3+1 tervező ami segít rendet teremteni az életedben

Az év eleji időszak remek alkalmat kínál arra, hogy végiggondoljuk az életünket: az évet, ami mögöttünk áll, és a terveinket, amit a jövőben szeretnénk megvalósítani. Amit persze bármikor megtehetünk, de ha már amúgy is január eleje van, akkor ez most duplán tökéletes alkalom, hogy belekezdj MOST! 🙂 Az új évi fogadalmak szépek és jók, de ha nem gondolod tovább a dolgot, akkor nagy eséllyel csak álom marad.

Ha valóban szeretnél változtatni az életeden, akkor érdemes rászánnod pár órát, és végiggondolni a dolgaidat.  A mai napra 3+1 tervező ötletet gyűjtöttem össze Nektek 1 csokorba, melyek ingyen letölthetőek, és sokat tudnak segíteni abban, hogy megálmodd azt az életet, amit szeretnél, és végiggondold a hozzá vezető lehetőségeidet (ezúton is hálás köszönet a megalkotóknak):

  1. Inspirációs napló - urban:eve: ez volt az első tervező, amit kitöltettem úgy  3-4 évvel ezelőtt - és azóta minden évben. Amit szeretek benne, hogy nagyon szép, csajos a grafikája, és a tervezés mellett kitér olyan dolgokra is, amiket szeretnél elraktározni az elmúlt évedből: hangulatok, kedvencek, életérzések. 37 oldalas munkafüzet - bevallom, nem minden részét használom, csak ami számomra is lényeges, azokat emelem ki. Ingyen letölthető az urban:eve oldaláról.
  2. YearCompass: A füzet, ami segít lezárni az éved, és megtervezni a következőt. Tavaly ismerkedtem meg vele - imádom. Egyszerű, és egyszerűen zseniális :-) Irányított kérdéseken és gyakorlatokon keresztül bejárja veled az elmúlt egy éved, majd segít abban, hogy az álmaidat konkrét célokká formáld. Pont ma töltöttem ki a sajátomat, és nagy örömöt, lendületet adott. Ingyen letölthető a YearCompass oldaláról, de ha szeretnéd támogatni a kezdeményezést megrendelheted nyomtatott formában is.
  3. Mákgubóüzleti évtervező sablon kézműveseknek. Ez nem az egész élet területére vonatkozó tervező, mint az előző kettő, hanem abban az esetben nyújt segítséget, ha kézműves vállalkozásodat szeretnéd hatékonyabbá tenni. A segítségével egy profin megrajzolt térképet készíthesz a vállalkozásod következő évére, és hatékonnyabbá teheted az évedet. Itt tudod letölteni.

+1: Ha jól jönne a személyes támogatás szeretettel várlak egy évértékelő és jövőtervező coachingra a Hatszínvirág Harmónia Házban, ahol egyénileg, konkrétana Te életedre nézzük végig a témát.

 Indítsd tudatosan az éved, inspirálódj és kerülj lendületbe!

Ha tetszettek az itt olvasottak iratkozz fel a Hatszínvirág Hírlevélre, és csatlakozz a FB oldalamhoz, ahol minden nap harmónia- és egészség tippekkel, ajánlókkal, gondolatébresztő idézetekkel, receptekkel várlak Benneteket.

Szeretettel,
Mariann

3+1 tervező ami segít rendet teremteni az életedben
Scroll to top