Kik is azok az angyalok? - avagy egy angyali történet

Az angyalvilág, és a velük való kapcsolat, belső munka az életem mindennapos részévé vált már jó néhány éve. De kik is azok az angyalok és milyen szerepük lehet az életünkben? Erről mesélek egy el egy kis történetet és néhány saját gondolatot, tapasztalatot ebben a bejegyzésben...

Kik is azok az angyalok?

Őrangyalaink és Égi Segítőink mindig mellettünk vannak. Igaz ez akkor is, ha még nem érzékeled a  jelenlétüket. Az őrangyal hűen végigkísér egész életünkön és minden területen örömmel segít, ha megkérjük rá. A megkérjük rá a kulcs ;-) Mivel szabad akarattal rendelkezel, csak akkor segíthetnek, ha kéred ezt.

Egy angyali történet...

Amikor leszületünk és elkezdődik a földi életünk, mindannyian hozunk magunkkal egy lélektervet, hogy mik azok a dolgok, amiket szeretnénk megtanulni, megfejlődni ebben az életünkben. És mint egy jó mesében, feltarisznyáljuk magunkat, és elhozzuk az ezek megoldásához szükséges képességeket, tehetségeket, erőket és bizony érkeznek mellénk segítők is az úton, számomra ilyenek például az Angyalok, és az Őrangyalom is.

Amióta az életem részévé vált a velük való kapcsolódás és kommunikáció az egyik legpozitívabb változás, hogy megtapasztaltam, hogy sosem vagyok egyedül: át tudom élni az EGYség élményét, ami mindig átsegít a nehéz pillanatokon is. Mert azok bizony vannak továbbra is. A tanuló folyamatok aktívak, és mindig jön újabb: és ezekből bizony ők sem tudnak kivenni.

Az a tapasztalatom, hogy az angyalok bár nem vehetik le rólunk varázsütésre a terheket, de sokat tudnak könnyíteni azok oldásán és viselésén. Szebb, teljesebb, könnyebb az élet az ölelésükben élve.

  • Nem vehetik el a fájdalmakat, de segíthetnek azok áttranszformálásában.
  • Nem vehetik el varázsütésre a betegségeket, de segíthetnek a gyógyulás útjára rálépni, felismerni és megérteni a mintákat amiért létrejött, és ha ez megvan, akkor nagyban meg tudják gyorsítani magát a gyógyulás folyamatát is.
  • Nem tudják varázsütésre jobbá tenni a kapcsolatainkat, de segítenek megérteni a másikat, és megbocsátani, szeretetet és megértést vinni oda, ahol most nincs: felemelni a szívünket a szeretet állapotába. Nem varázsütésre. De rendszeres belső munkával nagyon szép fejlődési, átalakulási folyamatok rajzolódnak ki az életutunkon.
  • Nem helyetted csinálják. Nem rakhatod át, vonhatod ki a saját felelősségedet. Neked is bele kell tenned a saját energiádat. De ha Te beleteszed, és mellé kéred az Égiek segítségét, velük együtt dolgozva: az nagyban meg tudja könnyíteni, gyorsítani a tanulás, fejlődés folyamatát.

Nekem összességében az a tapasztalatom, hogy gyorsítják, támogatják, szeretettel kísérik a fejlődésünket: nem elveszik, de könnyebbé, szerethetőbbé teszik az utunkat.

