Szeptembertől önismereti asztrológiai csoport indul

Szeptembertől egy nagyon izgalmas programnak ad otthont a Hatszínvirág Harmónia Ház: Önismeret az Asztrológia tükrében csoport indul Kalmár Ildikó karma asztrológus vezetésével.
A tanfolyamról
"Az Asztrológia csodálatos filozófiáján keresztül feltárul előtted életed térképe. Megismerheted a benned élő 12 Archetípust (én-részek) akik viselkedési, és érzelmi mintáidat hordozzák, feltárják előtted tehetségedet, a lelked esszenciáit, tanulófolyamataidat. A külső és belső mechanizmusodat, a születésed pillanatában. Ami a legfontosabb az Isteni törvényeket, az Univerzum működési elvét ismerheted fel, az asztrológián keresztül. Az Isteni Akarat, és az Isteni Szeretet egyensúlya nélkül elveszettek vagyunk a földön.
Technikákat kaphatsz blokkjaid feloldásához, a tehetséged legpozitívabb szintű megértéséhez és felhasználáshoz. A fejlődés nem nehéz, ha tudod, hogyan használd fel hozzá képességeidet. A Tudatosság a legfontosabb, tudom, mit csinálok, látom, képben vagyok, felismerem. Ez Nap esszenciája. Az első lépés. Minden bolygót, fényszöget fel kell ismerni megérteni, a pozitív és negatív működési folyamatát a képletedben, több szinten. A 12-ház színpadát, illetve életterületét látnod és érezned kell, meg kell értened az ott zajló folyamatokat. Így találod meg hol vagy most, és hova tudsz eljutni. A tanfolyam során minden hónapban felismersz egy esszenciádat, dolgozol vele, tudatossá teszed, felismered, és pozitívan használod az erejét. A tapasztalásból, tudás aztán bölcsesség lesz. A cél, hogy átalakuljon a gondolkodásod, szeretettel és elfogadással legyél önmagadhoz, mert csak így tudsz felemelkedni, rákacsolódni a magasabb-rendű Ön-magodhoz. Szabad leszel és boldog, hiszen az élet csodaszép, ha kinyitod az elméd, a szemed, és a szíved. Ezek után a feladatod az lehet, hogy mások kezét is megfogod és a tudással, amit kaptál, kinyitod az ő elméjüket, szemüket, és szívüket is. Ez a Fénymunka lényege, esszenciája. Ha társsá szeretnél válni ezen a csodás úton, vagy csak magadat szeretnéd felszabadítani szeretettel várlak a tanfolyamon."
 
 
Ha szeretnél többet megtudni a programról kérlek írj egy e-mailt vagy messenger üzenetet és kiküldjük a tájékoztató füzetet a részletekkel.
 
info@hatszinvirag.hu
@hatszinvirag
 
 
Saját sztori
Ha követed a Hatszínvirágot, és/vagy olvastad a bemutatkozásom és írásaimat a blogon, azokból valószínűleg kitűnik, hogy a személyes életemben és mindennapjaimban abszolút jelen van egy spirituális életszemlélet. Sokat köszönhetek Ildikónak, akinél az elmúlt években elvégeztem két angyaltanfolyamot, tanultam Életfa életút elemzést,  meditációk vezetését, asztrológia alapot, végigjártunk egy évkört együtt egy spirituális női közösséggel: az Életfa Covennel, és egyéni mentorálás formájában is segít kibontakoztatni a szárnyaimat. A mindennapokban nagyon jól használható technikákat tanultam tőle, amik segítenek elfogadni az érzékenységem, felismerni és tudatosítani az erősségeim, mélyebben megismerni önmagam és ezáltal könnyebbé és önazonosabbá tenni az életem. Hiteles, sokszínű eszköztárral dolgozó és nagyon jó oktatónak tartom, aki mindig ráérez mire van épp szükség. Nyugodt szívvel ajánlom. A szeptemberi tanfolyamon én is ismét a tanulók közt fogok ülni, és már izgatottan várom a kezdést. Biztos vagyok benne, hogy sok megértést és felismerést fog még hozni.
A csoport családias, kis létszámmal 6-8 fővel kerül megrendezésre.
Ha szívesen lennél a részese, érdekes ez Számodra, keresd Ildikót üzenetben a fenti elérhetőségein a további részletekért.
 

 

Csodás napokat!

 

 
Szeretettel,
Mariann
Szeptembertől önismereti asztrológiai csoport indul
Scroll to top