Hatszínvirág Advent

online és élőben is

Ünnepekre hangolódó programcsokor a Hatszínvirágtól

Az alábbi oldalon találod egy csokorba összegyűjtve azokat a lehetőségeket és programokat.

Bízunk benne, hogy találsz közte kedvedre valót, amivel támogathatjuk az Ünnepekre való hangolódásodat, és hozhatunk vele egy kis egy kis pozitívitást, nyugalmat és feltöltődést a napjaidba a mindennapos zűrzavar és stresszhelyzetek közepette.

Herenden, a Hatszínvirág Harmónia Házban

Élő programok

mandalakészítő élményworkhopok

az ünnepi hangolódás jegyében

Szeretettel várunk az Ünnepekre hangolódó mandalaworkshopunkra, ha jól esne egy kis feltöltődés és nyugalom.
Az aktuális kínálatot igyekszünk mindig az adott időszak ünnepeihez, és az évszakokhoz igazítani. Az adventi hangolódás jegyében több fajta és méretű gyertyatállal, és a karácsonyi színekben bővelkedő festékekkel készülünk a közeledő téli ünnepekhez.
Előképzettség, kimagasló kézügyesség, festeni tudás továbbra sem szükséges. 😉

angyalworkshop Kalmár Ildikóval

Ismerd meg az angyalok csodálatos világát!

Ezen az alkalmon megismerkedhettek az Angyalok csodálatos világával. Technikákat sajátíthattok el, hogyan is válhat teljesebbé, pozitívabbá életetek, mindennapjaitok, az Ő segítségükkel, ami a Teremtő szeretetéből és gondoskodásából rendeltetett minden gyermeke számára. A tudatosság s ennek felismerése által jöhet csak létre ez csodálatos kapcsolat. Természetesen tapasztalni is lesz lehetőségetek különböző Angyali energiákat a tanfolyamon. Különösen fontos lesz majd az Őrangyallal való találkozás, a vele-való kapcsolódás. Lesz még Angyalgyertya készítés és még sok csodás gyógyító technika, amivel önmagunkat és másokat is gyógyíthatunk.
A találkozóra kérlek hozzatok magatokkal egy vastag fehér gyertyát amire rajzolni tudunk.
Az Angyalokkal az élet kiteljesedik, a szív megtisztul, a tudatosság megemelkedik, öröm és boldogság kíséri az utunkat. 😇
További információk és bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
- e-mail: ildiko0815@gmail.com
- messenger: Ildikó Kalmár

Hangfürdő

Sárközi Krisztiánnal

A Hangfürdőről
Egy holisztikus egészségmegőrző módszer, amelynek legfőbb célja a testi-lelki-szellemi egyensúly megőrzése ill. visszaállítása. Itt olvashatsz róla többet!

 

A helyek száma korlátozott, így bejelentkezés szükséges!
Részvételi szándékod kérlek jelezd felénk:
- telefonon : 30/940-6283 vagy
- e-mailben: info@hatszinvirag.hu

 

ajándék a testnek és a léleknek

Hatszínvirág Jóga

Jógagyakorlatokkal erősítjük, nyújtjuk, regeneráljuk a tested és nyugalommal töltjük fel a lelked.

Csoportos órák a Herenden, a Hatszínvirág Harmónia Házban - maximum 5 fővel

 • Kedd 8.00
 • Szerda 18.00
 • Csütörtök 14.30
 • Péntek 8:00

1500 Ft/alkalom

Bejelentkezés szükséges. Ha szeretnél jönni, vagy kérdésed van hívd telefonon Palicska Zsuzsi jógaoktatót: 30/940-6283

itt Te vagy a központban

egyéni támogatás személyes kérdésekben

 • Jól esne beszélgetni a dolgaidról valakivel őszintén egy kellemes, ítélkezésmentes környezetben?
 • Úgy érzed túl sok minden van a válladon és szeretnéd jobban átlátni, tudatosabbá tenni az életedet?
 • Jól jönne egy kis támogatás, egy új nézőpont ami segít egy elakadt élethelyzet kimozdítására?
 • Nem találod az egyensúlyt, és szeretnéd harmóniába hozni az életed?
 • Vagy egyszerűen csak jól esne kipróbálni olyan dolgokat, amelyek segítenek a feltöltődésben, és hogy újra jól érezd magad a bőrödben?

Számos eszközzel és technikával tudlak támogatni, amelyekből mindig egyénre szabottan választjuk ki közösen azt, ami a legpozitívabb változást hozná a helyzetedre, és ami a legjobban passzol a személyiségedhez. A reális, tudományos alapokon nyugvó pozitív pszichológia, coaching technikák mellett több spirituális szemléletű eszköz szerepel a palettán. Ha célzottan egy módszer érdekel, kérheted kifejezetten azt is, de rám is bízhatod a választást.

