Szeretettel mutatjuk be új termékünket: a Hatszínvirág Önismereti Naplót!

Szeretettel mutatjuk be a Hatszínvirágos lehetőségek egy újabb színfoltját: a Hatszínvirág Önismereti Naplókat.
  • Örülnél egy olyan eszköznek, ami segít lecsendesíteni az elmédet, tisztábban látni a dolgaid és meghallani a belső hangod?
  • Szívesen írsz (vagy legalábbis nyitott vagy rá)  és kalandozol a belső világodban (is)?
  • Örülnél 1-2 nyugi órának az életedben, amikor kapcsolódhatsz önmagadhoz, ellazulhatsz, elcsendesedhetsz kicsit a nagy külső zaj után?
  • Te is hiszel abban, hogy a megoldások kulcsa önmagunkban rejlik a kérdéseinkre és szívesen felkutatnád a benned rejlő válaszokat?
  • Érezted már Te is, hogy írásban, vagy egy szép kép, zene, alkotás segítségével könnyebb kifejezned magad és az érzéseidet, mint szóban?

Ha a fenti kérdéseket a magadénak érezted, ezt Neked találtuk ki!

Mik azok a Hatszínvirág Önismereti Naplók?

A Hatszínvirág Önismereti Naplók olyan "öncoaching munkafüzetek", melyek azért születtek, hogy támogasson az önismeret mélyítésében, és segítségükkel az életed rendszeres részévé tedd az önmagadra fordított minőségi időt, az önreflexiót. A bennük szereplő kérdéseken, gyakorlatokon keresztül kapcsolódhass önmagadhoz.

Naplóink abban segítenek, hogy a figyelmedet azokra a dolgokra fókuszáld, amiket szeretnél megteremteni az életedben. Támogat, hogy elkezdj rendet tenni a gondolataidban, észrevedd és értékeld a már meglévő dolgokat és a haladásodat. Arra tanít, hogy éld meg és értékeld, ami van, és valóra váltsd amire vágysz.

Tudj meg róla többet és rendeled elő a saját példányodat itt!

Szeretettel mutatjuk be új termékünket: a Hatszínvirág Önismereti Naplót!
Scroll to top