Tízmilliószoros napi teremtő nap a Hatszínvirágban

Tízmilliószoros napoknak a tibeti kultúrában a “nagy” Buddha napokat hívják. Úgy tartják, hogy ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Érdemes ilyenkor pozitív gondolatokra koncentrálni, illetve jót kívánni mind magunknak, mind másoknak és a világnak. Jó ötlet ilyenkor kicsit elcsendesedni, befelé figyelni, elcsitítani az elménket, hogy meghalljuk a szívünk valódi hangját.
Hogy valóban így van-e azt figyeld meg Te magad. ;-)  Úgy gondolom, hogy már önmagában az, hogy egy évben 4x szánunk arra időt, hogy leüljünk és végiggondoljuk az életünket, hogy milyen irányba tartunk és mit szeretnénk valóra váltani, az már önmagában IS nagy segítség egy tudatos életvitel kialakításában.
 
A tízmilliószoros napi gyertyatál készítő workshopunkon ehhez szeretnénk biztosítani a megfelelő légkört és lehetőségeket.
3 eszközünk, amelyek segítségünkre lesznek ebben:
- a meditáció
- az írás
- a festés
 
A foglalkozáson mindenki elkészítheti a saját gyertyatálát, az általa választott támogató szimbólummal, ami a mindennapokban is segítő társad lesz és emlékeztet az itt megélt és megálmodott utadra.
Nem szükséges kimagasló kézügyesség, ne tartson vissza az a tévhit, hogy Te nem tudsz festeni, ez úgysem menne. Szinte mindenki így kezdi.
 
Maximális csoport létszám: 6 fő/alkalom.
Ha szeretnéd, hogy a Tiéd legyen az egyik, a mandalafestés menün keresztül tudsz jelentkezni, ahol minden további részletet is megtalálsz az eseményről egy helyen ITT.

Tízmilliószoros napi teremtő nap a Hatszínvirágban
Scroll to top