Lepd meg szeretteidet vagy magadat! ;-)

Lélekemelő ajándékötletek

Érkezz meg lélekben is az ünnepekre!

Adventi napló tudatos nőknek

 • Örülnél egy karácsonyra hangolódó naplónak (ami akár adventi naptárként is tökéletesen funkcionálhat ;-)), ami segít priorizálni, kicsit lecsendesedni és lelkileg is megérkezni az Ünnepekre?
 • Szívesen írsz (vagy legalábbis nyitott vagy rá)  és kalandozol a belső világodban (is)?
 • Szereted a szép füzeteket, noteszeket, naplókat? :-)
 • Van napi 10-15 perced vagy heti 1 órád, amit arra tudsz szánni, hogy kapcsolódj önmagadhoz, és lélekben is hangolódj az Ünnepekre?

Ha igen a válaszod, ezt Neked találtam ki!

Mi nők hajlamosak vagyunk rá, hogy mindenkire gondolunk a meglepetések ügyében, mi magunk és saját igényeink pedig a hosszadalmas teendő listánk végén kullogunk. A Karácsony körül megsokszorozódó feladatok kapcsán még fontosabbnak tartom figyelni arra, hogy ne boruljon meg teljesen ez az egyensúly. Ezért készítettem ezt az Ünnepekre hangolódó adventi naplót Nektek, hogy minden nap emlékeztessen rá: Te is fontos vagy! 🙂- és a benne lévő gyakorlatokat, ha elvégzed a való életben is támogat, hogy olyan legyen a Karácsonyod, és a készülődés, amilyen a Te világodba a legjobban beillik.

Kapcsolódj a belső világodhoz!

Téli napló

Nagyon szeretem az évszakos körforgáshoz igazítani az életemet, és a gondolkodásomat. Ha megfigyeled és példát veszel a természetről, mindennek megvan a helye és az ideje az életben, és ha mi is alkalmazkodunk ehhez a természetes ritmushoz, könnyebbé tehetjük a mindennapjaink megélését, ha együtt áramolunk az élettel ahelyett, hogy szembemennénk vele.
 
Ezt támogatva a Hatszínvirág Naplókból negyed évente fog megjelenni egy-egy új, az évszaknak megfelelően, ami mindig csak ez alatt az időszak alatt lesz elérhető. A nyári és őszi napló után most a téli is megjelenésre került.
 

Ez elsősorban nem egy emlékgyűjtős - élmény leírós füzet (bár a napló hátuljában helyeztünk el egy borítokot, amibe gyűjtheted a legkedvesebb, elrakható emlékeket, pl. mozijegyek, képek formájában), de a hangsúly azon van, hogy megálmodd az előtted álló negyed évet, mindezt az írás és pár izgalmas önismerteti gyakorlat segítségével.

Például:
- végignézzük hogy állsz az egyes életterületeiddel
- átgondoljuk mi az, amire fókuszálni szeretnél az elkövetkező hónapokban
- mi az, ami a legnagyobb pozitív változást hozná az életedben
- mit tudsz tenni azért, hogy ez megvalósuljon
Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre keressük a válaszokat.

Újítsd meg az életed!

Varázsmondatok

Bizonyára többen hallottatok már ezt-azt a pozitív megerősítések használatáról . Jól megfogalmazott, a Te érzésvilágodhoz és személyiségedhez jól passzoló varázsmondatok a megfelelően használva csodás változásokat hozhatnak az életedben.

A Varázsmondatok önismerti naplónkból megtudhatod, hogyan érdemes ezeket használni (és hogyan ne), kapsz több ötletet hogyan építsd be kreatívan a mindennapjaidba a használatukat, valamint megfogalmazhatod a saját varázsmondataidat is, amivel támogathatod önmagadat.

Ehhez a naplóhoz tartozó hanganyagoknál nem vizualizációt fogsz kapni, hanem egy pozitív megerősítéseket tartalmazót, amit ha rendszeresen hallgatsz segít pozitív irányba hangolni a gondolataidat.

+ ajándék: 6 darab nyomtatható motivációs poszter pozitív megerősítésekkel

Hatszínvirág Élményajándékok

Ajándékozz élményt és feltöltődést!

Lepd meg szeretteidet - vagy Magadat ;-) - Hatszínvirág Ajándékkártyával. Remek választás lehet Karácsonyra, névnapra, születésnapra, vagy bármilyen alkalomra, amikor szeretnéd a feltöltődés lehetőségével meglepni egy Számodra fontos személyt.

5 fajta ajándékutalvány vásárlására van lehetőség a Hatszínvirág Harmónia Házban:

 • Hatszínvirág Ajándékkártya: egyéni konzultációkra
 • Hatszínvirág Mandalakártya: mandalafestésekre (workshopra vagy egyéni festésre)
 • Jóga jegyek 1, 5 és 10 alkalmas kivitelben

Hangolódj az ünnepekre!

Adventi cikkek a blogon

Scroll to top