Vera

Sófalvi Vera vagyok, asztrológus, családállító, lovas ember, szerető társ és két kamasz fiú édesanyja :-)

Legnagyobb erényemnek talán azt mondanám, hogy hiszek a jóságban, és abban, hogy van egy magasabb intelligencia (Isten, Univerzum, Egyetemes szeretet… ki miként tudja befogadni), ami segíti az utunkat és a legjobbat akarja nekünk. Persze nem állítom, hogy az én fejem felett nem gyűlnek olykor sötét felhők, de mégis, úgy tapasztaltam eddig, hogy a fent említett dologba vetett hitem átsegít a legnehezebb időszakokon is. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, és folyamatos áldás kíséri az életemet, amikért igyekszem minél többször hálát adni!

Ahogy a saját bőrömön is megtapasztaltam, hogy milyen megkönnyebbülést tud adni az, ha a miértjeinkre választ kaphatunk, vagy legalább is egy fajta megértést, úgy az eddigi tapasztalásaim és tudásom által kívánok segíteni másoknak a megértésben, fejlődésben.

Szeretettel várlak asztrológiai elemzésre a Hatszínvirág Harmónia Házban vagy online. Kérdés, vagy bejelentkezés esetén keress bizalommal az alábbi telefonszámon: 20/457-7688

Ha szeretnél jobban megismerni, bemutatkozásomat itt találod:

Rólam

1984.04.25-én 21:13 perckor születtem Ajkán. Mindezt csupán azok kedvéért, akik hasonlóan hozzám, szeretik tudni, ki az illető, akitől esetlegesen tanácsot kérnek: úgy gondolom, hogy egy nagyobb nyitottságot eredményezhet.
Amennyire emlékszem, mindig is nagy érdeklődésem volt az asztrológia iránt, de az első horoszkópelemzésemre csak 28 éves koromban jutottam el. Persze mondanom sem kell, hogy annyira magával ragadott, hogy egy év múlva már tanfolyamon ültem és szívtam magamba ennek a csodálatos módszernek a tudományát. Szinte faltam a könyveket ezzel kapcsolatosan. Rengeteg asztrológusnál megfordultam, hogy minél több ismeretre tegyek szert, és minél több oldalról láthassak rá erre a technikára.

Nekem elmondhatatlanul sokat segített az önismeretemben, mások elfogadásában, megértésében. Azt vettem észre egy idő után, hogy a történések egyre világosabbá váltak, kevesebb kérdésem maradt megválaszolatlanul, és egyre jobban és jobban éreztem magam a bőrömben.

Ugyanakkor ezen az úton elindulva számos más tudás is szembe jött velem, mindet kipróbáltam, mind adott plusz információt és felismerést, és azt kell, hogy mondjam, hogy mindegyik rendkívüli.
Családállító képzésem elvégzése szintén rengeteg új információt tanított az emberi kapcsolat rendszerekről, és ennek eszköztárával számtalan olyan tudattalan működési mechanizmus felszínre hozható, melynek segítségével rengeteg probléma okára fényt tudunk deríteni, legyen az bármilyen életviteli nehézség.

A különféle meditációs technikák is eszköztáram részévé váltak az idők során, melyet oda-vissza alkalmazok és alkalmaztatok, hisz természetesen nekem is szükségem van időnként segítségre, kívülről érkező támogatásra. Rendkívül fontosnak tartom a folyamatos önreflexiót és ezzel egyidejűleg a tanulást és fejlődést.

Nagyon sok csodás élményben volt részem lelki szinten az elmúlt évtizedben, persze ez csak úgy jöhetett létre, hogy akartam a változást, kértem és hittem benne! Talán nem meglepő tény, ha azt mondom, mindenki életében eljön az a pont, ahol azt érzi, egyedül nem megy! A jobbik verzió, ha ilyenkor lép az ember és veszi a bátorságot a fejlődéshez.  Én hiszek abban, hogy ha valakinek segítségre van szüksége, és kér, akkor az megérkezik!

Nem tartom magam sem „mesternek” sem „megmondó embernek”. Egy egyszerű hétköznapi ember vagyok, adott esetben hétköznapi problémákkal. Viszont egyedi vagyok, mint ahogy mindannyian, egyedi érzésvilággal, gondolkodásmóddal. Van már mögöttem valamennyi tapasztalás, tudás, és bízom benne, hogy van ezekből még több előttem!
Ha tudok, az eddigi ismereteim alapján szívesen segítek másoknak az általam megismert eszköztár segítségével, de ha nem tudok, azt is őszintén bevallom, és irányítom el olyanhoz az illetőt, akinél biztosabbnak érzem a megoldáshoz vezető utat. Nem árulok zsákbamacskát. Hiszem, hogy akinek én tudok segíteni, az megtalál, és én a tőlem telhető legnagyobb figyelemmel és szeretettel fordulok ezekhez az emberekhez, megköszönve a bizalmat, amit felém táplálnak!

KÉPZÉSEIM, VÉGZETTSÉGEIM:

 • 2013.09. – 2014.12.   - Asztrológiai tanfolyam Bölcsföldi Szilvia (Tapolca)
 • 2014.06.                     - Prána nadi 1. fokozat
 • 2014.09.                      - Prána nadi 2. fokozat
 • 2015.01. – 2019.12.   - Asztrológiai tanfolyam Iványi Gyöngyi (Veszprém)
 • 2015.05.                     - Prána nadi 3. fokozat
 • 2017.03.                      - Agykontroll
 • 2017.06.                     - Prána nadi 4/A.
 • 2017.07. – 2018.06.   - Asztrológiai tanfolyam Rajmon Beáta (Ajka)
 • 2018.09. – 2021.12.   - Asztrológiai tanfolyam Kalmár Ildikó (Dunaújváros)
 • 2018. 09. - 2019.01.  - Holistic Family Coach képzés
 • 2019.02-05.                - Énrészek gyógyítása az idővonalon tanfolyam
 • 2019.05-07.                - Kabbala tanfolyam
 • 2019.09. - 2020.03.     - Családállító képzés
 • 2020.11.                     - Angyaltanfolyam  1.
 • 2021.02.- 2022.06.     - Kínai asztrológia Nagy Melinda
 • 2021.05.                     - Angyaltanfolyam 2.
 • 2022.02.- folyamatban - Asztrozófia

Kérdés, vagy bejelentkezés esetén keress bizalommal az alábbi telefonszámon: 20/457-7688

Scroll to top