Ha nem találnád a levelet, nézd meg kérlek a Spam mappában és a Promóciók közt is.

Ha úgy gondolod, hogy van olyan barátod, ismerősöd, aki szívesen részt venne ezen a programon, köszönjük, ha a figyelmébe ajánlod és meghívod Őt is!

 Szeretettel várunk!

Hatszínivirág Őszi Napló Klub
Scroll to top