Ma megengedem magamnak, hogy ...

Hogy fejeznéd be ezt a mondatot? :-)

" Ma megengedem magamnak, hogy..."

Mi az, amit már régóta megvonsz magadtól?

Mi az, ami nagyon jól esne most?

Mi az első 3 dolog, ami eszedbe jut a fenti kérdésekre?

Harmónia tippek a hétre:

  • Teremts egy nyugis negyed órád - fogj egy papírt és egy tollat, és válaszolj írásban is a fenti kérdésekre. Írj erre fókuszáltan, szabadon 10-15 percig. Próbáld meg elengedni a kontrollt – nem kell senkinek sem megfelelni, magadnak írod. Engedd nyugodtan szabadon szárnyalni a fantáziádat. ;-) Akár csak negyed óra szabad írás is néha csodákra képes, és sokszor önmagunk számára is meglepő dolgok bukkanhatnak a felszínre. Tegyél vele egy próbát!
  • Válts valóra az összegyűjtött válaszaidból legalább egyet – ha lehet, még ma. 🙂
  • Ha csak olyan dolgok kerültek esetleg a listádra, amikre most és a közel jövőben nincs reális esélyed, akkor válassz egy olyat, amire van, és tedd meg azt! Vagy változtass rajta annyit, hogy megvalósítható legyen. Például ha jól esne egész nap egy könyvvel az ágyban tespedni, de erre a család-munka-gyerekek-satöbbi miatt nincs reális esélyed, akkor kicsit változtass rajta a lehetőségeidhez mérten: ha egy szuszra egy teljes regény nem is, de mondjuk 1-2 fejezet belefér? Keresd a megoldásokat! 😉 Ha a tökéletes nem megy, mi az a szint, ami már elég jó volna, és dobna egy kicsit a napodon pozitív irányba? Mit tudsz megtenni, hogy ez megvalósuljon?

Ha esetleg régóta kacérkodsz a mandalafestés gondolatával - csak eddig sajnáltad magadra szánni azt a néhány óra énidőt és/vagy úgy gondolod, hogy Neked ez úgyse menne, és van kedved kicsit feszegetni a komfort zónádat és tenni vele egy próbát mi sül ki belőle, szeretettel várunk a Hatszínvirágos mandalakészítő workshopokon, ha szeretnéd megízlelni az alkotás örömét és a mandalafestés lélekemelő hatását.

Akkor is bátran jelentkezz, ha azt gondolod magadról, hogy nincs elég kézügyességed, Te nem vagy az a kreatív típus. A mi workshopjainkon pont az a cél, hogy megmutassuk, az alkotás öröme azok számára is elérhető, akik nem született őstehetségek. Rengeteg technika van, ami teljesen átlagos képességekkel is élvezhetőek, feltöltődést és kikapcsolódást nyújtanak. A cél az alkotás örömének megtapasztalása, az ellazulás és lecsendesedés, nem a profi művészképzés. ;-)
Szeretettel várunk a Hatszínvirág Harmónia Házban, a megújulás szigetén, ha Te is szívesen kipróbálnád ezt az élményt!

Bejelentkezés szükséges! Jöhetsz egyénileg, párral, barátnővel vagy saját kis csoporttal, vagy csatlakozhatsz fix időpontos alkotó körünkhöz.

Itt találsz további információkat mandalás programjainkról és tudod lefoglalni a helyedet a Számodra szimpatikus programokra.

Ha tetszenek itt a Hatszínvirág Blogon lévő tartalmak, iratkozz fel a Hatszínvirág Hírlevelekre, ahol havi 2-4 alkalommal egy csokorba összegyűjtve kiküldjük a friss programokat, lehetőségeket és írásokat a testi-lelki feltöltődés jegyében.

Szeretettel,

Mariann

 

 

Ma megengedem magamnak, hogy ...
Scroll to top