Augusztusi Hatszínvirágos programcsokor

Az alábbiakban összegyűjtöttük egy csokorba az összes információt és aktuális lehetőséget augusztusra, Ha jól esne egy kis feltöltődés, szeretettel ajánlom figyelmedbe:

Ha szeretnél jönni mandalát festeni, jógázni, vagy egyéni konzultációra, augusztus 14-ig van rá lehetőség, majd a személyes programok és mi is eltűnünk egy kis töltődésre. 🥰😇🙂

Hozz színt a napjaidba és tapasztald meg az alkotás örömét a Hatszínvirág Mandalafestéseken!

08. 07. szombaton szabad alkotókörbe várunk, ahol 15 cm-es körmandala vagy gyertyatál készítésére van lehetőséged,
08. 13. péntek délután a Színvarázs mandala workshopottartunk:
  •  a foglalkozás első felében megismerkedünk a különböző színekkel: az általános jelentésekkel és egy kis játék és meditáció segítségével a saját, ránk gyakorolt hatásukkal egyaránt.
  • a második felében mindenki elkészíti a saját mandaláját egy 15 cm-es átmérőjű üvegre.
Nem szükséges kimagasló kézügyesség, és semmilyen előképzettség hozzá. Ne tartson vissza a kipróbálástól az a tévhit, hogy úgy gondolod, Neked ez úgysem menne. Szinte mindenki így kezdi! ;-)
A cél az alkotás örömének megtapasztalása, nem a művészeti képzés!
 
Ha jól esne egy lélekemelő színes élmény, szeretettel várunk pár közös alkotós nyugi órára.
 

Egyéni konzultációk esetén teljesen új folyamatba ebben a hónapban már a szabadság miatt nincs lehetőség belekezdeni, de egy 1 alkalmas kreatív feltöltődés foglalkozás, vagy Ébredés konzultáció hozhat az életedbe pár kellemes órát, feltöltődést és friss felismerést.
 
Hogy melyik miben tud segíteni, itt tudhatsz meg többet róla:

Kreatív Feltöltődés Foglalkozások

Ébredés konzultáció

Lélekápoló órák

Jógával kapcsolatban keressétek Zsuzsit az alábbi számon az aktuális csoportokról és egyéni lehetőségekről: 30/940-6283

Szeptembertől egy nagyon izgalmas programnak ad otthont a Hatszínvirág Harmónia Ház: Önismeret az Asztrológia tükrében tanfolyam indul Kalmár Ildikó asztrológus vezetésével.

Megismerheted a benned élő 12 Archetípust (én-részek) akik viselkedési, és érzelmi mintáidat hordozzák, feltárják előtted tehetségedet, a lelked esszenciáit, tanulófolyamataidat. A külső és belső mechanizmusodat, a születésed pillanatában. Ami a legfontosabb az Isteni törvényeket, az Univerzum működési elvét ismerheted fel, az asztrológián keresztül. Technikákat kaphatsz blokkjaid feloldásához, a tehetséged legpozitívabb szintű megértéséhez és felhasználáshoz.
A tanfolyam 6-8 fős családias jellegű kis csoportban kerül megrendezésre.
Ha érdekes ez Számodra is, itt találsz róla további információkat:

Hatszínvirág Nyári Önismereti Napló:
Célunk, hogy önismereti naplónik segítségével hozzunk az életedbe néhány nyugodt órát, és friss gondolatot, amelyek segítségével örömtelibbé, elégedettebbé és tudatossá teheted a napjaidat.
A nyári kiadás megrendelhető augusztus 14-ig.

Itt tudhatsz meg többet erről!

Ha szeretnéd színesebbé tenni a táplálkozásodat, augusztus 14-ig még szintén be tudod szerezni az Évszakos Életmód Füzetünk nyári kiadását, amibe a receptek mellett további egészség tippeket is találsz, ami segít a mindennapokba beépíteni és megvalósítani a változást. Több, mint egy receptes füzet. Hogy mivel? Itt megtudhatod!

Ha jól esne egy kis feltöltődés, egy új, színes, lélekemelő élmény, szeretettel várunk programjainkon!

Augusztusi Hatszínvirágos programcsokor
Scroll to top