Ötletek a kreatív, tudatos évkezdéshez

Ha szeretnéd tudatosabban kezdeni az új évet, és úgy érzed itt az idő, hogy elkezd megújítani és rendbe tenni az életed, akkor az alábbi módokon tudunk támogatni ebben:

? Szeretnél időt szánni arra, hogy végiggondold nyugodt körülmények közt az idei évedet: levond a tanulságait?

? Jól esne végiggondolni, hogy merre szeretnél haladni 2022-ben, mi az aminek itt az ideje az életedben? Hol lesz a fókusz a következő hónapokban?

? Van egy álmod, amit szeretnél valóra váltani, de nem tudod hogyan fogj bele?

? Érdekel az évértékelés, rugalmas tervezés témája, de nem tudod egyedül hogy fogj bele? Jól jönne a támogatás és egy kipróbált gyakorlatsor? Esetleg otthon nehéz biztosítani az ehhez szükséges nyugodt légkört?

Ha igen a válaszod, ezt Neked találtam ki! :-)

 

Az alábbi lehetőség közül tudsz választani:

Kreatív évindító gyakorlat

Az év eleji időszak remek alkalmat kínál arra, hogy végiggondoljuk az életünket: az évet, ami mögöttünk áll, a terveinket, amit a jövőben szeretnénk megvalósítani, és megvizsgáljuk, hol tartunk most egyáltalán. Amit persze bármikor megtehetünk, de ha már amúgy is január eleje van, akkor ez most duplán tökéletes alkalom, hogy ne halogasd, hanem belekezdj MOST! Ebben az írásomban ehhez találhatsz inspirációt. A mai napra egy rugalmas tervezős, szabadabb stílusú gyakorlatot hoztam, ami jól megmozgatja a képzeletedet. Akár bemelegítésnek is kiváló egy konkrét klasszikus évtervezés előtt – de önmagában is megállja a helyét. Csak tollra, papírra (esetleg egy füzetre) és egy nyugodt órára van hozzá szükséged. A gyakorlat teljes leírását megtalálod a Blogon!

Kreatív évértékelő- és tervező workshop

December 30-án 17:30-kor lesz egy kis csoportos műhelymunka a Hatszínvirág Harmónia Házban.

Az esemény első részében lezárjuk 2021-es évet: Mik voltak a fontosabb események? Hogy állsz a különböző életterületeiddel? Mit tanultál idén? Mit lehetne jobban? Mit viszel magaddal ebből az évből?
A második felében elkezdjük megtervezni a 2022-es évet - persze csak rugalmasan, de kijelöljük legalább az útirányt.
 
Közösen, mégis egyénileg fogunk dolgozni. Lesz egy kisebb beszélgető kör is, de nagyobb részt (80%) mindenki önállóan halad írásban, az általam vezetett gyakorlatok segítségével.
A végén megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, felismeréseinket (aki szeretné, nem kötelező), de az idő nagyobb részében belső munka folyik, amihez segítségünkre lesz pár kreatív eszköz: képek, írás és önismereti gyakorlatok és kérdések formájában.
 
Mire számíthatsz?
  • Megoldásfókuszú, pozitív légkör
  • Lendület, támogatás
  • Új nézőpontok és felismerések
  • Meleg tea, és kuckós-családias hangulat
 
A programon maximum 6 fő vehet részt a kiscsoportos műhelymunka biztosítása érdekében.
Részvételi díj: 4000 Ft
Időpont: 2021. 12. 30. 17:30 - 19:30
Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz
A regisztráció után 48 órán belül küldök visszaigazoló e-mailt. Ha ezt nem kapnád meg, kérlek jelezd felém. Köszönöm!
Jelentkezési határidő 2019.12.29. 9 óra

Évértékelő leltár és rugalmas jövőtervezés konzultáció

Időben ez az évértékelős és tervezős program egyben kb. 2-3 órát vesz igénybe.

A tematika hasonló, mint a workshop esetén, ami a lényeges különbség, hogy itt jobban a Te igényeidre, személyiségedre tudom szabni a gyakorlatokat, és végig csak Rád fókuszálunk.

Minden esetben készül az ülésről egy kis kézzel fogható, magaddal vihető emlékeztető, hogy ha az év folyamán vagy akár évek múlva a kezedbe kerül is tanulhass belőle és emlékezz rá!

Mennyibe kerül?

Évindító akcióként most 1 db 90 perces coaching ülés áráért részt vehetsz a 2-3 órás programon, ahol fókuszáltan, csak a TE kérdéseiddel, témáddal foglalkozunk.

Részvételi díj: 12 000 Ft

Helyszín: Hatszínvirág Harmónia Ház, Herend Park sétány 3.

Időpont: egyénileg egyeztetve,  január 3-tól foglalható

Keress ez ügyben bátran az alábbi elérhetőségeimen:

  • info@hatszinvirag.hu
  • messenger: m.me/hatszinvirag

A workshopot és a konzultációt tartja: Kiss-Dalmadi Mariann, art coach. Ha szeretnél jobban megismerni, itt tudod elolvasni a bemutatkozásom.

 

"Amikor az ember leírja a céljait, a célok egyszeriben kikristályosodnak, és megfoghatókká vállnak. Létrehozol valamit, amit bármikor a kezedbe foghatsz és olvasgathatsz. Ha nem írod le céljaidat, akkor a célok csupán kívánságként, vágyálomként élnek benned. Nincs bennük energia." Brian Tracy

Ha úgy érzed itt az idő, szeretettel várlak! :-)

Ingyenesen letölthető minimalista évzáró és tervező lapok

Itt kérheted őket! 2022. január végéig lesznek elérhetőek.

Álmodd meg az előtted álló negyed évet, az írás, pár izgalmas önismereti gyakorlat és a vizualizáció segítségével!


Nagyon szeretem az évszakos körforgáshoz igazítani az életemet, és a gondolkodásomat. Ha megfigyeled és példát veszel a természetről, mindennek megvan a helye és az ideje az életben, és ha mi is alkalmazkodunk ehhez a természetes ritmushoz, könnyebbé tehetjük a mindennapjaink megélését, ha együtt áramolunk az élettel ahelyett, hogy szembemennénk vele.
 
Ezt támogatva a Hatszínvirág Naplókból negyed évente jelenik meg egy-egy új, az évszaknak megfelelően, ami mindig csak ez alatt az időszak alatt lesz elérhető. A nyári és őszi napló után most a téli is megjelenésre került.
 
Ez elsősorban nem egy emlékgyűjtős - élmény leírós füzet (bár a napló hátuljában helyeztünk el egy borítokot, amibe gyűjtheted a legkedvesebb, elrakható emlékeket, pl. mozijegyek, képek formájában). A hangsúly azon van, hogy megálmodd az előtted álló negyed évet, mindezt az írás és pár izgalmas önismerteti gyakorlat segítségével.
Például:

  • végignézzük hogy állsz az egyes életterületeiddel
  • átgondoljuk mi az, amire fókuszálni szeretnél az elkövetkező hónapokban
  • mi az, ami a legnagyobb pozitív változást hozná az életedben
  • mit tudsz tenni azért, hogy ez megvalósuljon

Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre keressük a válaszokat. Itt tudod beszerezni a saját példányodat!

Ötletek a kreatív, tudatos évkezdéshez
Scroll to top