Ildikó

karma asztrológus, az Életfa Coven vezetője

Kalmár Ildikó

Kalmár Ildikó vagyok. A Spirituális tanok szerelmese és tanítója. Gyermekorom óta érzem és hallom a szellemvilágot és az Angyalok csilingelő hangját. Az Életemet azóta a Fény világnak a szolgálatába állítottam, célom hogy mindenki - aki erre nyitott - megismerhesse, és ez által önmagára ébredhessen.

A leggyakrabban, asztrológus minőségemben találkozhatsz velem: több, mint 30 éve készítek karma asztrológia elemzéseket, ami mint egy személyre szabott térkép, segíthet megérteni önmagad és életed eseményeit. A Hatszínvirág Harmónia Házban minden hónapban tartok egy asztrológiai témájú előadást és meditációt 12 fényoszlop az asztrológia tükrében címen, ahova szeretettel várlak, ha szeretnél belekóstolni az asztrológia és meditációk csodálatos világába. Egyéni elemzésekre elsősorban online van lehetőség.

Az asztrológián túl számos technikával tudlak még támogatni, melyekből itt találhatsz egy kis ízelítőt:

30 éve a spiritualitás szolgálatában

Epizódok a történetemből

Az első szakrális eszköz, ami a kezembe került 16 éves koromban a Tarot kártya volt, amivel saját sorsomat ezek után másokét is olvastam és hozzásegítetem őket ahhoz, hogy felismerjék az Isteni csodát, ami bennük van.  Tanulmányaimat a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen kezdtem 1993.ban. Végre megnyugodhattam, hogy még sok ilyen ember létezik, mint én. J Artúr Zsazskovtól tanultam Parapszichológiát és Dr. Földes Lászlótól.

 A Jung Féle szellemtudományok alapján Asztrológiát Dr. Korcsmáros Magdától tanultam, és még sok csodálatos tanítótól tanulhattam Angyaltant, Kabbalisztikus születési analízist (Életfa) Szellemgyógyászatot, hálás vagyok érte.

A jelenben saját tapasztalataim alapján és az Angyalok leközvetítésével saját technikákkal dolgozom, mint az előző életek negatív lenyomatainak oldása, az én részek felszabadítása, a gondolatainkból és érzéseinkből teremtett negatív elementálok felszabadítása és még sok csodálatos technika, amit az Angyalok vezetésével végzek.

Szeretettel várlak egy csodálatos csapatban Herenden, a Hatszínvirág Harmónia Házban havonta a 12 fényoszlop az asztrológia tükrében előadás és meditáció sorozaton, vagy Dunaújvárosban, Soltvadkerten  és Pakson is találkozhatsz velem különböző spirituális programokon. Az aktuális lehetőségekről további információt az alábbi elérhetőségeimen tudsz kérni:

Elérhetőségeim:

e-mail: ildiko0815@gmail.com

tel: 70/622-8122

Az isteni kreativitásnak nincsenek korlátai az emberi lélek tanítási módjait illetően. A gyógyulás eredménye, hogy megtanuljuk szeretni önmagunkat.
Scroll to top