A saját utamról és az aktuális lehetőségekről

Szárnypróbálgatás szintjén már a 20-as éveim elejlén elkezdtem ismerkedni az angyalok világával Doreen Virtue könyvei és néhány akkor a közelemben élő "földi angyal": egy barátnőm édesanyja és az akkori párom édesanyja látott el némi információval, útmutatással azokban az időkben. Aktívan az elmúlt 6 évben mélyültem el és szereztem tapasztalatokat a témában Kalmár Ildikó oktatóm csodás angyal tanfolyamain és egyéni mentorálásának segítségével. Az ez idő alatt összegyűjtött tapasztalataimat szeretném elkezdeni átadni az idei évtől azoknak, akiket szintén megszólít ez az út, és megérintenek a fenti sorok. Jelenleg a következő módokon van erre lehetőség itt a Hatszínvirágon belül, de terveim szerint ez a jövőben még tovább fog bővülni  ;-):

  • Hatszínvirág Angyalos Kártya és napló: Az angyalos kártyáink azért születtek, hogy segítsék az angyalokkal való kapcsolódás első lépéseit, hogy hozzanak minden napra (vagy amikor szükségét érzed) egy kis támogatást, nap indítónak, esti harmonizálónak, vagy útmutatást az elakadások kimozdításához és egy kis pozitív energiát minden áldott napodba.
  • Első angyalos csoport: 3 alkalmas Angyalos csoportot indítunk február 25-i kezdéssel Herenden, a Hatszínvirág Harmónia Házban. Ezeken az alkalmakon bepillantást nyerhettek az Angyalok csodálatos világába, és elsajátíthatjátok, kipróbálhatjátok az alap technikákat. A program gyakorlat orientált tapasztalással, meditációkkal, otthoni gyakorlatokkal az egyes alkalmak között. Abban szeretnék segítséget nyújtani, hogy Te elindulj a belső útjaidon, és mutatok technikákat az első lépések megtételéhez. További infokat erről itt találsz. Megfelelő számú jelentkező esetén a későbbiekben is tervezem további csoportok indítását. A weboldalon nem mindig sikerül utolérnem magam az aktuális időpontok frissítésével, de ha érdekes ez Számodra és szívesen becsatlakoznál egy új csoporthoz és/vagy jelentkeznél a saját csoportoddal, barátaiddal; vagy egyéni mentorálást szeretnél, arra is nyitott vagyok. írj rám és találunk megoldást, lehetőséget. ;-) E-mail címem: info@hatszinvirag.hu
  • Későbbiekben klub a Harmónia Házban, és évi 1-2 angyalos nap Kalmár Ildikóval:
    A Hatszínvirág Harmónia Házban örömmel adunk otthont a hasonló érdeklődésű és témáiban a Ház szellemiségéhez kapcsolódó kluboknak, így a további terveink között szerepel havi 1-2 angyalos klub találkozó, amivel tovább tudjuk támogatni egymást a tapasztalatok megosztásával, átbeszélésével, a témához kapcsolódó programokkal. A klubban való részvétel előfeltétele lesz vagy ezen a csoporton való részvétel, vagy Ildikó angyalos napjának elvégzése, hogy az alap technikák egyértelműek legyenek, amikre tudunk építkezni a továbbiakban.  Ildikóval angyalos nap 2024. tavaszán várható újra, ez általában évi 1-2 alkalommal kerül megrendezésre Herenden, illetve továbib helyszínek szoktak lenni Soltvadkerten, Dunaújvárosban és Pakson. Ha erre szeretnél jelentkezni, akkor is írj bátran e-mailt vagy messenger üzenetet, és értesítünk az indulásról.

Ha inspirálónak találtad ezt az írást, és szeretnél értesülni az új Hatszínvirágos cikkek megjelenéséről iratkozz fel a Hatszínvirág Hírlevelekre, ahol egy csokorba összegyűjtve kiküldjük a friss programokat, lehetőségeket és írásokat havi 1-2 alkalommal.

 
Ha szeretnél hetente többször, rövidebb inspirációkat kapni tőlünk kövess minket FB-on és Instán, ahol rövidebb egészség-, kreatív- és harmónia tippek, könyvajánlók, inspiráló képek, idézetek, zenék, gondolatébresztő kérdések várnak Rád.
 

Szeretettel,

Mariann

Kik is azok az angyalok? - avagy egy angyali történet
Scroll to top