Kedvezmény MESZK tagoknak

Szeretettel köszöntjük az egészségügyi dolgozókat Semmelweis nap alkalmából! A Hatszínvirág Harmónia Házban nemcsak július 1-jén, hanem egész évben 25% kedvezményt biztosítunk MESZK tagoknak az egyéni konzultációk árából köszönetünk és tiszteletünk jeléül!

Az eredeti szakmám dietetikus, és a gyerekek előtt 5 évig dolgoztam a Veszprém Megyei Kórházban. Ugyan az érdeklődésem mostanában inkább a lelki folyamataink és a kreatív alkotás felé mozdult, de a szívem egy kicsit azért még egészségügyis ;-)

A mai körülmények és állapotok mellett emberpróbáló helytállni ezeken a pályákon, és minden tiszteletem azoké, akik ezt emberséggel megteszik nap, mint nap. A segítő foglalkozású embereknek véleményem szerint kiemelten fontos, hogy legyen lehetőségük visszatöltődésre, megelőzve a teljese kiégést. Valamint az egészségügyi dolgozók bére a véleményem szerint a mai napig méltatlanul alacsony. Ezért az egyéni konzultációim árából állandó 25% kedvezményt biztosítok minden MESZK tagnak. A kedvezmény az aktuális akciókkal is összevonható. Az aktuális szolgáltatásokról további információk itt találhatóak.

Kedvezmény MESZK tagoknak
Scroll to top