Kreatív karantén sztorik 01.

Van egy dohányzóasztalom (miért hívjuk még mindig így???) hagyatékból. Stílusában is, színében is eltér az ízlésemtől. Próbáltam eladni erre alkalmas oldalakon, de senkinek sem kellett, még csak érdeklődés sem érkezett. Kerülgettem egy ideig, aztán gondoltam egyet és elhatároztam, hogy befestem. De még sosem csináltam ilyet! Megnéztem néhány videót és felhívtam az ehhez is értő barátnőmet, aki felajánlott némi türkiz színű maradék festéket. Türkiz??? Fehéret akartam! Sebaj, pont illik a türkiz színű tapétához és kitűnik a többi fehér bútor közül! ;-) Tegnap nekiláttam és nézzétek milyen gyönyörű lett! :-) Pár évvel ezelőtt sosem gondoltam volna, hogy bele merek vágni! De ma már... ;-)

A bátorsághoz nagyban hozzájárult a Kreatív Műhelyben töltött idő a Harmónia Házban, ahol önbizalmat és támogatást kaptam a különböző technikák kipróbálása által. Nem hiszed? Járj utána!

Ha tetszettek az itt olvasottak iratkozz fel a Hatszínvirág Hírlevélre, és csatlakozz a FB oldalunkhoz, ahol minden nap harmónia- és egészség tippekkel, ajánlókkal, gondolatébresztő idézetekkel, receptekkel várunk Benneteket.

Szeretettel,

Zsuzsi

Kreatív karantén sztorik 01.
Scroll to top