Új angyalos lehetőségek a Hatszínvirágnál

Az angyalvilág, és a velük való kapcsolat, belső munka az életem mindennapos részévé vált már jó néhány éve. Ha Téged is megérint az Angyalok csodás világa, ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem egy csokorba az első Hatszínvirágos lehetőségeket a témában, amik Neked is segíthetnek elindulni ezen az úton. Íme:

Néhány gondolat a saját utamról

Szárnypróbálgatás szintjén már a 20-as éveim elejlén elkezdtem ismerkedni az angyalok világával Doreen Virtue könyvei és néhány akkor a közelemben élő "földi angyal": egy barátnőm édesanyja és az akkori párom édesanyja látott el némi információval, útmutatással azokban az időkben. Aktívan az elmúlt 6 évben mélyültem el és szereztem tapasztalatokat a témában Kalmár Ildikó oktatóm csodás angyal tanfolyamain és egyéni mentorálásának segítségével. Az ez idő alatt összegyűjtött tapasztalataimat szeretném elkezdeni átadni az idei évtől azoknak, akiket szintén megszólít ez az út, és megérintenek a fenti sorok. Jelenleg a következő módokon van erre lehetőség itt a Hatszínvirágon belül, de terveim szerint ez a jövőben még tovább fog bővülni  ;-):

 

Aktuális angyalos programok és lehetőségek

Angyalos Kártya és Napló

Az angyalos kártyáink azért születtek, hogy segítsék az angyalokkal való kapcsolódás első lépéseit, hogy hozzanak minden napra (vagy amikor szükségét érzed) egy kis támogatást, nap indítónak, esti harmonizálónak, vagy útmutatást az elakadások kimozdításához és egy kis pozitív energiát minden áldott napodba. Megtalálod a Shopban vagy megtekinteheted a Hatszínvirág Harmónia Házban, ha a programokon jársz élőben is ;-)

Első angyalos csoport

3 alkalmas Angyalos csoportot indítok február 25-i kezdéssel Herenden, a Hatszínvirág Harmónia Házban. Ezeken az alkalmakon bepillantást nyerhettek az Angyalok csodálatos világába, és elsajátíthatjátok, kipróbálhatjátok az alap technikákat. A program gyakorlat orientált tapasztalással, meditációkkal, otthoni gyakorlatokkal az egyes alkalmak között.

Abban szeretnék segítséget nyújtani, hogy Te elindulj a belső útjaidon, és mutatok technikákat az első lépések megtételéhez.

Az a tapasztalatom, hogy az angyalok bár nem vehetik le rólunk varázsütésre a terheket, de sokat tudnak könnyíteni azok oldásán és viselésén. Szebb, teljesebb, könnyebb az élet az ölelésükben élve. Ezzel a csoporttal szeretném Neked is elmesélni és megosztani az elmúlt évek tapasztalatait, hogy milyen csodákat rejthet a velük való kapcsolódás.

Mire számíts?
A program gyakorlat orientált tapasztalással, meditációkkal, otthoni gyakorlatokkal az egyes alkalmak között. Abban szeretnék segítséget nyújtani, hogy Te elindulj a belső útjaidon, és mutatok technikákat az első lépések megtételéhez.
 
Mire NE számíts:
  • nem vagyok jósnő
  • nem mondom meg a jövőt, sem azt hogy mit csinálj
  • nem közvetítek üzeneteket
  • nem mondom meg a "tuti"-t
    A célom az, hogy abban segítselek Téged, hogy Te megtaláld a saját megoldásaid és átadjam a tapasztalatom és a technikákat, amik segítik, hogy elindulj Te magad a belső útjaidon.
 
Tervezett alkalmak:
  • február 25. vasárnap 15:00 - 17:00
  • március 8.péntek 16:30 - 18:30
  • március 15. péntek 16:30 - 18:30
A 3 alkalom egymásra épül, így kérlek akkor jelentkezz, ha ezt be tudod vállalni.
 
Ha szimpatikus a program, de nem jó az időpont: akkor is írj bátran, találunk megoldást. ;-) Az idei évben tervben van több csoport indítása is, így örömmel veszem, ha visszajeleztek ha érdekes ez a lehetőség Számotokra. Ha saját csoporttal érkeznél más időpontban is szeretettel várom jelentkezésed, illetve ha egyénileg szeretnél haladni az utadon egyéni mentorálásra is nyitott vagyok. Keress bátran ez ügyben!
 
Ára: 21.000 Ft, ami tartalmazza a 3x120 perces kis csoportos élő találkozót, és a szükséges eszközöket a gyakorláshoz: 1 csomag saját készítésű Hatszínvirág Angyalos Kártyát és 1 angyal naplót minden résztvevőnek
 
A program családias csoportban, minimum 3 és maximum 6 fő részvételével valósul meg. A részvételhez írásban bejelentkezés szükséges.
További információk és bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
- e-mail: info@hatszinvirag.hu
- messenger üzenetben

Későbbiekben Angyalos Klub a Harmónia Házban, és évi 1-2 Angyalos Nap Kalmár Ildikóval:

A Hatszínvirág Harmónia Házban örömmel adunk otthont a hasonló érdeklődésű és témáiban a Ház szellemiségéhez kapcsolódó kluboknak, így a további terveink között szerepel havi 1-2 angyalos klub találkozó, amivel tovább tudjuk támogatni egymást a tapasztalatok megosztásával, átbeszélésével, a témához kapcsolódó programokkal. A klubban való részvétel előfeltétele lesz vagy ezen a csoporton való részvétel, vagy Ildikó angyalos napjának elvégzése, hogy az alap technikák egyértelműek legyenek, amikre tudunk építkezni a továbbiakban.  Ildikóval angyalos nap 2024. tavaszán várható újra, ez általában évi 1-2 alkalommal kerül megrendezésre Herenden, illetve továbib helyszínek szoktak lenni Soltvadkerten, Dunaújvárosban és Pakson. Ha erre szeretnél jelentkezni, akkor is írj bátran e-mailt vagy messenger üzenetet, és értesítünk az indulásról.
 

De kik is azok az angyalok és milyen szerepük lehet az életünkben?

Ha szeretnél erről többet tudni, olvasd el ezt a bejegyzésemet.
 
 

Ha inspirálónak találtad ezt az írást, és szeretnél értesülni az új Hatszínvirágos cikkek megjelenéséről iratkozz fel a Hatszínvirág Hírlevelekre, ahol egy csokorba összegyűjtve kiküldjük a friss programokat, lehetőségeket és írásokat havi 1-2 alkalommal.

 
Ha szeretnél hetente többször, rövidebb inspirációkat kapni tőlünk kövess minket FB-on és Instán, ahol rövidebb egészség-, kreatív- és harmónia tippek, könyvajánlók, inspiráló képek, idézetek, zenék, gondolatébresztő kérdések várnak Rád.
 

Szeretettel,

Mariann

Új angyalos lehetőségek a Hatszínvirágnál
Scroll to top