Csatlakozz nyári kihívásunkhoz!

Június 7-én indítunk egy 7 napos kihívást, ami abban segít, hogy kapcsolódj önmagadhoz, emeld az életedben a jókedv és elégedettség szintedet és örömtelibben, jobb hangulatban éld meg a mindennapokat.

Napi 20 nyugodt perc önmagadért és a kiegyensúlyozottabb, örömtelibb napokért!

  • Szívesen részt vennél egy könnyed, nyárra hangolódó kihíváson, ami segít emelni a jókedv és elégedettség szintedet?
  • Te is szeretnéd megválogatni, hogy milyen információkat engedsz be a tudatodba, és szívesen olvasol, tanulsz olyan dolgokról, amelyek a frusztráció és félelmek helyett a megoldásokra terelik a figyelmedet, inspirálnak és lélekemelőként hatnak Rád?
  • Szereted az írásos önismereti gyakorlatokat?
  • Van napi 20 perced, amit arra tudsz szánni, hogy kapcsolódj önmagadhoz?
  • Örülnél, ha megismernél néhány boldogságfokozó gyakorlatot?

Ha igen a válaszod a fenti kérdésekre, ezt Neked találtuk ki!

Mire számíts?

7 napon keresztül minden nap kapsz egy gyakorlatot, amelyet ha elvégzel abban tudnak segíteni, hogy kapcsolódj önmagadhoz, elcsendesedj kicsit és megláss új, friss nézőpontokat is az életedben. Támogatnak, hogy emelkedettebb tudatállapotba kerülj, a külvilág helyett befelé helyezd a fókuszt legalább egy kis időre. Nem standard, mindenkire jó örök igazságokat osztunk meg! Abban támogatunk, hogy rájöjj a saját válaszaidra, melyekhez az írás lesz az elsődleges eszközünk.

Mennyibe kerül?

Az esemény online és ingyenes. Ez a mi ajándékunk! :-)

Több fizetős szolgáltatásunk is elérhető élőben és online egyaránt, de szeretnénk, ha az önismeret és önfejlesztés lehetősége anyagi helyzettől függetlenül mindenki Számára elérhető lenne, ezért negyed évente tartunk ingyenes programokat is, ahova bárkinek van lehetősége becsatlakozni. Ha csak ennyit megteszel önmagadért, és az itt megismert gyakorlatokat elkezded a későbbiekben is a mindennapjaid részévé tenni, biztos vagyok benne, hogy az éltedben elindulnak a pozitív változások.

Hogyan fog zajlani?

Az eseményre a jelentkezés lezárult! Terveink szerint negyed évente fogunk tartani újabb kihívásokat, az idénynek megfelelően. Ha biztosan szeretnél értesülni a következő esemény indulásáról,  iratkozz fel a Hatszínvirág Hírlevelekre és csatlakozz a FB csoportunkhoz, ahol a kihívás egyes részleteibe is bele tudsz még pillanatani. A csoport tagság ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel sem jár.

Ha szeretnéd Te is az életed részévé tenni azokat a perceket, amikor kapcsolódsz önmagadhoz, és megismerni olyan bevált eszközöket és technikákat, amelyek támogatnak egy kiegyensúlyozottabb és elégedettebb életvitel kialakításában, szeretettel ajánljuk figyelmedbe a Hatszínvirág Naplókat és a június 28-án induló Nyári Élmények Online Tanfolyamot.

Szeretettel,

Mariann és Zsuzsi

Csatlakozz nyári kihívásunkhoz!
Scroll to top